Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
80283
View
316
Reply

CADANGAN : ADUAN : PERTANYAAN : TUTORIAL

[Copy link]

Author: adikkeluangman_       Show all posts   Read mode

Post time 25-3-2015 08:43 PM | Show all posts
Madel replied at 25-3-2015 08:24 PM
Salam dan hello buat Momods

@dauswq @teky @eddlisa_uyuk @nzhass79

thread yg dilock tuh cthnyerr yg mana?? sorry ...tak berapa fhm

Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2015 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
eddlisa_uyuk replied at 25-3-2015 08:43 PM
thread yg dilock tuh cthnyerr yg mana?? sorry ...tak berapa fhm

Aaa..cam mana ya nak explain..maaf tak pandai nak mengarang ayat
Tapi kalau Mod perasan..ada bnyk kan thread2 yg di lock (ada icon mangga belah kiri thread)
Kebanyakan nya thread CARI K-Drama..rasanya peraduan tu dah tamat
.

Bukan apa mod..kadang2 bila saya nak cari thread kegemaran saya cth:runninman ke, roomate ke  kdg smpai page 2 saya tak nampak thread tu..
Thread2 yg dilock ni yg memenuhi 1 page
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2015 10:32 PM | Show all posts
Madel replied at 25-3-2015 08:24 PM
Salam dan hello buat Momods

@dauswq @teky @eddlisa_uyuk @nzhass79

wsalam madel ...
kita tak leh hantar ke arkib kerana setiap benang di bod ini ada value nya tersendiri kerana once sudah dihantar ke sana, dah tak leh bawa kembali ke sini...
apa yang boleh dibuat, kami akan letak thread yang mungkin tiada lagi orang akan baca ke belakang...

thanks for the suggestion
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2015 10:41 PM | Show all posts
Edited by dauswq at 25-3-2015 10:43 PM
Madel replied at 25-3-2015 09:04 PM
Aaa..cam mana ya nak explain..maaf tak pandai nak mengarang ayat
Tapi kalau Mod perasan..ada bnyk ...

oh saya rasa saya fhm apa yg dimaksudkan madel
memandangkan sistem mobile ni  set thread terkini diletakkan di muka hdpn,
madel leh klik butang "default", sistem forum akn kembalikan thread yg ade post terkini di muka hadapan...
so thread2 spt running man akn muncul kt pg 1

cuba try tgk camne...

thread2 yg tiada post terkini tu saya dh letak belakang,
so  tak muncul lagi di muka depan dlm sistem mobile cari unless butang "default" diklik semasa redirect ke bod Asian, Latin & Mania...



Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2015 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 25-3-2015 10:32 PM
wsalam madel ...
kita tak leh hantar ke arkib kerana setiap benang di bod ini ada value nya terse ...

Oh mcm gitu ke..
Saya ingat mana2 bod pun sama..mana2 thread yg dah kena lock leh simpan kat arkib
Sbb 1st page mmg dipenuhi dgn thread2 yg saya sebutkan, sampai nak cari thread2 variety show kesukaan pun agak sukar..lagi2 kebanyakan tajuk thread semua berwarna merah..
Boleh naik juling mata..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2015 10:50 PM | Show all posts
Edited by dauswq at 25-3-2015 10:51 PM
Madel replied at 25-3-2015 09:04 PM
Aaa..cam mana ya nak explain..maaf tak pandai nak mengarang ayat
Tapi kalau Mod perasan..ada bnyk ...

Screenshot_2015-03-25-22-44-33.png

yup saya pun dpt thread2 terkini di muka depan, jd nak ubah , saya klik butang biru "default" ni
cuba try


Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2015 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 25-3-2015 10:41 PM
oh saya rasa saya fhm apa yg dimaksudkan madel
memandangkan sistem mobile ni  set thread terkini  ...

Butang 'default' tu kat mana ya Mod..
Maaf la saya kurang arif ..
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2015 10:51 PM | Show all posts
Madel replied at 25-3-2015 10:50 PM
Butang 'default' tu kat mana ya Mod..
Maaf la saya kurang arif ..

itu saya dh tepek kt ats dlm versi mobile
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2015 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 25-3-2015 10:51 PM
itu saya dh tepek kt ats dlm versi mobile

Oh ok ok..dah faham

Terimakasih ya Mod..atas penjelasan dan tunjuk ajar
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2015 10:58 PM | Show all posts
Madel replied at 25-3-2015 10:55 PM
Oh ok ok..dah faham

Terimakasih ya Mod..atas penjelasan dan tunjuk ajar

no prob



p/s:moyan kt rumah unkind ladies jgn lupa tau..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2015 07:38 AM | Show all posts
Madel replied at 25-3-2015 09:04 PM
Aaa..cam mana ya nak explain..maaf tak pandai nak mengarang ayat
Tapi kalau Mod perasan..ada bnyk ...

ok...dah faham....mod @dauswq dah explain yaa
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2015 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
eddlisa_uyuk replied at 26-3-2015 07:38 AM
ok...dah faham....mod @dauswq dah explain yaa

Ya..saya dah faham..mod dah tolong jelaskan

Terimakasih sekali lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2015 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam mod sy nak thread brave family dr kbsw ada x? Bab dh search kot la salah keyword ka...
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2015 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam mod...sy cari thread 2d1n kbs series tu..x jumpe la plak..dh kena lock ke cane tu?
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2015 02:42 AM | Show all posts
wima replied at 29-8-2015 03:02 PM
Salam mod...sy cari thread 2d1n kbs series tu..x jumpe la plak..dh kena lock ke cane tu?

thread nih ke awak cari  KLIK SINI
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2015 02:43 AM | Show all posts
cmf_shiwari replied at 19-4-2015 07:14 PM
Salam mod sy nak thread brave family dr kbsw ada x? Bab dh search kot la salah keyword ka...

mcm tak pernah ada je thread tuh

Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2015 10:34 PM | Show all posts
eddlisa_uyuk replied at 24-9-2015 02:43 AM
mcm tak pernah ada je thread tuh

rasanya xde la kot..bab show tu pun dah xsambung..baru nak sonok tgk skali dh abis dah rancangan cam xde sambungan pun..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055303s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list