Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
112096
View
405
Reply

Hada Labo....sapa penah try?

  [Copy link]

Author: sue_0586       Show all posts   Read mode

Post time 3-6-2010 06:07 PM | Show all posts
tadi p guardian dah takda sale pon barangan hada labo kecuali utk mask...on 2nd purchase ada less 43%
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 06:08 PM | Show all posts
kat watson ada masuk jenama baru dari jepun...aqua apa tah
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 08:50 PM | Show all posts
Reply 82# auntie_girl

aqualabel kan by shiseido
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 08:52 PM | Show all posts
Reply 81# auntie_girl

la xde dh ke...nasib baik sempat beli whitening milk dia msa sale hari tu...cleanser dh nk dekat hbs dh ni...
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 11:02 PM | Show all posts
Reply  auntie_girl

aqualabel kan by shiseido
suree_aa Post at 3-6-2010 20:50



    oh ye ke?tak g belek sangat sbb ramai org...
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 11:03 PM | Show all posts
Reply  auntie_girl

la xde dh ke...nasib baik sempat beli whitening milk dia msa sale hari tu...c ...
suree_aa Post at 3-6-2010 20:52



    kejam sangat tau
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 11:04 PM | Show all posts
neway,kat mana ek nak buat skin analysis?selain sunburn teruk,consition lain ku tak tau...

ku tak tau jenis kulit,taktau apa masalah kulit selain dari sunburn neh...
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2010 12:33 AM | Show all posts
*update*

dah beli dah hada labo mosturizing set...rm89.90...

mula2 berbelah bagi nak beli yg whitening range ke yg ni...

last2 amek yg mosturizing ni...

sebab apa?

mestilah sebab murah

nak beli 2 set,melampau la plak....

sbb skrg ni mmg tkda less langsung utk whitening set....

kena tunggu guardian buat less 15% tu baru la leh beli kot...tu pon tengok la bape bulan lagik

since dah ada set hada labo yg baru,harus la ku ucapkan selamat tinggal pada set olay n organic aid ku itu
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2010 07:37 AM | Show all posts
Reply 88# auntie_girl

wah dh beli ek...tu la yg whitening range tu xde plak jual dlm set mcm tu...kene tunggu less la ye..teringin nk beli essence die plak...tp less pun ciput sgt..hehehe...kalau less byk blh la nk memborong skit kan...
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2010 12:46 PM | Show all posts
Reply  auntie_girl

wah dh beli ek...tu la yg whitening range tu xde plak jual dlm set mcm tu...k ...
suree_aa Post at 7-6-2010 07:37



tapi nape ek rasa cam melekit sesangat

uols leh tolong jawab tak,katne nak buat skin analysis?nak gak tau sebenonya kulitku ni jenis apa,apa masalah lain selain dari sunburn ngan jeragat!
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2010 01:35 PM | Show all posts
Reply 90# auntie_girl

pakai setitik pun dh cukup...pakai byk sgt tu yg jadi melekit...suree pun xtau kat mana nk wat skin analysis...xpenah buat pun...
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2010 01:59 PM | Show all posts
Reply  auntie_girl

pakai setitik pun dh cukup...pakai byk sgt tu yg jadi melekit...suree pun xta ...
suree_aa Post at 7-6-2010 13:35



    yeke guna setitik je..aiyakkkkkkkkkk....ku guna 4-5titik
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2010 03:37 PM | Show all posts
Reply 92# auntie_girl

yg lotion tu guna 2 3 titik dh cukup sbb die sgt moist kan, n slippery skit....yg moisturizing milk setitik dh cukup...kalau byk sgt takut heavy n sticky..ye la kat m'sia ni panaskan..kalau dok jepun xpe la nk pakai byk kalau pakai mlm boleh lebihkan skit la..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2010 05:11 PM | Show all posts
Reply  auntie_girl

yg lotion tu guna 2 3 titik dh cukup sbb die sgt moist kan, n slippery skit.. ...
suree_aa Post at 7-6-2010 15:37



    thanks suree,may allah bless u
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2010 08:07 PM | Show all posts
thanks...tapi macam terpengaruh yg leh lock air selautan tuh
auntie_girl Post at 1-6-2010 15:40


girl..kalo baca whitening lotion punye ingredient pun ada acid superhyluronic tu jugekk..so pusing2 benda tu gak dia boh lam setiap range...so pakai la set mana pon..tatap mlanton...cuma nya potong stim..set whitening tarak set...hishh...
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2010 08:43 PM | Show all posts
girl..kalo baca whitening lotion punye ingredient pun ada acid superhyluronic tu jugekk..so pusi ...
hatemetoday Post at 7-6-2010 20:07



    tu la kaka hate....whitening kne beli loose...pastu xdak diskaun lak tuh
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2010 11:59 PM | Show all posts
yup whitening lotion pun ada hyaluronic acid..cuma whitening milk xde hyaluronic acid...kulit tetap melantun gak bak kata kak hate..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 01:14 PM | Show all posts
hai.. saya baru kat sini ..saya dah try hada labo ni AHA/BHA cleanser & whitening lotion tu..setakat ni o.k , suke sangat dia nye cleanser tu , pki malam aje cos leh cuci makeup pas pki remover makeup tu.. rasa lagi bersih ...
klu pagi pki celanser safi rania gold sbb mild skit .
whitening lotion tu pki malam aje.. pagi x sempat lah nak pki , nak cepat .. cos lotion ni kena tggu lama skit baru meresap lam kulit.. pastu leh rasa lah kesan dia tu .. melembutkan kulit..
tuk kesan whitening tu .. saya pki skali ngan safi rania punye set .. nampak lah lagi glowing  muke ni .. sorry ye teperasan sikit
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2010 03:10 PM | Show all posts
sape dh try whitening milk die? bkn toner tu...

kalau kulit oily, makin oily tak pakai whitening milk  tu.tq
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2010 04:59 PM | Show all posts
sape dh try whitening milk die? bkn toner tu...

kalau kulit oily, makin oily tak pakai whitening  ...
naneenu Post at 29-6-2010 15:10


suree pakai whitening milk die...kalau kulit oily blh pakai, tp pakai skit je..setitik je dh cukup...takut oily plak..sbb milk die rich sgt n heavy kalau letak byk2...kulit suree normal combination n kadang2 dry...so pakai setitik dh cukup....byk2 memang heavy giler...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087350s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list