Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
40803
View
148
Reply

Order Barang Borong Dari China :D (Baby GAP , Carters,Guess, Busha , Dll..

 Close [Copy link]

Author: JebatRR       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-5-2010 01:16 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by JebatRR at 26-2-2011 09:16

Salam Kawan-Kawan Semua.. Thread ni adalah untuk share barang-barang yang akan masuk ke Malaysia.. Jadi kita semua bole selit sikit order dari sini ..Dalam setiap bulan ada sy bwk masuk 3 ke 4 shipment yang akan masuk dari china ke Malaysia..
Setiap minggu , saya akan war-warkan dulu barang yang akan diantar oleh yang lain..jadi bole membantu sikit usahawan yg modal kecik..Harap dapat membantu member Cari yang lain .. InsyaAllah.. kalau nak sembang lebih lanjut bole add ym kami : nuemtrad@yahoo.com . Bole juga layari web kami di www.nusantaraempire.com .
Untuk kengkawan yang nak selit order , ni brg yang berkenaan.. Kalo berminat sila nyatakan barang yang kengkawan minat nak bawak masuk.Nanti sy akan review dulu match atau tidak ngan barang yang akan diantar.
Barang yang akan diantar pada bulan `second week My 2010` :
-Perfume : perfume murah dalam botol ngan pati perfume
-Cloth : Baju kerja , Baju t-shirt berkolar , Baju t-shirt
-Sandal : Sandal dan kasut crocs
-I.T : Aksesori PC dan notebooks..
Harap dapat bantu warga cari.com ....


Untuk photo gambar brg yg kami dah hantar sebelum ini , sila layari :
http://s982.photobucket.com/albums/ae309/jebatrr/

Harap dapat bantu warga cari.com ....


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-7-2010 10:39 PM | Show all posts
salam kengkawan..just nak bagitau , kami baru bukak office di ghuang zhou ..harap boleh membantu kengkawan dalam business...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2010 06:58 AM | Show all posts
ada ke tak yg nak bawak masuk kain? mcm kain cotton ke china silk tu ke? any kain pasang or kain ela
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2010 11:25 AM | Show all posts
sandal n kasut crocs bahaya kalu kena rush....tu kan barang tiruan...
baru2 ni tgk dia orang buat rush kt tv....yg kebanyakkannya orang melayu yg kena
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2010 08:39 PM | Show all posts
Nak..nak..tapi mcmana prosuder dia..boleh terangkan..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2010 10:20 PM | Show all posts
Bleh saya tau, kat mana saya nak tengok sample gambar barang2x yang boleh diorder yer.. saya tak penah gi situ, tapi berminat nak beli barang dari sana sebab orang kata murah giler..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2010 09:19 AM | Show all posts
Reply 1# JebatRR


    awak e-mail la barang dan kalau ada gambar lagi bagus sebab saya nak cari supplier kat sabah ni takde.. jessy_nuratiqah@yahoo.com
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2010 09:35 AM | Show all posts
JebatRR  ... kalau newbie nak pegi china.. korang buat tour service tak utk borong? almaklumlah bahasa mandarin/cantonese aku ni agak pekat sket... org sana kurang paham ...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2010 03:15 PM | Show all posts
dah add contact kat yahoo (lady_on_earth78@yahoo.com)
ada website tak?
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2010 03:19 PM | Show all posts
dah add contact kat yahoo (lady_on_earth78@yahoo.com)
ada website tak?
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2010 11:21 PM | Show all posts
bole bgtau procedure nd detail ,payment,recieved etc..minat gak nii
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2010 06:44 PM | Show all posts
berminat untuk lebey tahu...bole email details pasal shipment nih @ fb

faina_1978@yahoo.com

thank you
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2010 03:05 PM | Show all posts
ada lagi ke? saya beerminat gak... leh email kan ke hafirastore@gmail.com
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2010 11:52 PM | Show all posts
mana tuan rumah ni senyap jerk....stil on tak? kalau stil, pls email me detail too arishan_yusop@yahoo.com...TQ
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2010 11:15 AM | Show all posts
Salam, saya berminat jugak nak tunpang sekaki. Tapi kalau barang takde dalam list camne. Ap-ap boleh email kat muyaszed@gmail.com

TQ
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2010 01:52 PM | Show all posts
diam je incik jebat ni....wujud lg ke sume ni?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2010 07:24 PM | Show all posts
interested nak tahu...dah pm jebatt.......please reply...heloo2......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-8-2010 11:45 PM | Show all posts
ade ni ..sory...bz lak lately... :p
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-8-2010 11:54 PM | Show all posts
Reply 3# asas85


  ade...tapi kain ela ni u kena turun dan pilih...sbb ni susah sikit..pattern ngan material..pening pale..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-8-2010 11:56 PM | Show all posts
sandal n kasut crocs bahaya kalu kena rush....tu kan barang tiruan...
baru2 ni tgk dia orang buat r ...
arenis Post at 28-7-2010 11:25



crocs ni mmg sekarang tgh panas..sbb dah melampau sgt org dok jual kat pasar mlm..tu yg kena rush..anyway kalo tak nak kena rampas , kena jual yg bukan brand femes ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087461s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list