Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
365417
View
2075
Reply

INFO:Ruang Niaga -Tapak Ekspo,Karnival..

  [Copy link]

Author: svarna       Show all posts   Read mode

Post time 9-11-2012 12:40 PM | Show all posts
Ada sapa-sapa yang berminat untuk sewa tapak hujung minggu di laman seri shah alam seksyen 13 (bersebelahan dengan ptpt). sewa 1 hari rm40 (termasuk 1 plug,1meja,1 kerusi dan 1 lampu).
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 03:48 PM | Show all posts
izz_wa posted on 9-11-2012 12:40 PM
Ada sapa-sapa yang berminat untuk sewa tapak hujung minggu di laman seri shah alam seksyen 13 (berse ...

ramai crowd tak? tq
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2012 11:44 PM | Show all posts
ada ekspo x kat area johor??? jika ada.sila pm k...
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2012 11:44 PM | Show all posts
ada ekspo x kat area johor??? jika ada.sila pm k...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2013 04:56 PM | Show all posts
sapa nak beli barang untuk dijual skarang bole beli dari GoMurah.com, e-pemborong rasmi untuk GM Klang Wholesale City.

skarang kami memberi penghantaran percuma untuk kesemua pembelian RM 300 ke-atas.

tolong klik sini ke website kita: GoMurah.com
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2013 08:32 PM | Show all posts
Car boot sales - Pasar karat -  pusat jualan barang terpakai

Akan bermula 7 April 2013.
Dijalankan setiap Ahad minggu pertama dan ketiga.
Dari Jam 7 pagi sehingga 11 pagi.
Bertempat di Bestari De' Kota, Kota Damansara
(berhadapan Restoran Gulam Mee Kota Damansara)

Sewa tapak hanya RM10.00! (harga promosi)

FB: http://www.facebook.com/CarBootSaleDamansara
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2013 04:47 PM | Show all posts
Nak tau gak pasal tapak kat stadium shah alam tu..
dengar kata untuk org baru memang payah nak masuk sebab ramai dan diberi keutamaan pada yg dah meniaga kat sana...

lagi satu nak tau pasal uptown shah alam ngan anggerik mall

tq
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2013 12:20 AM | Show all posts
gigs posted on 15-3-2013 08:32 PM
Car boot sales - Pasar karat -  pusat jualan barang terpakai

Akan bermula 7 April 2013.

blh jual makanan x??
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2013 10:13 AM | Show all posts
giler ke apa dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2013 03:44 PM | Show all posts
Sewaan ruang meniaga bagi Karnival Mesra Masjid di Subang Jaya. Bagi yang berminat boleh hubungi no. di bawah.

Juga pelbagai aktiviti untuk disertai.

Hari 'Mesra Masjid.'
Tarikh 28&29 Jun 2013
Tempat: Perkarangan Masjid Darul Ehsan Subang Jaya
Ss15/2e, Selangor.
Aktiviti menarik:
- Pelbagai pertandingan untuk kanak2, remaja dn dewasa. - Pemeriksaan kesihatan, jumble sale, malam amal bersama hijjaz dan adam corrie.
- Sewaan ruang berniaga.
- Tabung kutipan Palestine.

Keterangan lanjut hubungi :
Datin Wan 0126488618/
Azezah 0122903115,
Salma 0179560450

Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2013 11:09 PM | Show all posts
Salam 1 Malaysia

Satu karnival sekolah akan diadakan pada ketetapan berikut:

Tarikh : 27 oktober 2013
Masa : 8.00 pg -5.00 ptg
Hari : Ahad
Tempat : Sekolah Kebangsaan Kuang, KM 28 Jalan Besar Kuang, 48050 Kuang, Selangor

Antara aktiviti yg akan di adakan:
1) Bersama Upin Ipin
2) Persembahan artis Ainan Tasneem
3) Pertandingan sukan rakyat pelbagai peringkat, memasak, gubahan
4) Seni pertahankan diri, rumah hantu, tayangan filem & kartun, soopa doopa, taman arnab,
5) Pameran bomba, AADK, PROTON
6) Gerai2 jualan makanan, minuman, pakaian, aksesori, kosmetik, produk kesihatan, dan pelbagai lagi

Gerai jualan terbuka pada orang ramai....(kecuali makanan & minuman)

Untuk keterangan lanjut. Sila hubungi:

019-247 2330 (Pn. Siti)


ORANG RAMAI DI ALU-ALU KAN....
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2013 08:01 PM | Show all posts
saya mencari kalau2 ada booth utk disewa untuk jualan wangian badan? tak kisah samada di dalam supermarket atau mana... tq..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2013 11:02 AM | Show all posts
salam..
ada latest update berkenaan tapak niaga?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2013 03:55 PM | Show all posts
Tarikh : 15-17 Nov 2013
Tempat : Dataran Morib, Selangor
Jam : 9.00 pagi - 10.30 malam

berminat sila hubungi yusri di talian 0126621002/0132722244 untuk pertanyaan lanjut mengenai tapak n barang makanan yg boleh diniagakan..

terima kasih..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2013 01:35 PM | Show all posts
ade tak mana2 tapak area muar atau batu pahat?
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2014 05:47 PM | Show all posts
ada any latest info tak tentang mana2 booth or karnival?
nak tumpang consignment produk (tepung premix dan pelbagai jenis kek dan dessert)

kalau ade , pls PM ya. tq
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2014 03:29 PM | Show all posts
salam sapa taw ade geari-gerai arau ksiok kt mana@ kafe ke apa@ je untuk jual makanan ke air ke blh x pm me??tq  
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2014 11:35 AM | Show all posts
Salam tuan/puan,

Sesiapa berminat nak berniaga untuk expo Halal Perak 2014, sila masok thread di bawah:
http://mforum2.cari.com.my/forum ... &extra=page%3D1

syukran
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2014 04:11 PM | Show all posts
   Pesta Ria dan Sukma International Trade Fair Perlis 2014

Tarikh : 22hb. Mei - 9hb Jun 2014
Jam : 11.00 pagi - 12.00 malam
Tempat : Tapak pesta Kuala Perlis

untuk tempahan tapak perniagaan dan pertanyaan lanjut  hubungi : En. Azhar 010 6355000/ En. Ismail 013 4196334/ En. Sharin 012 5602398
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2014 12:49 PM | Show all posts
AiNuL posted on 1-6-2005 01:43 PM
i lak kalau blh nak carik tapak untuk ruang niaga kain pasang...gerai sehari ke...gerai expo ke...sa ...

salam...berminat utk berniaga di karnival jom gempak puncak alam pada 21 - 22 jun 2014, sila hubungi saya , nazmie : 018 3760800
terima kasih
Last edited by ariyon80 on 14-5-2014 12:51 PM

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081336s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list