Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
79569
View
316
Reply

CADANGAN : ADUAN : PERTANYAAN : TUTORIAL

[Copy link]

Author: adikkeluangman_       Show all posts   Read mode

Post time 3-3-2009 02:42 PM | Show all posts

Reply #49 fa_stellar's post

go fa go!!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2009 02:42 PM | Show all posts
Originally posted by jeanlouisfinch at 3-3-2009 02:39 PM
uisshhh~~~melangut aku nk tukar avvie dgnsiggy tuh balik~~~uhh~~~tensennye~~~

saba la jean..ko perleki 1000++ jew..rempit jgn tak rempit...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2009 02:44 PM | Show all posts

Reply #52 skymania's post

time kasih atas sokongan anda, encik sky!!!:victory: :pompom: :pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2009 02:44 PM | Show all posts

Reply #53 jeanlouisfinch's post

nanti ko dah leh tenet kat umah...ape lgk..marathon seabis daya...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2009 02:49 PM | Show all posts
limau pon tgh merempit nie.. bos ada pon nk merempit gak kat threaddd..x peduli..nk status lagend balik....

Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2009 03:04 PM | Show all posts
adik2 kakak2..... borak kat sini kay

borak
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 08:45 AM | Show all posts

Reply #42 nzhass79's post

gilossss!!!!

100 ribu lebih baru dpt legend

patutlah inbox aku smlm takleh bkk....rupanya kat situ pun ada limit....

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 09:20 AM | Show all posts
semua aja2 usaha ya..kalo nk kembali ke gelaran asal.. fuhhh

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 01:26 PM | Show all posts
Hello

Best Greetings to Mods

Saya ingin meminta kebenaran Moderator2 dalam Board AC ni...agar diwujudkan 1 thread khas untuk kami2 merapu berangan dengan kesayangan2 kami. Kire ala2 nak buat fan fiction pon voley ah... Boleh x momod?

Kesian tgk..nnt kelancaran thread terganggu
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 01:31 PM | Show all posts

Reply #59 fa_stellar's post

salam kepada momods;

kami di sini ingin meminta kebenaran boleh ke kalau diwujudkan TRED KHAS UNTUK MEROYAN/BORAK dan aktiviti2 seumpamanya  kat AC ni? sebab kat tred2 laen selalu ade tred borak.so kami nk tanye bole ke wat centu gak kat sini?

sebab kalau tgk kat AC ni, bnyk sgt spam dan off topic dlm satu2 tred tu. kalau bole nk la kite menuju ke arah visi zero spamming dan zero pelarian topik ini

semoga cadangan kami ini dipertimbangkan

salam.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 01:46 PM | Show all posts

Reply #59 fa_stellar's post & #60 kalchi's post

yep! kite sokong!!!

kitowang dh byk sgt merapu nih... dah berjela-jela fanfic... kesian kat thread2 yg bersalah... same2 jatuh jatuh akhlak dgn kitowang....
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 02:33 PM | Show all posts
salam to allz....

1.bg pendapat aku la kan, kalau setakat nk wat fanfic tu rasanya korang pi la kat thread artis tu sendiri... sbb fanfic korang pasal artis tu kan... mcm tak sesuai rasanya wat fanfic kat umah borak. dan lg tak ramai yang suker baca fanfic.

2. Pasal thread Borak tu... sebenarnya sebelum ni umah ASIAN CELEB CHAT ZONE & BIRTHDAY WISHES sebenarnya adalah thread borak... tapi borak pon still berkisar tentang Asian Celeb. Kalau BORAK KOSONG tu, aku tak pasti.. sbb sblm ni aku sendiri pernah bertanya tentang umah borak yang aku maksudkan kat ateh tu.. diaorang ckp still sal AC.. borak kosong/moyan n seangkatan dengannya akan aku bincang smule ngan Mod Isabel.. Cuma aku nk katakan kat sini yang aku tak janji yang tu.

Sekian, terima kasih...

MT
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 02:34 PM | Show all posts

Reply #62 nzhass79's post

objektif utama thread adalah Borak Meroyan

time kasey for ur consideration
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 02:38 PM | Show all posts
kita borak jelah kat thread ...mcm biasa..

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 02:40 PM | Show all posts

Reply #63 fa_stellar's post

ok...usul akan dibawa ke meja rundingan...   tp tetap rasa cam tak boleh....
nanti tggu ek dari hasil perbincangan...

MT

[ Last edited by  nzhass79 at 4-3-2009 02:41 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 02:45 PM | Show all posts

Reply #64 limau's post

aku kesian la..thread tercemar..hahaha~
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 02:47 PM | Show all posts

Reply #66 fa_stellar's post

hahahhah...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 02:57 PM | Show all posts

Reply #62 nzhass79's post

kita memang la tak borak kosong kakzu..borak bekisar=psl artis AC jugak..cumenye kdg2 macam xsesuai sbb becampor baur artis laen dlm satu tred..atau kdg2 xde kaitan dgn kerjaya lakunan/nyanyian dia.tu dah kire melalut dah

so kalau ade tred yg khas meraban psl artis ni..kite bole bebas sket borak pasl sape2 je.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 03:01 PM | Show all posts
peluang 40:6o..
solat hajat arr sumer klu nakk..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 03:07 PM | Show all posts

Reply #69 Chynez's post

apelagi mari berusaha memujuk.....


untuk momods!
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 03:11 PM | Show all posts

Reply #68 kalchi's post

ye, sy pon sering mengalami kejadian tersebut!

stuju kot ade thread len utk borak!
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 03:15 PM | Show all posts

Reply #71 jeanlouisfinch's post

ape kot kot. SETUJU. takde kot kot!
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 03:17 PM | Show all posts

Reply #72 fa_stellar's post

aku setuju!!!

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 03:19 PM | Show all posts

Reply #72 fa_stellar's post

aissshh~~~ko slh paham maksud ayat aku tuh!!!


STUJU, kot ade umah baru utk borak!



Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 03:21 PM | Show all posts
lagipon kan kakzu/kakbel...kan skrg kite tgh mengalami kemerosotan kredit eh bukan pangkat kebesaran, jadik dgn adenye tred borak(mcm gossip tu ke) bole la mmbantu insan2 malang ni huhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046890s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list