Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
170831
View
1010
Reply

Friends Club (DCHL) MLM penipu melayu!

  [Copy link]

Author: mamaque       Show all posts   Read mode

Post time 5-5-2014 01:47 PM | Show all posts
cmf_premierleag posted on 5-5-2014 12:47 PM
kalo mangsa nya org2 pompuan, ayat2 manis diorang yg tak sabar2 nak sebat duit mangsa ialah
KORAN ...

hahahhahah kasi tunjuk dari luar....tp xbagi masuk
hanya mampu menatap cawan2 dan tembikar display di luar sahajo
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 01:50 PM | Show all posts
AbukRokok posted on 5-5-2014 01:47 PM
hahahhahah kasi tunjuk dari luar....tp xbagi masuk
hanya mampu menatap cawan2 dan tembikar displ ...

yg paling bangang puak2 ni, bleh lak tu cakap kat aku, KO NAK BELI TAK PANGKAT? KALO KO BYR50K 30K BLEH DPT TITLE MARQUEE DUKE BAGAI
aku jawab balik BAIK AKU BAGI RM30K KAT PAHANG...BLEH TERUS DAPAT TITLE DATUKSHIP
trus sesekor terdiam
yg pasu2 diorang display tu, ada lak beruk ni ckp YG PALING MAHAL SKALI RM80K OK!!!!!! NI PALING BAGUS, PLG CANGGIH ETC
aku ckp balik RM80K, BAIK AKU BELI VIOS CASH
terdiam lagi

Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 01:57 PM | Show all posts
cmf_premierleag posted on 5-5-2014 01:50 PM
yg paling bangang puak2 ni, bleh lak tu cakap kat aku, KO NAK BELI TAK PANGKAT? KALO KO BYR50K 30K ...

nape xckap.... buat barter trade pasu tukar dengan Vios

xsampai hati plak aku nk melahar kawan lama mcm tu... Last edited by AbukRokok on 5-5-2014 01:58 PM

Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2014 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada lg ke oi mende ni? Lepas khatam bru ku tau aku pnh kne brainwash dgn FC ni dlu sb masa tu guna nama One Team. Nasib baik aku pemalas, mls nk dtg opis dia tiap2 mlm so aku xjoin la. Diaorg pon mls kot nk entertain org mcm aku

Lgpon tgah blaja masa tu xde duit n xlepas nk bkak rhb account
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2014 02:39 PM | Show all posts
beberapa kali masuk lubang, beberapa kali itulah kena patuk ular... itulah pepatah yang saya cipta yang cukup serasi dengan bangsa saya iaitu bangsa melayu...

Jom hijrah MLM kepada Pemasaran Email



http://www.raudhatulmukminin.com
http://www.raudhatulmukminin.com
http://www.raudhatulmukminin.com
http://www.raudhatulmukminin.com
http://www.raudhatulmukminin.com
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2014 04:46 AM | Show all posts
LoveLavender posted on 13-5-2013 01:17 PM
Actually, aku pun dah join MLM under DCHL ni..almost 4 months dah..aku dah laburkan hampir rm30k..ak ...

buat laa sublet hartanah.......
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2014 05:06 AM | Show all posts
@june_bunga    pls check in.......
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2014 05:10 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2014 10:12 AM | Show all posts
Acong posted on 26-7-2014 05:10 AM
nie dia blog cik june bunga........

https://www.blogger.com/profile/07113491780185256046


yer @Acong ada apa2 masalah ke?..

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2014 01:29 AM | Show all posts
june_bunga posted on 1-8-2014 10:12 AM
yer @Acong ada apa2 masalah ke?..

dah jadik jutawang FC?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2014 02:18 PM | Show all posts
Acong posted on 2-8-2014 01:29 AM
dah jadik jutawang FC?



ooooo nk tau status.... kalau dh jutawan tak balas dh dlm forum ni.. acong nk tau knapa?

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.544099s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list