JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12
Return to list New
24397
View
34
Reply

Pertanyaan, Perbincangan & Pengumuman terbaru

[Copy link]

Author: karambunai       Show all posts   Read mode

Post time 4-10-2014 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
karambunai posted on 4-10-2014 12:52 AM
hi eizran. u boleh postkan dekat thread tennis kat bawah tu. sebab kebykkan peminat tenis ada deka ...

tq bro boleh tahu u org mana? main tenis jugak? dimana? u org india ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-10-2014 09:30 AM | Show all posts
Exrunramley posted on 4-10-2014 09:24 AM
tq bro  boleh tahu u org mana? main tenis jugak? dimana? u org india ke?

heh.. saya bukan indian la. melayu je. nick tu kan nama tempat. oh saya dulu2 la main tennis. xreti sangat main tennis.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2017 01:19 PM | Show all posts
awat nya bnyak tmpat guna read permission
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-2-2017 12:45 AM | Show all posts
kaspar0v replied at 2-2-2017 01:19 PM
awat nya bnyak tmpat guna read permission

Sbb aritu ada spam.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 05:28 PM | Show all posts
karam....

it has been a long time --

nanti pm  la -- okay -?

we talk soonest --

i miss you, karam ----
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-3-2017 11:11 PM | Show all posts
dexa replied at 10-2-2017 05:28 PM
karam....

it has been a long time --

Hi Dexa. lama dah tak nampak u. sorry xperasan yg u tinggalkan msg kat sini. PM me if u want to be a moderator again...!
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 11:22 PM | Show all posts
karambunai replied at 12-3-2017 11:11 PM
Hi Dexa. lama dah tak nampak u. sorry xperasan yg u tinggalkan msg kat sini. PM me if u want to be ...


karam!!!!
saya tunggu reply awak.... baru hari ni saya baca ---
rindu nak citer2 lagi ---

sihat ke -- maaf  saya pula yang reply lambat
buka forum few days ago -- tapi  sekejap aje --

nanti saya pm la
MODERATOR?
hahahha  saya tak layak ler!!! -

masih ngajar swimming lagi ke   -

saya sekarang take up lari dan duathlon --
well - just nak fit semula --

nanti kita pm --- i miss you , karam!!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-3-2017 03:04 PM | Show all posts
dexa replied at 16-3-2017 11:22 PM
karam!!!!
saya tunggu reply awak.... baru hari ni saya baca ---
rindu nak citer2 lagi ---

Hi dexa,

miss u too..

but skrg ni masih mengajar, tp sekarang ni lebih pada competitive swimming. hantar swimmer ke competition around malaysia...


keep in touch
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 11:35 PM | Show all posts

karam....
nanti hantar message kat pm
bagi hp -- sbb hp dulu -- dah hilang contact semua -

kita citer nanti ye!!!!!

i miss you karam

dex
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2017 05:38 PM | Show all posts
Ada baca yang boleh buat pertanyaan dekat sini. Tengah nak cari kedai peralatan sukan yang sesuai khas jual peralatan untuk diving for children/kanak-kanak sebenarnya. Sesetengah bagi cadangan pergi tengok decathlon malaysia ada pula pergi survey dekat swimming pool terbuka kat shah alam tu. jadi ada sesiapa boleh bagi cadangan kat mana tempat yang sesuai?
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.040160s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list