Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
40700
View
148
Reply

Order Barang Borong Dari China :D (Baby GAP , Carters,Guess, Busha , Dll..

 Close [Copy link]

Author: JebatRR       Show all posts   Read mode

Post time 18-1-2011 04:02 PM | Show all posts
berminat nak beli kain cotton ela..... tapi xde gmbr la plak.... tuan rumah camne ni?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2011 02:57 PM | Show all posts
mummy xsure la diorg ni tipu ke apa... tp mummy ada la e-mail TT ni, pastu dia pass kat sorg staff dia nama Q.. pastu mummy pn e-mail2 la ngn sin Q ni.. pastu, bila mummy nk mtk quotation, dia kata kna bank in rm50, ni fee servis diorg. nnt bila nak beli diorg akan rebate kan la... dh bfikir punya fikir, last2 mummy bank in la rm50 last week dlm hr rabu klu xsilap...
MALANGNYA, smpi hari ni mummy xdpt lg quotation.. sms si Q ni, hp off.. kol masuk voice mail.. kol opis xangkat..
CONCLUSION- mummy xtau diorg tipu ke apa. tp smpi skrg, mummy e-mail si Q ni, pastu cc kat TT pn, haram xde reply... so pd yg lain, hati2 la yer.... nasib baik la rm50 je.. tp ttp xkuhalalkan dunia akhirat.. nak meniaga, meniaga la btul2 kan.. klu lmbt nk bg quotaion, e-mail la bgtau... ni sbb xde jwpn lgsg, mummy tulis la kat sini...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2011 04:29 PM | Show all posts
Betul ke mummy..ap hal TT buat macam ni. Ada sapa2 lg yang terkena ke? Saya baru je ingat2 nak email kat dia..dah jd macam ni..
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2011 12:11 PM | Show all posts
teringin nk gi sana dlm bulan 3...ade sapa2 yg dah expert tak? nk join skali
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2011 11:53 PM | Show all posts
Reply 62# mummywiffy


    dah settle cerita dengan TT ni?

tak kan si Jebat ni dah jadi derhaka? setahu aku dia ni memang boleh pakai. mungkin budak yang nama Q tu budak baru tak terlayan dia buat kerja ambik order. Dulu Cinderella kerja dengan Jebat ni jugak tapi berhenti. Jebat ni pun ada kedai kat banyak tempat.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2011 02:03 PM | Show all posts
hello..hello mummy?? r u here??? mcm mana perkembangan terbaru dgn Jebat ni? sudah settle ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2011 03:00 AM | Show all posts
mummy xsure la diorg ni tipu ke apa... tp mummy ada la e-mail TT ni, pastu dia pass kat sorg staff d ...
mummywiffy Post at 24-1-2011 14:57
kasik tepek sini nomor akaun & nama penuh malaun tu........
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2011 09:20 AM | Show all posts
mana tuan umah nihh...???nama je hebat!!xkan belum  masuk   gelanggang dah mengaku kalah??
azzam Post at 24-2-2011 09:18


letak la semua detail yang mane pernah berurusan dengan TT ni..Acc.no.fone no,address dia,IC ke janji membe Cari dpt manfaat dan yg penting xterkena ...!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2011 09:53 AM | Show all posts
Reply  mummywiffy


    dah settle cerita dengan TT ni?

tak kan si Jebat ni dah jadi derhaka? ...
star_karat Post at 21-2-2011 23:53



    star karat... betul la... budak nama Q tu yg problem... satu, satu kerjanya... lembab sket la, tp layankan je.. jebat ni ok, dh ckp thru kol semua... nice la budaknya... cuma mummy nyer problem tu la, budak Q tu..  kol asik masuk voicemail.. nk tnggu quotation lama gila.. ni smpi skrg pn xdpt semua quotation lg... adui la.. sedddihhhh!!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2011 12:49 AM | Show all posts
aku rasa yang $50 tu regulation baru. pasal ramai orang buat order itu ini tapi lepas tu senyap.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-2-2011 04:25 PM | Show all posts
salam kengkawan..
maaf..lama tak update.. bz teramat..hehe..
anyway , yg berminat bole email ke nuemtrad@yahoo.com atau layari web kami.. insyaAllah kami akan bantu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-2-2011 05:21 PM | Show all posts
star karat... betul la... budak nama Q tu yg problem... satu, satu kerjanya... lembab sket ...
mummywiffy Post at 24-2-2011 09:53



   salam mummy .. maaf kalau ada kesilapan kami.. nanti sy akan arrange balek ngan staf Malaysia..kekadang die tak terlayan..hehe..sbb mkt staf ada sorang je.. bulan 3 ni masuk lagi sorang.. harap dapat memberikan perkhidmatan terbaik   ..Anyway mummy..apa email mummy? nanti sy checkkan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-2-2011 05:24 PM | Show all posts
aiseh..jadi thread panas lak..miahahhaha...
utk yg berminat tapi was was , dtg ke opis kami..
alamat penuh kami di www.nusantaraempire.com..
don`t worry...  ni bukan scam
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2011 05:58 PM | Show all posts
aiseh..jadi thread panas lak..miahahhaha...
utk yg berminat tapi was was , dtg ke opis kami..
ala ...
JebatRR Post at 25-2-2011 17:24



    jebat.... xpe la.. dh ok dh.. dlu yg mummy risau tu sbb mummy dh byr rm50, pastu xdpt2 kol yg staff tu.. masuk voice mail+ kol ofis x angkat.. pastu last2 mummy ko si S, n dia angkat.. so dh setel bab tu.. bkn sbb rm50 tu.. sbbnya is client kita dok tnya2 bila leh dpt brg... tu jer yg risau...

tp mummy mmg hargai kalau jebat leh improvekan service, esp on the quotation... mcm mummy ni first time ngn jebat, so mmg gedik geduk nak tau quotation... tp xpe, as long as betul, dh mmg memadai dh.. zmn skrg ni, ramai la menipu.. dh kena byk kali dh mummy nie...

so, harapan mummy is, kita leh bekerjasama dgn lebih baik lps ni... nk la long term bisnes.. bkn senang nak cari supplier yg betul2...

btw, mummy mtk maaf la kalau tanggapan mummy awal2 tu menyebabkan jebat kecik hati ke apa.. tp we talk thru phone semua, mummy tau u ok.. so, sorry la atas pre-judgment yg awal2 dlu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-2-2011 06:05 PM | Show all posts
jebat.... xpe la.. dh ok dh.. dlu yg mummy risau tu sbb mummy dh byr rm50, pastu xdpt2 kol ...
mummywiffy Post at 25-2-2011 17:58



   ok mummy..thanks for the support   ..anyway kami akan improvekan servis kami mulai lepas raya cine ni..
will look forward for a long terms business with u
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-2-2011 06:07 PM | Show all posts
salam en jebatRR saya nak ke china (yiwu) awal bulan 1 ni.  en jebatRR ada buat khimat shipping x? s ...
aesparco Post at 31-12-2010 03:01



   RM 380 keseluruh semenanjung malaysia except kelantan dan terengganu .. sini ade caj lebih sikit..anyway kalau cbm u besar atau long terms kastemer , kita bole nego lagiik..
nanti kol staf kami di malaysia ek.. layari www.nusantaraempire.com utk maklumat contact
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2011 09:18 AM | Show all posts
salam kengkawan.. ada produk terbaru..sila tgk kt photobucket ya..  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-2-2011 01:35 PM | Show all posts
good afternoon kengkawan ...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2011 03:58 PM | Show all posts
encik jebat..tolong belikan rompers baby plain color boleh..berapa moq?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-2-2011 06:53 PM | Show all posts
encik jebat..tolong belikan rompers baby plain color boleh..berapa moq?
ejanskut Post at 28-2-2011 15:58



bole ejan.. nanti antarkan request kat kami. nuemtrad@yahoo.com
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075568s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list