Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
4369
View
20
Reply

Melawat Kawasan

[Copy link]

Author: fleurzsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-2-2010 01:58 AM | Show all posts |Read mode
Salam n Good Day

Yang dimuliakan pihak moderators
jellypuff n Hamyhaireen,
Juga forumners yg dihormati.

Bagi pengetahuan semua pada hari ini I mula bertugas sebagai moderator super.

I diberi mandat utk memantau board Menjahit, Mengait & Kesenian Pertukangan Tangan
ini bersama Sasha n Acehand.

Harap kita boleh bekerjasama. InsyaAllah

Thanks n take care
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2010 05:25 PM | Show all posts
Keadaan agak sunyi n terkawal
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2010 07:30 AM | Show all posts
Itulah.. kalau mod sunyi... apa lagi.. sunyi jer lah rumah ni... kadang2 nak jengah pun rasa malas.. harap2 boleh cerikankan bod ni semula...
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2010 02:13 AM | Show all posts

Hmmm...

Itulah.. kalau mod sunyi... apa lagi.. sunyi jer lah rumah ni... kadang2 nak jengah pun rasa malas.. harap2 boleh cerikankan bod ni semula...
maizana Post at 3/3/2010 07:30




Aku ingat satu ketika dahulu board ni meriah gak... Hapa dah jadi...?


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2010 01:53 PM | Show all posts


Aku ingat satu ketika dahulu board ni meriah gak... Hapa dah jadi...?


Jizzz... Klong! Klong!
AceHand Post at 5-3-2010 02:13


Mod semakin lemah, atau mod2 busy... patutnya kena aktif sikit.. anjurkanlah aktiviti2 yang memberi faedah..... gath, exchange gift, free class ke....
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2010 09:06 PM | Show all posts

Hmmm...

Mod semakin lemah, atau mod2 busy... patutnya kena aktif sikit.. anjurkanlah aktiviti2 yang memberi faedah..... gath, exchange gift, free class ke....
maizana Post at 5/3/2010 13:53




Setahu aku memang aku nampak Moderator kat sini cam 'slow down' dah sket... Camne kalau ko jadi Moderator kat sini...? Berminat tak...?


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2010 10:12 PM | Show all posts


Setahu aku memang aku nampak Moderator kat sini cam 'slow down' dah sket... Camne kalau ko jadi Moderator kat sini...? Berminat tak...?


Jizzz ...
AceHand Post at 5-3-2010 21:06


I boleh jer.. CUMA.. siang2 I nak cakap.. I pun quite busy during day time... ni hb balik offshore bolehlah I melangut depan pc...
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2010 01:08 AM | Show all posts

Hmmm...

Post Last Edit by AceHand at 6-3-2010 01:12
I boleh jer.. CUMA.. siang2 I nak cakap.. I pun quite busy during day time... ni hb balik offshore bolehlah I melangut depan pc...
maizana Post at 5/3/2010 22:12




Kalau macam tu isi dan hantar borang ni...

http://eforum3.cari.com.my/viewthread.php?tid=138568&extra=page%3D1


Worang lain pong kalau ada yang berminat boleh lar cuba apply... Hantar kat ADMIN4... Lagi bagos hantar kat aku sekali... Senang nak follow up...

Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2010 11:26 AM | Show all posts
dulu2 kalau ada bagi gambar dapat kacang
skrg dah lama tak dapat. tu yang slow kut...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2010 01:55 PM | Show all posts
dulu2 kalau ada bagi gambar dapat kacang
skrg dah lama tak dapat. tu yang slow kut...
naninana Post at 8-3-2010 11:26


Ya lah.. tukang komen pun kurang...

semangat tu makin kurang...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2010 10:08 AM | Show all posts

Hmmm...

dulu2 kalau ada bagi gambar dapat kacang
skrg dah lama tak dapat. tu yang slow kut...
naninana Post at 8/3/2010 11:26





Sekarang ni dah ada Moderator baru... Boleh lar PM mintak 'upah'... Heh! Heh! Heh!


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2010 05:03 PM | Show all posts
ak ah then board utk claim upah pun dah ada senang nak redeem
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2010 05:05 PM | Show all posts
Mod semakin lemah, atau mod2 busy... patutnya kena aktif sikit.. anjurkanlah aktiviti2 yang memb ...
maizana Post at 5-3-2010 13:53



hehe apa kata u buat?
I dah biasa buat dulu kasi chance new mod lak....
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2010 10:43 PM | Show all posts
hehe apa kata u buat?
I dah biasa buat dulu kasi chance new mod lak....
Hamyhaireen Post at 6-6-2010 17:05


Hamy...

Tak per lah sama2lah kita cuba... I bila hb ada.. sibuklah sikit.. klu hb tak ada... siang mlm boleh onlline...

Insyallah.. I cuba share knowledge.. do things step by step...
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2010 12:06 PM | Show all posts
skang nih dah ramai beralih kepade fb. tuh pasal slow dimane2 saje.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2010 10:08 PM | Show all posts
letak gambar dpt kacang ker dulu??? aku x dapat pun....
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2010 11:32 PM | Show all posts
memang dulu board ni meriah ...jelly dan hamy ada buat macam2 aktiviti..bila dah ramai yg tak masuk sini kami mod pun jadi slow jugak...
kita cuba balik meriahkan board ni semula..cuma kena ada kerjasama dari forumer yg lain lah..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2010 12:03 AM | Show all posts
memang dulu board ni meriah ...jelly dan hamy ada buat macam2aktiviti..bila dah ramai yg tak masuk sini kami mod pun jadi slowjugak...
kita cuba balik meriahkan board ni semula..cuma kena ada kerjasama dari forumer yg lain lah..
jellypuff Post at 8-6-2010 23:32


mod dan forumer ibarat irama dan lagu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2010 07:09 PM | Show all posts
marilah kita bersatu balik
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-8-2010 01:50 PM | Show all posts
salam



Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087986s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list