Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
22315
View
116
Reply

Suasana baru di Plaza TAR

[Copy link]

Author: nummerzwei       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-4-2010 12:36 AM | Show all posts |Read mode
Salam semua..mgkn mod boleh merge kan dgn thread plaza Tar sebelum ini...cumanya thread tu byk negatif..tajuk pun ada tanda soal byk...jadi utk memberikan gambaran baru kpd plaza TAR mari saya mulakan dgn thread ini


Rasanya thread Plaza TAR??? ni dah lama. Jadi cerita psl plaza TAR pun dah tak sama lagi dah dgn cerita skrg. Dulu mmg lengang...skrgPlaza TAR perlahan2 semakin ramai pengunjung. Sudah 4 tingkat kedai dibuka.

Management dulu Sejarong Sdn Bhd dah DIGANTI dgn management baru dari Luxury Target Sdn Bhd. Baru 4-5 bulan amik alih. Setakat ini nampaknya management baru dgn kerjasama tenant2 giat jalankan promosi plaza TAR dalam paper,radio dan internet. Dalam facebook pon ada facebook.com/plazatar

Bagi yg ingin menyewa lot niaga di sini, boleh hubungi 010 3008999 (Management - Kim). Rasanya sewa masih berpatutan berbanding Plaza GM. Bg yg nak jinak2 berniaga borong marilah sama2 berniaga di Plaza TAR. Lagi ramai, lagi meriah....

Parking free pd keseluruhan resit pembelian melebihi RM200 ke atas. Jomlah ke sini..meriah2kan lagi. Barang2 mcm baju kanak2,  toys, tudung dan baju kurung, baju dewasa lelaki dan wanita, minyak wangi,cermin mata, peralatan rumah harian dan hiasan masih belum ada yg buka dalam Plaza TAR.

Kpd kawan2 dan geng2 yg selalu ke China, bolehlah try buka outlet kt sini.

Yg dah ada org jual ialah kasut crocs, slipper Thailand, bag tangan, jewelry, baju sukan, garam bukit, baju kanak2, dress tidur wanita, dan macam2 lagi....

Kedai saya di tingkat 1. Bezahra jual bag2 seperti tote bag, diapers bag,reusable bag, jut bag etc etc. Macam2 jenis bag ada...jemputla datang.....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2010 06:51 PM | Show all posts
baru tadi singgah ke plaza TAR masa on the way to GM Plaza untuk jumpa kawan-kawan...banyak kedai yang baru bukak..ada jugak borak2 dgn peniaga2 kat situ..
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2010 09:46 PM | Show all posts
dlu masa pergi memang lenggang...banyak yang jual aksesori n harga murah sket dari GM..
agak2 brp range sewa kat sana yer....
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2010 10:07 PM | Show all posts
Reply 3# cinderella


    ada yang rm800.00..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2010 09:08 AM | Show all posts
kt area mana lak ni? dpn Pertama complex tue ker?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2010 10:41 AM | Show all posts
kt area mana lak ni? dpn Pertama complex tue ker?
risza29 Post at 19-4-2010 09:08


dekat2 ngan GM...
menghala jln utama..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-4-2010 10:41 AM | Show all posts
kt area mana lak ni? dpn Pertama complex tue ker?
risza29 Post at 19-4-2010 09:08


ni kt area plaza gm gak....tapi belah depan ngadap jalan tar..dekat ngan pasaraya UO chow kit
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-4-2010 10:45 AM | Show all posts
sewa lebih kurang RM 3 / sqf
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2010 02:17 PM | Show all posts
ade jual sliper jepun brand nike semua tu ek,,bes gak,,ingat nak borng 300 pcs,,berape ek kat sana harge,,ade sesape pernah usya tak
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2010 04:07 PM | Show all posts
kat situ ada jual seluar tidur tak?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2010 09:36 PM | Show all posts
Reply 10# lovelyrose


    ada jumpa satu kedai baju tidur masa jalan2 kat situ..tak ingat tingkat berapa..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2010 11:56 PM | Show all posts
Nak tanyenie ade jual barang2 dari Vietnam tak?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2010 08:26 AM | Show all posts
Barang2 vietnam rasanya tak de
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2010 10:56 AM | Show all posts
TQ Tanya

nnt boleh la lovely usha weekend ni..lagi satu kalau kat situ nak parking kat mana ekk?senang ke parking?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2010 01:40 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2010 01:40 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2010 04:57 PM | Show all posts
selipar ada dtglah kat no 11 ting 6 plaza gm
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2010 09:14 PM | Show all posts
kedai ni kat depan sekali kan?
sewa 3k ek? boleh tahan murah gak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2010 09:50 PM | Show all posts
TQ Tanya

nnt boleh la lovely usha weekend ni..lagi satu kalau kat situ nak parking kat mana ekk?s ...
lovelyrose Post at 20-4-2010 10:56


nak parking tak tahu lah kat mana..saya selalu naik monorel je..kalau susah2 sangat,parking kat GM je...naik lif dgn kereta sekali..lepas tu jalan kaki..dekat je...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2010 12:14 AM | Show all posts
Nak tanye kalau nak sewa ruang niage, saiz minima berape ye dan sekarang nie ruang kosong kat tingkat mane.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106200s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list