Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
45658
View
203
Reply

Kereta-kereta Kegemaran Pondan (subconsciously)

[Copy link]

Author: ifanonline       Show all posts   Read mode

Post time 18-3-2010 12:25 PM | Show all posts
36# freekey

tu yg aku cakap...mungkin on the subconscious level...mungkin seseorang tu tak sedar yg dalam diri dier ade ciri2 kepondanan, walaupun dier tough...
ifanonline Post at 18-3-2010 12:16

that's clear enough..

yg menjadi persoalannya apa ko punya validation untuk mengaitkan ciri-ciri kereta tu adalah kereta pilihan pondan?



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-3-2010 12:28 PM | Show all posts
40# zzcbr

Aku setuju dengan pendapat ni, mungkin ade di antara forumer2 yg boleh menjelaskan kenapa mereka membeli kereta2 tersebut...mungkin pada ciri2 kereta seperti side mirros, body, gear knob, lubang ekzos, yg dapat menarik golongan2 pondan memandu kereta2 tersebut...sometimes dalam proses membeli kereta, personaliti, sifat, perasaan seorang pembeli comes into play...so agak sukar aku nak menjelaskan lebih lanjut, mungkin ade di kalangan forumer merupakan 'owner' kpd kereta2 tersebut..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-3-2010 12:31 PM | Show all posts
41# freekey

maybe we can look at it in a lot of angle...the body or design of the car, colour wise, brand wise, etc....
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2010 12:36 PM | Show all posts
40# zzcbr

Aku setuju dengan pendapat ni, mungkin ade di antara forumer2 yg boleh menjelaskan kenapa mereka membeli kereta2 tersebut...mungkin pada ciri2 kereta seperti side mirros, body, gear kno ...
ifanonline Post at 18-3-2010 12:28

sah2 i'm one of the million MyVi owners..

so aku beli myvi.. 1st of course sbb harga, 2nd sebab comfortable enough untuk fizikal aku yg tinggi.. itu je..



Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2010 01:03 PM | Show all posts
bak kata abg zek...apa ciri2 kereta pondan tuh...kalo boleh lebih spesifik lagi tuan tanah ooooiii!

masih kurang faham dan jelas apa yg kita nak bincang sebenarnya?
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2010 01:17 PM | Show all posts
32# freekey  

tp ko lelaki tulen...  beza cuma ko lebih minat artis AF lelaki dari artis pmpan jerk
cmf_rambutan Post at 18-3-2010 09:14


pergh..menusuk kalbu...busur memanah ke jantung...

gip me ten
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2010 01:18 PM | Show all posts
meh aku explain skit...dalam kepala hotak kita ade satu bahagian di mana tindakan, pemikiran atau perasaan akan di laksanakan berdasarkan subconscious mind...jadi pemilihan2 pemanduan kereta2 di atas  ...
ifanonline Post at 18-3-2010 11:59


beb...vios dugong pun pondan suka gak...stim katanya nengok buntot keter tuh
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2010 02:07 PM | Show all posts
Nie pondan tak?




kalu laki bawa keta bini dia kaler nie?

Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2010 02:29 PM | Show all posts
auwww.. tak kose maakkkk!!!... hahahaha!!! aritu aku ada nampak bapoks bawak kancil.. siap modified lagi... auwww..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2010 04:42 PM | Show all posts
Mini cooper tu pondan tak pondan tertinggal lah Persona bertiang2........
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2010 04:43 PM | Show all posts
keta aku kelisa.... soo aku ade ciri2 pondan laa ek...
True-X Post at 18-3-2010 00:15


Pedulikan apa orang kata....janji ko bayor tiap2 bulan bukan org lain yg nak menyibuk2
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2010 04:50 PM | Show all posts
TT pakai keta apa?
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2010 06:25 PM | Show all posts
aku beli kelisa sbb time tuh aku xde option lain.....bos aku dah asik tanye bile aku nak ade transport..... soo xde sexuality reason lansung....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-3-2010 07:01 PM | Show all posts
kpd forumer2 pompuan dlm thread ni, aspect pondan tidak boleh di terima pakai...dan pendapat anda adalah pendapat seorang pompuan...
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2010 08:00 PM | Show all posts
bapok tak bapok lantak la.. janji ada kereta, berbumbung.. tak kena ujan...
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2010 08:02 PM | Show all posts
54# ifanonline

macam jende diskeriminesen je... pendapat lelaki leh pakai lak...:re:
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2010 08:23 PM | Show all posts
bagi aku keter pondan org yang bawak keter kebal pastu cilok2 tak kasi signal hamjadah
bunyi ekzos plak ponn ponnnn
style abang kasim pondan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-3-2010 10:55 PM | Show all posts
56# True-X

sebab pompuan mane ade pondan...ade ke pompuan pondan? panggil ape plak tu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2010 11:11 AM | Show all posts
kalau camtu...betapa ramainya orang2 berfikiran pondan(kalau bukan pondan..)kt malaysia ni...persepsi aku pondan lebih suka naik public transport especially teksi...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2010 02:35 PM | Show all posts
kalau camtu...betapa ramainya orang2 berfikiran pondan(kalau bukan pondan..)kt malaysia ni...persepsi aku pondan lebih suka naik public transport especially teksi...
sentenced Post at 19-3-2010 11:11


naik teksi yg paling femnes kat malaysia ni proton iswaralah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075917s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list