Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
363005
View
2075
Reply

INFO:Ruang Niaga -Tapak Ekspo,Karnival..

  [Copy link]

Author: svarna       Show all posts   Read mode

Post time 26-8-2005 12:57 AM | Show all posts
tengkiu kak n...
harleena.. jom memeriahkan bidang perniagaan..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2005 10:30 AM | Show all posts
Originally posted by azliza at 25-8-2005 09:31 AM
kereta apa ... program macam mana???
aspected crowd berapa???


pertandingan kereta autoshow(kereta cantik)...crowd dijangka dlm 8k-10k...satu2nya gerai yang jual makanan dan minuman....tq
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2005 11:11 AM | Show all posts

Ruang Gerai Di Konvo UKM ke 33

Ruang Gerai Di Konvo UKM ke 33

sapa2 yang berminat nak sewa sebahagian tapak gerai kat konvo UKM yang akan berakhir pada 22/09/05 leh kontek 0193765707...Konvo dah bermula dr 15/09/05 so ade 4 hari(termasuk ari ni 19/09/05) sesuai utk niaga.(makanan)..Saiz penuh ialah 17" X 10"...so sebahagian tu leh sewa 8.5" x 10"...sebab rakan kongsi saya tak dapat menerusikan tapak tu sbb ade masalah yang tidak dapat dielakkan...harga leh runding...siapa cepat dia dapat...0193765707..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2005 12:08 PM | Show all posts

Tawaran Tapak Gerai Pesta Konvokesyen UPM 2005 sidang ke 2

Assalamualaikum
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2005 01:32 AM | Show all posts
dah takde ke tapak ke.. gerai aidilfitri ker.. nak sekejap dalam 3-5 hari jer.. ;)
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2005 12:22 PM | Show all posts

Pelbagai produk/khidmat dari pelbagai usahawan, pelbagai offer.

Percuma Sepanjang Hayat - Tempat Jual Beli untuk perniagaan

Salam sejahtera, saya mengajak saudara/i untuk menyertai perniagaan yang berlangsung di http://www.plazacentre.net . Iklankan produk anda dengan percuma. Perniagaan anda akan lebih

maju
dikenali
cepat membangun
berhimpun dengan peniaga lain

kerana pusat kami luas. anda lawat dan anda pasti tertarik

kunjungilah www.plazacentre.net

www.plazacentre.net

bagi pelawat yang dialualukan, plazacentre.net merupakan himpunan produk dari serata peniaga di seluruh Malaysia, datanglah dan membeli-belah serta tawar menawar disini

sekian






Perniagaan pelbagai barangan murah di http://www.plazacentre.net .Join iklankan disini ! beli-belah disini ! lawati juga http://www.aisbird.com
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2005 12:58 AM | Show all posts
ade sesapa yg biasa berniaga di tapak sewa PWTC tak? bila mesyuarat agong umno yg akan berlangsung ek? ade info tak? berapa sewaannye?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2006 11:20 AM | Show all posts
saya pon tengah carik tapak kedai untuk disewa. nak dalam reger rm500 ke bawah jer. modal kecik, so tak boleh sewa mahal. nak area kepong, selayang, batu caves atau gombak. saper yg ada info pm saya yerk.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2006 02:16 PM | Show all posts
hhhh... terbatuk satt...
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2006 04:04 PM | Show all posts
saya sedang mencari tapak geraii untuk disewa. kalau boleh area keramat, amapng, pandan, setapak atau sekitarnya. harap sesiapa yg ada info dapat inform saya.
Reply

Use magic Report

aiman_harris This user has been deleted
Post time 2-2-2006 01:31 PM | Show all posts
Saya mencarik tapak/booth untuk Kaunter Maklumat produk TM seperti :
Streamyx
Bluehyppo
E-voice

jika ada sila hubungi 0196009212 . Komisen boleh dirunding.tq
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2006 05:30 PM | Show all posts
saya pun mencari gerai kecil2 saja utk jualan kain tudung dan jersey. kalau ada info boleh tolong sms ke 0129293961

ada komisena gak..
Reply

Use magic Report

nurisza This user has been deleted
Post time 1-3-2006 08:55 AM | Show all posts

ada kedai makan utk disewa

sesiapa nak sewa kedai makan di area Banting, Selangor sila contact saya.  Sewa RM1100 termasuk :
               1. Meja/kerusi makan (meja kayu-6, plastik-11)
               2. Dapur masak -3
               3. Stall -2
               4. Lampu2 dan hiasan.

Lokasi : tepi jalan besar/dekat ngan stesen minyak Petronas/dll.
Lengkap ada surau dan tandas..

untuk makluman kat area situ ada lebih kurang 9 buah kedai makan dan semuanya jual masakan thailand (tomyam)..satu jer yg jual nasi ayam...jadi mintak tolong war-warkan kepada kawan/sedare mare..
saya rasa kalau ada yg jual lain dr yg lain contohnya nasi beriyani ker..nasi kandar ker...sure jd tumpuan....

Harga boleh dirunding lagi......
Reply

Use magic Report

aayie This user has been deleted
Post time 2-3-2006 04:38 PM | Show all posts

jersey

Assalamualaikum ctredzuan

Saudari ada jual jersey untuk world cup 2006 ker? kalau ada bagi list harga.
wasalam

ayie
019-3573293
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2006 11:49 PM | Show all posts
sms @ call ct yek 0129293961
atau email ctredzuan@yahoo.com

memang banyak stok terbaru jersey world cup baru siap
Reply

Use magic Report

aayie This user has been deleted
Post time 3-3-2006 04:14 PM | Show all posts

sewa kedai

saya pon tengah carik tapak kedai untuk disewa. nak dalam reger rm500 ke bawah jer. modal kecik, so tak boleh sewa mahal. nak area kepong, selayang, batu caves atau gombak. saper yg ada info pm saya yerk.

Dekat belakang ong Tai Kim gombak, banyak kedai kosong. sewa RM1000 lebih tp kalau share lagi bagus. kat plaza Idaman.

ayie
demokito@yahoo.com
Reply

Use magic Report

aayie This user has been deleted
Post time 3-3-2006 04:19 PM | Show all posts
sms @ call ct yek 0129293961
atau email ctredzuan@yahoo.com

memang banyak stok terbaru jersey world cup baru siap  

Sebab abang saya dok kat sabah dan jual kat sana. kalau abil banyak berapa minimun dan berapa discount. Semua negara ada stok.. kedai kat mana?
Reply

Use magic Report

dotwimpu This user has been deleted
Post time 6-3-2006 01:49 PM | Show all posts
Anybody yg dapat peluang berniaga kat Sure Heboh Nilai 3 tak???
Kalau ada aku nak share...........
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2006 03:19 AM | Show all posts
sure heboh, sure mahal sewa dia, ada kawan nak sewa gerai utk jual kacang jer dalam RM3000 utk 3-4 hari.. uyoo.. mahallll.. :kant:
Reply

Use magic Report

dotwimpu This user has been deleted
Post time 7-3-2006 08:23 AM | Show all posts
Cik Siti... memang mahal...but Worth It... coz memang crowded. Jangan la sewa sorang sorang2... booked satu gerai..then cari la kawan..2..3 orang..then share la sewa tu.  Kawan cik Siti tu ada sewa tak??? Kalau ada aku nak share ngan dia....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079714s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list