Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
40805
View
148
Reply

Order Barang Borong Dari China :D (Baby GAP , Carters,Guess, Busha , Dll..

 Close [Copy link]

Author: JebatRR       Show all posts   Read mode

Post time 25-3-2011 11:18 AM | Show all posts
salam tuan, newbie kat sini. Kalau Saya order barang dari shenzen (Lebih kurang 7kg) boleh ke  hantar ke tempat tuan untuk dishipkan ke malaysia? Berapa chargenya dan prosedurnya? Adakah saya perlu supplier saya hantar ke Tuan ataupun boleh tuan collect? Satu lagi berapa maksimum capacity utnk 1m³ shipment dan berapa lama sampai. tq
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2011 09:16 AM | Show all posts
selamat pagi semua..
mari2..order barang dekat CHINA..
borong kasi habis..
lai..lai..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2011 02:09 PM | Show all posts
salam tuan, newbie kat sini. Kalau Saya order barang dari shenzen (Lebih kurang 7kg) boleh ke  hanta ...
dhirt Post at 25-3-2011 11:18


Salam dhirt.Untuk barang dari shenzhen , nak pakai air delivery atau shipping? nanti sila emailkan details kat nuemtrad@yahoo.com ..
kami akan cuba bantu usahawan cari.com
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2011 06:33 PM | Show all posts
Reply 103# JEBATR1


    nk tanya skit ek,,usually moq utk beli satu2 design baju (pakaian kanak2) berapa?permainan?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2011 10:25 PM | Show all posts
Reply  JEBATR1


    nk tanya skit ek,,usually moq utk beli satu2 design baju (pakaian kanak2) b ...
yanizizi Post at 26-3-2011 18:33


bole..lagi  alu-alukan tanya banyak..hehe

ok..utk baju budak , satu design kena beli 3 set. iaitu satu set mungkin ade 6 helai dari `year 1  ke year5` .. anyway kalau nak maklumat lanjut , email kami
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2011 09:53 AM | Show all posts
selamat pagi...
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2011 10:15 AM | Show all posts
salam..
saya sedang cari sapa2 yang willing nak tolong bawak balik barang saya
dari china ke malaysia..
barang saya x berat .. sourvenir ... plsss...
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2011 11:40 AM | Show all posts
orait..jgn lupe email..
JEBATR1 Post at 24-3-2011 14:11



    email add trytofit@gmail.com
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2011 01:47 PM | Show all posts
Post Last Edit by nusantaratrade at 28-3-2011 13:54
salam..
saya sedang cari sapa2 yang willing nak tolong bawak balik barang saya
dari china ke malay ...
nuralisa Post at 28-3-2011 10:15

ok..kami boleh bantu akak untuk bawa balik barang ke malaysia..
akak,boleh hantar kan details ke nuemtrad@yahoo.com..
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2011 02:52 PM | Show all posts
ok..kami boleh bantu akak untuk bawa balik barang ke malaysia..
akak,boleh hantar kan details ke  ...
nusantaratrade Post at 28-3-2011 13:47


terima kasih..saya akan antar details..
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2011 03:29 PM | Show all posts
salam..orang baru nie..
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2011 09:23 AM | Show all posts
selamat pagi..
mari2..
order barang..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2011 09:25 AM | Show all posts
mornink semua..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2011 08:58 AM | Show all posts
morning semua..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2011 01:28 PM | Show all posts
nak tanya...kalau mcm motor elektrik tu kena beli byk ke?
nak pakai utk sendiri je
mcm mana charge dia...rege n shipping sumer
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2011 04:41 PM | Show all posts
nak tanya...kalau mcm motor elektrik tu kena beli byk ke?
nak pakai utk sendiri je
mcm mana charge ...
cherrybiru Post at 31-3-2011 13:28


maaf yer..
kami xder jual 1..
kalau ade pape pertanyaan sila emeil ke nuemtrad@yahoo.com
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2011 04:50 PM | Show all posts
dah ada email ke neumtrad@yahoo.com...tgh tunggu respond.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2011 12:17 PM | Show all posts
selamat tengah hari semua..

mari2..
order barang meh!!..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2011 12:53 AM | Show all posts
saya nak order blouse tp cemane nak pilih ek?
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2011 12:07 PM | Show all posts
saya nak order blouse tp cemane nak pilih ek?
wan_1009 Post at 2-4-2011 00:53



hai..
sila emeilkan ke nuemtrad@yahoo.com
terima kasih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.134596s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list