Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
28505
View
43
Reply

kaunter aduan dan cadangan

[Copy link]

Author: amazed       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-4-2010 03:57 PM | Show all posts |Read mode
kalau ada apa2 aduan boleh bley beritahu kat sini wokeyyyyyy; insya'allah aku akan cuba tengokkan dan buat apa2 yg patut utk poremer sumer..

dan kalau ada apa2 cadangan bley ler cadangkan kat sini, mate...!!


selamat berporem  
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2010 04:08 PM | Show all posts
time ksh cik mod2.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2010 06:55 PM | Show all posts
salam n good day

tak nak wat gath ke :re:
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2010 11:30 AM | Show all posts
Y Bhg Tuan Mod.. Mohon transfer thread sy - "Sapa yg tgh bonceng basikal tu.." - Tsalah parking la.. Tengkiu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2010 05:24 PM | Show all posts
Reply 4# wan_dcni


    ok
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2010 09:18 AM | Show all posts
salam n good day

tak nak wat gath ke
fleurzsa Post at 17-5-2010 06:55 PM


salam semua,

mod fleursza,

best jugak cadangan buat gath tu. tapi berapa kerat sangat forumer tegar board ni yg duduk area berdekatan.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2010 01:56 PM | Show all posts
beberapa tahun lepas buat gath ramai gak yg hadir
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2010 08:16 PM | Show all posts
bod nie xmo cari mod baru ka??
sebab sunyi je.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 09:54 PM | Show all posts
on the way...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 11:52 PM | Show all posts
ingat nak calon diri sendiri je.....
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2011 05:01 PM | Show all posts
MOD. aku ingat ko suke tido... gath nak pulak buat

ape2 hal. aku nak jugak pegi party liar ko ni  

- unekspekted = party animal -
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2011 07:21 PM | Show all posts
Reply 11# unekspekted_III

MOD. aku ingat ko suke tido... gath nak pulak buat

    tido lagi tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2011 10:44 PM | Show all posts
he he he ader2 je u all ni...

sama2 ler jaga bod ni... u all bukan budak2 lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2011 12:19 PM | Show all posts
nak mengadu... header board tu dalam bahasa ingrish la.. History Myth & LAGEND.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 02:29 PM | Show all posts
Reply 14# benign


salam, itu kan nama lama bagi board ni. agaknya yg dah biasa guna HML dari LMS kot. hehehehe.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2011 11:38 AM | Show all posts
bukan pasal nama lama tuan, tapi ejaan Legend tu sedikit silap. bukan lagend.. tapi LEGEND. mungkin tak terperasan masa header tu dibuat. mohon diambil perhatian.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2011 02:09 PM | Show all posts
bukan pasal nama lama tuan, tapi ejaan Legend tu sedikit silap. bukan lagend.. tapi LEGEND. mungkin  ...
benign Post at 5-7-2011 11:38 AM


ooooo gitu rupanya. ejaan salah ye. ok ok. aku akan suruh pembuat banner betulkan nanti yek. terima kasih atas keprihatinan tuan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2012 05:21 PM | Show all posts
aku cadangkan cadangan ditutup!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2012 03:03 PM | Show all posts
puiii!!!!!!! ditutup!!!?????? buat penat je aku masuk!!!! aku nk balik la............
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2012 01:39 AM | Show all posts
Reply 19# Yustan

mana pergi momod bod sejarah dulu? tidur je ke
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2012 11:08 AM | Show all posts
Reply 20# zaharul_asriq94

dah berhenti tapi lupa nak remove nama dia dalam list mod kot.     
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2012 11:16 AM | Show all posts
Reply 21# winamp05

bro , kasi la kedit skit, penat je scan buku2 kat thread sejarah ni...
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2012 11:22 AM | Show all posts
Reply 22# zaharul_asriq94

cukup ?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2012 11:26 AM | Show all posts
Reply 23# winamp05

ok bos, good ===>
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2012 03:36 PM | Show all posts
sini sume otai2 ..leh aku masuk? hhihihih
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049873s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list