Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
55639
View
781
Reply

Retis2 korea yg korang nak bashing & nak puji sgt2...wat jer kat sini..

  [Copy link]

Author: teky       Show all posts   Read mode

Post time 27-2-2010 07:38 PM | Show all posts
Nak kutuk sket~
Me muak tgk SHINee's Hello Baby part Minho asyik mintak popo ngan asyikdok berkepit je sama Yooguen... Muak oii... muak.... (ni masuk topiktak? )*mati den kena tembak nanti kang... ekekekek~*
HideGulz Post at 27-2-2010 02:44


kutuk la...aku punye tahap kecintaan pd minho sedikit berkurangan kerana faktor yg sama dengan ko neh.:re:

hahahha~ sorry abang sayang~~
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2010 08:16 PM | Show all posts
snsd makin galak tayang body kann......
xsabau nk tgk stail wg time kambek diowg nti...
skunk nie retis2 diorg maken suke pakai y sikit2....
tu lom ckp pasal ivy y agak mendada time ngan khunnie du ...
nicrye Post at 27-2-2010 07:28 PM

ivy tuh.. aku pun naik menyampah.. tapi bukan muak.. sbb kalo muak kena berulang2.. heehe!!

apa2 hal aku hope WG x mcm nih la.. sbb dorg nih wat masa nih aku x pernah jumper laik dorg tunjuk pusat serentak...
dorg dance ala2 sexy sumer. tapi kalo offstage.. dorg masih jaga tingkah laku..

sekrang2 nih jerk aku kureng paham.. semua nak tunjuk bodi. adoi la. aku rasa mamat korea tuh kompom x baper berkenan gak.. x sumer suker sexy2 nih..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2010 08:17 PM | Show all posts
kutuk la...aku punye tahap kecintaan pd minho sedikit berkurangan kerana faktor yg sama dengan ko neh.:re:

hahahha~ sorry abang sayang~~
fa_stellar Post at 27-2-2010 07:38 PM

aku x tengok laik helo baby tuh..
nanti aku tengok la.. baru aku leh judge., hehehe!
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2010 09:59 PM | Show all posts
aku x tengok laik helo baby tuh..
nanti aku tengok la.. baru aku leh judge., hehehe!
JUSTcircle Post at 27-2-2010 20:17

hidden pun tak tengok lagi
setakat ni belum meluat lagi dgn minho
sebab bila tengok dia kat dream team, makin suka lak tengok karektor dia
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2010 10:00 PM | Show all posts
sekrang2 nih jerk aku kureng paham.. semua nak tunjuk bodi.
JUSTcircle Post at 27-2-2010 20:16


kan skarang musim panas.. so musim menunjuk abs bagi namja.. and poosat bagi yeoja

hope WG pun xkan expose
but then kalo stylist da nak kasi xdapek nak ckp pe
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2010 10:27 PM | Show all posts
kan skarang musim panas.. so musim menunjuk abs bagi namja.. and poosat bagi yeoja

hope WG pun xkan expose
but then kalo stylist da nak kasi xdapek nak ckp pe
Bobola Post at 27-2-2010 22:00


stylist punye pasal..artis dapat name
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2010 11:43 PM | Show all posts
stylist punye pasal..artis dapat name
sukebintang Post at 27-2-2010 22:27


tau xpe.... bukan kehendak dorang pun nak pakai
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2010 11:51 PM | Show all posts
kutuk la...aku punye tahap kecintaan pd minho sedikit berkurangan kerana faktor yg sama dengan ko neh.:re:

hahahha~ sorry abang sayang~~
fa_stellar Post at 27-2-2010 07:38 PM


@hide
Nak kutuk sket~
Me muak tgk SHINee's Hello Baby part Minho asyik mintak popo ngan asyik dok berkepit je sama Yooguen... Muak oii... muak.... (ni masuk topik tak? )*mati den kena tembak nanti kang... ekekekek~*

sama laaaaaaaaa...pastu sket2 nk dokong...nape si minho ni tak nah dokong bdk ke?? atau sengaja nk tunjuk dia penyayang gamaknyer

papepon, dlm muak2 aku suke gk... ye laaaaaaaaaaaa... wpon aku suker minho, ada la part yang kita tak suker kan??
standard ar tu.....  meluat je.... lom tahap menyampah lg

tu yang aku slalu tersasar ke BB tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2010 03:44 AM | Show all posts
@hide

sama laaaaaaaaa...pastu sket2 nk dokong...nape si minho ni tak nah dokong bdk ke?? atau sengaja nk tunjuk dia penyayang gamaknyer

papepon, dlm muak2 aku suke gk... ye laaaaaaaaaaaa. ...
nzhass79 Post at 27-2-2010 23:51


tu la pasal. me cuma muak je la ngan scene tu tp me idak ler mencik dia sbb dlm group dia ni me takleh nak benci sesapa... sumer sayang jek . Cam ko kate la, dlm sayang tu ada gak muaknyer. adakah Yooguen juga dah muak ngan minho appa ni sbb asyik mintak popo ngan dok berkepit ngan dia jek? yooguen pun tau rimas ... hahah no wonder key selalu dapat jadik best appa, minho forever 2nd place appa



tu yang aku slalu tersasar ke BB tu


Ayat last tu tak menahan sungguh~
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2010 12:40 PM | Show all posts
thread nie ngutuk2 artis yerw????
hohooh~
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2010 12:42 PM | Show all posts
takde yg muak agik... kalo muak ngan kerenah mgnt tu ado aa..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2010 02:07 AM | Show all posts
betul lah kata korg..

aku muak la ngan si minho dalam hello baby dan juga dream team..
muak je tau.. bukan x suker dia..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2010 10:26 AM | Show all posts
jesi, bung minho neh takleh tak ske... takat muak je leh trime
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2010 12:11 PM | Show all posts
jesi, bung minho neh takleh tak ske... takat muak je leh trime
HideGulz Post at 18-3-2010 10:26 AM

Hide.. masalah aku ngan minho nih bukan apa.. (aceh, mcm kawan plak aku ngan mamat nih.. )

masa tengok HB kan.. aku xleh la tengok dia terlalu perfect sgt jadi appa.. x der keunikan la.
pastu nampak cam dia sorg jer nak congquer yoogoon tuh.. so, aku cam rimas..

aku rasa kesian ngan appa2 yg lain cam JH ngan ON.. hehehe!! dan aku suker key.. that appa that makes other appa hate him..
mayB keunikan cara key tuh yg nampak best tuh.. minho to perfect la.. matang sgt tuk sorg abah..
tapi x per lah.. kalo ada dia.. nampak la ada kematangan skit dalam group SHINee tuh..
kalo x.. giler gak layan key, taemin dgn JH tuh.. Onew plak.. dah mcm kanak2 yg anti sosial aku tengok. x abis2 lari dari kanak2..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2010 11:31 AM | Show all posts
muak dengan SNSD
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2010 02:23 PM | Show all posts
hi..
sy mmg jarang reply mn2 thread..sk bace je ape yg forumers tulis..tp thread ni tiba2 mnarik hati nk reply..

jawapanku ialah yoona.. slalu rs muak sbb very the plastik...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2010 02:41 PM | Show all posts
hi..
sy mmg jarang reply mn2 thread..sk bace je ape yg forumers tulis..tp thread ni tiba2 mnarik hati nk reply..

jawapanku ialah yoona.. slalu rs muak sbb very the plastik...
plasterhati Post at 19-3-2010 18:23


silent reader je sini?napa xpos?
kitorg baik2 je terutama penduduk tetap umah borak
yona tu most international fans mmg xsuka kut, koria je suka

~run devil run~
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2010 06:16 PM | Show all posts
motip bru pasan thread neh?

saye muak tgk yoona ngan jong kook.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2010 07:48 AM | Show all posts
aku dh lama perasan minah neh.....tp lps tgk mblaq idol army, so aku dengan tanpa segan silu nyer ckp

AKU NYAMPAH GILER NGAN JUNG JURI :I
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-3-2010 10:27 AM | Show all posts
aku dh lama perasan minah neh.....tp lps tgk mblaq idol army, so aku dengan tanpa segan silu nyer ckp

AKU NYAMPAH GILER NGAN JUNG JURI
nzhass79 Post at 31-3-2010 07:48 AM


sye suke ngan jang juri...sebab die da menodai kumpulan MBLEQ....


syabas bethe....syabas bethe


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-3-2010 10:28 AM | Show all posts
lani busan ngan jang kook...

die tuh penanyi kaa??

xsedap langsung
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2010 10:51 AM | Show all posts
lani busan ngan jang kook...

die tuh penanyi kaa??

xsedap langsung
teky Post at 31-3-2010 10:28


seme la ko meluat..aku pon meluat ngan ko...
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2010 11:37 AM | Show all posts
ai suke je ngan KJK time part dier wat lawak......
pestime tgk dier dlm xman....suka skandal deir ngan eunhye...
plus ai suke tgk part eagle eyes time ofcourse game itew...
OT sat.....hihi
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2010 11:38 AM | Show all posts
123# nicrye

yelah dlm x man...
muka dia cool jeh...keke
ramai yg nk ngorak makwe dia tu...

@ oppa ~ dia mmg penyanyi...tp biasa2 jeee
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2010 05:14 PM | Show all posts
sye suke ngan jang juri...sebab die da menodai kumpulan MBLAQ....


syabas bethe....syabas bethe



teky Post at 31-3-2010 10:27 AM


ni la sebab nyer yg wat noona berkeputusan begini....adesssssss...  sian aku tgk bdk2 MBLAQ yg inesen tu.,...

tgk yang ada rancangan 2pm ngan ada 4 noonas tu... takpe plak
ok jer
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067010s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list