JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
24756
View
35
Reply

Pertanyaan, Perbincangan & Pengumuman terbaru

[Copy link]

Author: karambunai       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-2-2010 01:06 PM | Show all posts |Read mode



Terima Kasih Kerana Mengunjungi Board Sukan Dan Permainan. Thread Ini dibuka untuk para forumer berbincang tentang Sukan dan permainan, Segala Pertanyaan, Persoalan dan Pandangan boleh ditujukan Disini. Terima Kasih Dari Pihak Moderator Sukan dan Permainan.

Last edited by karambunai on 7-6-2013 09:08 AM

Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2010 03:41 PM | Show all posts

Pertandingan Bowling di Penang atau Seberang Perai

Assalamualaikum,
Saya nak mintak tolong kawan-kawan yang tahu pasal kalau ada apa-apa tournament bowling terbuka kat area Pulau atau Seberang Prai untuk bulan-bulan yang mendatang ni tolong hebahkan kat sini boleh tak??
Tak kisahla tournament anjuran sesiapa pun (UMNO ka, kilang ka, NGO apa apa ka.. ), janji open tournament la.. Mintak tolong ya kawan-kawan.

Saya ni tgh gian nak main bowling, duk tercari-cari gak dalam internet kalau ada advertise tapi takat la takdak pun.. Please ya.. saya tgh cari aktiviti masa lapang ni.. kalau boleh P.M saya pun tak pa.. Terima kasih..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2010 12:54 PM | Show all posts
sy nk mohon bantuan...maner leh sy dpt kn link tentang permaian bola tampar serta teknik2 bermain nyer secra lengkap sama ada asas @ pro...mohon tlg sy..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2010 12:55 PM | Show all posts

Inginkan maklumat...

sy nk mohon bantuan...maner leh sy dpt kn link tentang permaian bola tampar serta teknik2 bermain nyer secra lengkap sama ada asas @ pro...mohon tlg sy..puas dh mencr...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2010 01:20 PM | Show all posts
tk der ker...???
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2010 01:31 PM | Show all posts
sbb tak tau...ekekeke Haduiii
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2010 01:43 PM | Show all posts
x taulah nih leh mmbntu or x..me jumpa link nih..

http://www.scribd.com/doc/465165 ... rmainan-Bola-Tampar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-3-2010 02:48 PM | Show all posts
sabo aje le aku..... kejap aje aku bukak thread ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2010 04:52 PM | Show all posts
naper ekk..?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-3-2010 07:01 PM | Show all posts
pasni aku nk merge aje kat kaunter pertanyaan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2010 11:10 PM | Show all posts
Board Sukan dan permainan telah ada frame sendiri. harap maklum
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2010 12:58 PM | Show all posts

kopi

kopi baguske nak tambah kan tenaga untuk workout?atau ader aper2 minuman yg bley encrease energy?
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2010 03:04 PM | Show all posts
aduhaiiiiii.......
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2010 12:28 PM | Show all posts
apsallak ????????
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2010 08:54 PM | Show all posts
thread apa nih?
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2010 10:29 AM | Show all posts
apa salahnya dia nak tanya...
come on la... tak kan sebab dia newbie, korang nak perlekeh kan dia...

kalau salah thread/bod... just beritau la baik baik

korang tak pernah jadi newbie ke?????
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2011 10:58 PM | Show all posts
tk der ker...???
sump81 Post at 3-3-2010 13:20



    carikla kat youtube...sekarang dah de ajar basic...dulu saye ade belajar basic dgn sorang sifu ni tp die ade sakitla...dah tak ajar dah....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-8-2011 02:44 AM | Show all posts
Sebarang pertanyaan mengenai sukan sila update di sini. tq
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-1-2012 08:57 PM | Show all posts
Kepada warga Sukan dan Permainan, Forum Cari.com.my mula beroperasi 24 jam kecuali hari ISNIN dan KHAMIS bagi memberi laluan kepada server untuk diupdatekan.

Anda tidak akan dapat melayari pada hari ISNIN dan KHAMIS pada waktu=
4am - 4.45am

HARAP MAKLUM.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-4-2012 11:37 AM | Show all posts
Post Last Edit by karambunai at 21-4-2012 20:26

Peraduan board kegemaran saya di Cari.com.my

Kongsi Board Yang Paling Anda Gemari  di CARI Malay Forum

Dapatkan CARI VIP Member kad dan T-shirt Edisi Terhad!


http://www.facebook.com/note.php?note_id=10150695783857690

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047511s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list