Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
22302
View
116
Reply

Suasana baru di Plaza TAR

[Copy link]

Author: nummerzwei       Show all posts   Read mode

Post time 24-4-2010 08:43 PM | Show all posts
nummerzwei , o hang ade kedai nanatilah bile senang leh aku gi jln kat situ.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-5-2010 05:32 PM | Show all posts
Reply 22# bluevelly


    saya bukan management..saje seronok2 nak tolong promote
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2010 08:51 PM | Show all posts
menarik ni.. tak pernah pegi lg kat sini.. nanti nak buat servey sket2.. huhuhu.. cuci mata org kata..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2010 09:50 PM | Show all posts
menarik ni.. tak pernah pegi lg kat sini.. nanti nak buat servey sket2.. huhuhu.. cuci mata org kata ...
arep Post at 4-5-2010 20:51


ekceli tgh riki2 tempat somewhere in Jln TAR.
jika xder rezeki di situ..hamba bertapak di Plaza TAR kot...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-5-2010 10:36 PM | Show all posts
mari2 kita penuhkan plaza TAR dengan pemborong2 generasi baru
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2010 10:49 PM | Show all posts
Kami merupakan pemborong Baju Kanak-Kanak dan Kasut di No 11 & 14, Ting 6, Plaza GM chowkit..dtglah tgk2 atau windows shopping..Sentiasa design terbaru...
tq
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2010 11:07 PM | Show all posts
menarik ni.. tak pernah pegi lg kat sini.. nanti nak buat servey sket2.. huhuhu.. cuci mata org kata ...
arep Post at 4-5-2010 20:51



    apa nak cuci mata arep...sambar je satu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2010 02:22 PM | Show all posts
huhuhu.. macam main sambar ikan kat pasar lak ye.. insyallah ade rezeki sy akan buat.. tq tuan tanya.. skrg kene panggil tuan sebab dah jadi tokey besau..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2010 04:07 PM | Show all posts
aku dah singgah plaza TAR ari tu ngan zidlan...

ada satu kedai tu, menimbulkan pertanyaan le...

biasa yang aku lihat kat pintu masuk, orang selalu tampal 'Salesman are not allowed'...

ni kat kedai tu, dia tampal 'Competitor are not allowed'...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2010 05:20 PM | Show all posts
Tak salah bangunan ni dulu dulu...bangunan supermarket..Hankyu Jaya ..betul ke?
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2010 06:23 PM | Show all posts
aku dah singgah plaza TAR ari tu ngan zidlan...

ada satu kedai tu, menimbulkan pertanyaan le ...
zaidi_MZZ Post at 5-5-2010 04:07 PM



    biasalah tu..sbb kadang2 kedai2 lain hantar spy dtg tgk brg atau harga....hu..ha..hu..haaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2010 02:22 PM | Show all posts
walawei dah lama tak gi jln chowkit ni....
ni yg buat aku nak membuang duit kat saner...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2010 03:13 PM | Show all posts
biasalah tu..sbb kadang2 kedai2 lain hantar spy dtg tgk brg atau harga....hu..ha..hu..haaa

badai007 Post at 5-5-2010 18:23

spy yang dihantar tu, amatur ke...mesti kantoi tu...sebab tu dia tampal notis...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2010 03:35 PM | Show all posts
ahahahahah pandai la tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-5-2010 08:40 AM | Show all posts
Tak salah bangunan ni dulu dulu...bangunan supermarket..Hankyu Jaya ..betul ke?
keeah Post at 5-5-2010 17:20


betul tu...depan tu ada batu road..pon dah abandoned...sape ada modal besar leh takeover property tu dan buat plaza borong.....hihihi..
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2010 12:48 PM | Show all posts
cadang nak gi plaza tar.kalo saya naik lrt from kelana jaya,kat mana nak stop dan naik monorel pegi area plaza tar tu ek?
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2010 09:02 AM | Show all posts
morning sume.. Sy da masuk website bezahra. Cute sgt beg2 tu. harga borong lak mmg berpatutan.. InsyaAllah, end of dis month nak gi borong bag kat sana. (Kena mintak komisyen ngan tuan tanah ni, coz tlg promote bag dia.. ihihihi)
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2010 12:27 PM | Show all posts
tampal la gambar wajah baru plaza tar tu...baru org percaya
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2010 06:07 PM | Show all posts
Reply 49# zaidi_MZZ


dah tengok kedai tu tadi. dah pergi juga kedai bezahra.


plaza tar tak ramai orang lagi. ok jugak tapi agak sempit. parking system pulak... sangatlah kurang difahami.


tapi lepas ni memang nak datang lagi
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2010 09:14 PM | Show all posts
Reply 49# zaidi_MZZ

selalu diorang tulis " strictly no person of the same trade"
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096440s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list