Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
22301
View
116
Reply

Suasana baru di Plaza TAR

[Copy link]

Author: nummerzwei       Show all posts   Read mode

Post time 21-4-2010 08:46 AM | Show all posts
owhhh..tau dh..dulu supermarket hankyu jaya..
oo dh wt pusat borong dh ye..
ermmm..blh la survey ntie..
tq ya
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2010 11:16 AM | Show all posts
Salam semua..mgkn mod boleh merge kan dgn thread plaza Tar sebelum ini...cumanya thread tu byk negat ...
nummerzwei Post at 17-4-2010 00:36



Haha, nampaknya u macam Plaza TAR punya management, kan?  
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2010 12:19 PM | Show all posts
Dah lama tak pergi Plaza Tar ni. Memang banyak perubahan ke? Bila agaknya nak pergi jalan2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2010 12:53 PM | Show all posts
jom kita g sekali bang.... sambil cuci mata...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2010 01:26 PM | Show all posts
Reply 24# zidlan

uih...macam syok aje ni...bila plan nak buat rombongan...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2010 02:51 PM | Show all posts
ari sabtu 24 hb ni kita g nk x?
jmp kat sana dlm jam 3 ptg ke
apa2 hal msgla k
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2010 03:22 PM | Show all posts
ari sabtu 24 hb ni kita g nk x?
jmp kat sana dlm jam 3 ptg ke
apa2 hal msgla k
zidlan Post at 21-4-2010 14:51

inshaAllah...tapi aku lom betul2 kompem lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2010 04:35 PM | Show all posts
lagi satu soalan..huhuh
kalau ahad kedai bukak ke?
kalau mcm kat gm ahad banyak kedai yg tutup
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2010 05:34 PM | Show all posts
jom kita g sekali bang.... sambil cuci mata...
zidlan Post at 21-4-2010 12:53



    boleh ... insyaallah
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2010 06:21 PM | Show all posts
ooo..ini rupenyer Plaza TAR
aku org KL ni pon xtau
tp sini ramai Indon ler.xpon bangla
kat mana ade Mydin,situlah geng2 ni wat tempat berkumpul
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2010 12:43 AM | Show all posts
Haha, nampaknya u macam Plaza TAR punya management, kan?
bluevelly Post at 21-4-2010 11:16



    bukan lah,..dia salah sorang penyewa kat situ..saya dah pegi kedai dia borak2 dgn pekerjanya...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-4-2010 10:35 AM | Show all posts
Reply 22# bluevelly

bluevelly..saya bukan management..saya penyewa disitu..saje tolong2 promotekan plaza tar ni kasi org kenal.tak dapat apa2 pun melainkan tolong bisnes sendiri dan kawan2
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2010 03:28 PM | Show all posts
badai,,selipar jepun yg brand nike tu ade ke kat kedai ko,,,kedai jual baju budak2 tu ker
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-4-2010 10:47 PM | Show all posts
kat situ ada jual seluar tidur tak?
lovelyrose Post at 19-4-2010 16:07


seluar tidur ada. kain cotton dan kain mcm t-shirt
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-4-2010 10:49 PM | Show all posts
Reply 19# tanya

parking dkt basement plaza TAR pun ada. belian RM 200 ke atas...free parking. tunjuk je resit2 beli barang.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-4-2010 10:50 PM | Show all posts
Reply 20# kodokke

Ruang kosong ada dkt tingkat 2 ke atas..masih kosong. boleh contact nombor management di 010 3008999 (Management - Kim). Nama dia Kim. Sewa RM 3/ sqft. murah je...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-4-2010 10:52 PM | Show all posts
Haha, nampaknya u macam Plaza TAR punya management, kan?
bluevelly Post at 21-4-2010 11:16


Saya bkn management. saya cuma peniaga di situ. ada kedai di tingkat 1. di bhgn corner yg byk jual beg2...warna warni..mermacam corak. Bag baby comel2.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-4-2010 10:53 PM | Show all posts
bukan lah,..dia salah sorang penyewa kat situ..saya dah pegi kedai dia borak2 dgn pekerjan ...
tanya Post at 22-4-2010 00:43



Tanya, nama U siapa ye. boleh lah kita kenal2an.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2010 10:59 PM | Show all posts
Alamak...

minta maaf...dr tadi asyik menjawap komen2...dgn menggunakan akaun suami saya 'Nummerzwei' tu...minta maaf. sbb ada msg yg dia dah jawap rupanya.

Semua msg bermula dr jwp utk seluar tidur smpai bertanya nama Tanya tu..adalah saya sbnrnya.

Marilah ramai2 jemput dtg kedai. Tanya....borak2 dgn pekerja saya yg mana satu? hehe...kalau saya ada..boleh kenal2...nnt bgtau la kalau nak dtg lg.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2010 12:15 AM | Show all posts
Reply 39# bezahra


    ok. kalau nak datang lagi, saya bagi tahu..selalu saya singgah plaza TAR kalau nak ke GM...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089042s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list