Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
62118
View
782
Reply

Retis2 korea yg korang nak bashing & nak puji sgt2...wat jer kat sini..

  [Copy link]

Author: teky       Show all posts   Read mode

Post time 26-2-2010 05:16 PM | Show all posts
tu y 2ne1 y sorg gik tu.......sape daa namenya.....minzi kew...???
x pulak dia g pelastik surgery.....
tp sore n lagu 2ne1 agak best gakla.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2010 05:42 PM | Show all posts
tu y 2ne1 y sorg gik tu.......sape daa namenya.....minzi kew...???
x pulak dia g pelastik surgery.....
tp sore n lagu 2ne1 agak best gakla.....
nicrye Post at 26-2-2010 17:16


dlm 2 ne 1... neh dara sowam jeh lawo... minji tuh very the typikal korean..tp kekadang tgk cute gak..
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2010 06:09 PM | Show all posts
uwaaaa lama x masok (lama la sangat...3 hr je kot)...ada rumah baru sudah~

jawapan saya: YOONA.

sorry tuan tanah. no hard feelings ya bashing2 ur yoona. x bashing pon cume bg jawapan pd pertanyaan je.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2010 09:26 PM | Show all posts
ermmm.....

bleh x nak ckp bosan ngan mbleq dan jugak la cha ta...

aper tah name grup nyer...tpi mmg xleh nak masuk ngan 2 grup nehh :I
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2010 09:34 PM | Show all posts
dah bosan dengan yoona(snsd), f(x) dengan CL(2ne1)
f(x) tu dah lah rata-rata muda lagi tapi seksi sangat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2010 09:39 PM | Show all posts
ermmm...

so far f(x) mmg xleh nak terima sgt....sbab ader sorg tuh tah ape2..... n tgok konsert gd yg bau... cl mmg prasan cam madonna ja....dressing pon spentot sajoo...
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2010 09:56 PM | Show all posts
saye rase saye agak kurang bekenan kat f(x) sulli
sbbnyekalo kuar cite psl die mesti sbb die comel ke..ape ke..die buat itu la..die buat ini la
tp takde plak sbb die nyanyi best ke..dance best ke..sorry la pade yg suke sulli nidie mmg comey..tp itule:kant:


cthnye..UEE..memg slalu kuar cite psl dietp die belakon menjadidlm FO tu pun sempoi je tgkbdan pun seksi gakkire nmpk la gak talent die..
tp takde la nak mint die sgt..cume bg cth utk org yg aku tak brape nak kesah slalu kuar cite ngan org yg krg bekenan skit
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2010 09:59 PM | Show all posts
xsuke n berbulu mata tgok amber
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2010 09:59 PM | Show all posts
dah bosan dengan yoona(snsd), f(x) dengan CL(2ne1)
f(x) tu dah lah rata-rata muda lagi tapi seksi sangat
hidden_fear Post at 26-2-2010 21:34


f(x) seksi kekrg update psl dieorg..tak pasan plak dieorg seksi

tp 4minute lagi seksiw/pun saye sgt suke kat dieorg
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2010 10:02 PM | Show all posts
dlm 2 ne 1... neh dara sowam jeh lawo... minji tuh very the typikal korean..tp kekadang tgk cute gak..
skymania Post at 26-2-2010 17:42


2ne1 best sbb ade minzy ngan CL.:pompom::pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2010 10:03 PM | Show all posts
xsuke n berbulu mata tgok amber
teky Post at 26-2-2010 21:59


ko jeles kannn??? sbb amber lgk ensem dr ngko...mengaku jeh la...
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2010 10:04 PM | Show all posts
ermmm.....

bleh x nak ckp bosan ngan mbleq dan jugak la cha ta...

aper tah name grup nyer...tpi mmg xleh nak masuk ngan 2 grup nehh
teky Post at 26-2-2010 21:26


ko dah dgr lagu baru mblaq tak???
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2010 10:05 PM | Show all posts
Post Last Edit by hidden_fear at 26-2-2010 22:07

49# sukebintang time diaorang perform..sekarang dah jarang dengar citer pasal f(x)
amber tu nampak macam laki..
mula-mula tengok diaorang perform la cha ta
ingatkan ada gorup member  lelaki tapi rupanya perempuan

tapi hidden suka lagu chocolate love yang diaorang nyanyi..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2010 10:06 PM | Show all posts
xder aku nak jeles...

tpi seyes la..die la yg menyebabkan aku muak nak layan fx nehh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2010 10:07 PM | Show all posts
lagu  mbleq yg oh yeahhh oh yeahh tu ja aku layan...

sebab die grup under rain kot sebab tuh poyo
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2010 10:07 PM | Show all posts
xder aku nak jeles...

tpi seyes la..die la yg menyebabkan aku muak nak layan fx nehh
teky Post at 26-2-2010 22:06


adeeehhh!! ayat JELES tak hengat neh!! poor teky...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2010 10:08 PM | Show all posts
motip nak jeles ngan amber...
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2010 10:10 PM | Show all posts
lagu  mbleq yg oh yeahhh oh yeahh tu ja aku layan...

sebab die grup under rain kot sebab tuh poyo
teky Post at 26-2-2010 22:07


ceehh!! alasan cam gampunk!!
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2010 10:11 PM | Show all posts
xder aku nak jeles...

tpi seyes la..die la yg menyebabkan aku muak nak layan fx nehh
teky Post at 26-2-2010 22:06


xpe..aku paham je dr ayat ko ni..jeles kan

tp sbb die la f(x) ramai fangirlpadehal biase je amber tuLUNA lagi best:pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2010 10:12 PM | Show all posts
lagu  mbleq yg oh yeahhh oh yeahh tu ja aku layan...

sebab die grup under rain kot sebab tuh poyo
teky Post at 26-2-2010 10:07 PM


rain poyo ker??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.073643s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list