Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
86483
View
317
Reply

CADANGAN : ADUAN : PERTANYAAN : TUTORIAL

[Copy link]

Author: adikkeluangman_       Show all posts   Read mode

Post time 4-3-2009 01:46 PM | Show all posts

Reply #59 fa_stellar's post & #60 kalchi's post

yep! kite sokong!!!

kitowang dh byk sgt merapu nih... dah berjela-jela fanfic... kesian kat thread2 yg bersalah... same2 jatuh jatuh akhlak dgn kitowang....
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 02:33 PM | Show all posts
salam to allz....

1.bg pendapat aku la kan, kalau setakat nk wat fanfic tu rasanya korang pi la kat thread artis tu sendiri... sbb fanfic korang pasal artis tu kan... mcm tak sesuai rasanya wat fanfic kat umah borak. dan lg tak ramai yang suker baca fanfic.

2. Pasal thread Borak tu... sebenarnya sebelum ni umah ASIAN CELEB CHAT ZONE & BIRTHDAY WISHES sebenarnya adalah thread borak... tapi borak pon still berkisar tentang Asian Celeb. Kalau BORAK KOSONG tu, aku tak pasti.. sbb sblm ni aku sendiri pernah bertanya tentang umah borak yang aku maksudkan kat ateh tu.. diaorang ckp still sal AC.. borak kosong/moyan n seangkatan dengannya akan aku bincang smule ngan Mod Isabel.. Cuma aku nk katakan kat sini yang aku tak janji yang tu.

Sekian, terima kasih...

MT
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 02:34 PM | Show all posts

Reply #62 nzhass79's post

objektif utama thread adalah Borak Meroyan

time kasey for ur consideration
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 02:38 PM | Show all posts
kita borak jelah kat thread ...mcm biasa..

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 02:40 PM | Show all posts

Reply #63 fa_stellar's post

ok...usul akan dibawa ke meja rundingan...   tp tetap rasa cam tak boleh....
nanti tggu ek dari hasil perbincangan...

MT

[ Last edited by  nzhass79 at 4-3-2009 02:41 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 02:45 PM | Show all posts

Reply #64 limau's post

aku kesian la..thread tercemar..hahaha~
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 02:47 PM | Show all posts

Reply #66 fa_stellar's post

hahahhah...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 02:57 PM | Show all posts

Reply #62 nzhass79's post

kita memang la tak borak kosong kakzu..borak bekisar=psl artis AC jugak..cumenye kdg2 macam xsesuai sbb becampor baur artis laen dlm satu tred..atau kdg2 xde kaitan dgn kerjaya lakunan/nyanyian dia.tu dah kire melalut dah

so kalau ade tred yg khas meraban psl artis ni..kite bole bebas sket borak pasl sape2 je.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 03:01 PM | Show all posts
peluang 40:6o..
solat hajat arr sumer klu nakk..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 03:07 PM | Show all posts

Reply #69 Chynez's post

apelagi mari berusaha memujuk.....


untuk momods!
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 03:11 PM | Show all posts

Reply #68 kalchi's post

ye, sy pon sering mengalami kejadian tersebut!

stuju kot ade thread len utk borak!
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 03:15 PM | Show all posts

Reply #71 jeanlouisfinch's post

ape kot kot. SETUJU. takde kot kot!
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 03:17 PM | Show all posts

Reply #72 fa_stellar's post

aku setuju!!!

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 03:19 PM | Show all posts

Reply #72 fa_stellar's post

aissshh~~~ko slh paham maksud ayat aku tuh!!!


STUJU, kot ade umah baru utk borak!



Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 03:21 PM | Show all posts
lagipon kan kakzu/kakbel...kan skrg kite tgh mengalami kemerosotan kredit eh bukan pangkat kebesaran, jadik dgn adenye tred borak(mcm gossip tu ke) bole la mmbantu insan2 malang ni huhu
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 03:40 PM | Show all posts
THREAD BORAK amcm yg ko org maksudkan ni...???

kita dah buat thread borak artis nun kat Bod Utama dlm Bod ni...

lagi klu berkenaan gan Fanfic amcm yg ko org mksdkan...klu fanfic psl artis..bel nak ko org tumpukan cuma dlm thread artis tu aje...x yah bukak Fanfic berasingan..

klu nak borak kosong tanpa melibatkan artis...ko org dinasihatkan supaya pegi ke BOD UTAMA - BORAK...

tapi apa pun cadangan ko org akan kita org pertimbangkan...kita org kena dptkan kebenaran dari org atasan gak..terutama leader yg incharge...skrg ni MOD x leh buat sesuka hati aje...

kena tgk kiri kanan depan belakang gak...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 03:40 PM | Show all posts
OBJEKTIF

1. Mengeratkan silaturrahim<<sumer dok borak lam 1 thread...ader yg jdik silent reader for certain umah,yolaaa..kot bru kenal artis 2,so malu2 gaks nak nyelit..lam thread boraks/moyan ne,leh arr timbulkan diri..

2. Dapat mempromosikan artis2 AC secara halussss<<yolaa..klu daa sumer citer mcm2 artis AC lam 1 thread,mmg confius..tpi lam maser yg smer lahh promote artis 2..cth arr,primadonna citer member bru 2 gojes arr..kioo laaa..wB tenangkan ati me laaa,suh byk2 sbr atas pemergiannya..aper2 laaa yg mmg out of topik gilerr but still sal artis 2..tpi others,cth me vips akan trasa nak nengok gaks member bru 2..larik g umah FTI,tnyer2..kan kira daa pomot artis 2..huahaha,miann..aku x pndai nak describe kan cmner..

3. Dapat mengenali warga AC~~yuhuuuu,mcm gathering x rasmi g2..beza2 interest,tpi tujuan 1 jerr sumer..pomot Asian Celebrities~~~
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 03:44 PM | Show all posts

Reply #77 Chynez's post

SETUJU! GO CHYNEZZ
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 04:00 PM | Show all posts

Reply #77 Chynez's post

Yeah! 90% seperti yang didescribekan oleh Chynez. Harap thread tu ble di jadikan tempat kitaorg  curhat (CURahan HATi) dan berangan ape2 yg patut dengan AC....
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2009 04:01 PM | Show all posts

Reply #76 isabel's post

ala2 nak melongkang mcm kat Gossip la..tp kte sopan2 kat sini
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083388s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list