Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
88657
View
349
Reply

Profile Warga Board Bakat & Ruangan Penulis

  [Copy link]

Author: MsAnonymous       Show all posts   Read mode

Post time 10-6-2010 08:56 AM | Show all posts
salam semua!!!!!!!!!
sorry bunick, mlm td tdo awal.... wokeh... aku x de hal.. nak join on ajek ...
mikoodette Post at 10-6-2010 08:54



ada, nt aku pm ko. dh lma x naik gunung. last aku naik gunung stong. pastu geng sume dh xde
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 09:04 AM | Show all posts
ada, nt aku pm ko. dh lma x naik gunung. last aku naik gunung stong. pastu geng sume dh xde
bunick Post at 10-6-2010 08:56


x pe2... ade plan nak gik pjt kinabalu next yr.... tgh kumpul2 info nie... tgk laa camne nnt... aku pun dah lm x naik gunung.. zaman kat u dulu aktif laa.... cuma br2 nie ade pg broga...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 09:38 AM | Show all posts
x pe2... ade plan nak gik pjt kinabalu next yr.... tgh kumpul2 info nie... tgk laa camne nnt...  ...
mikoodette Post at 10-6-2010 09:04



aiyak...
sebut broga kuciwa aku rasakan...
nak gi arituh ngan si bunik neh...
date nak pergi..cuti aku tak lulus..bunick plak demam
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 09:47 AM | Show all posts
Nama panggilan : Adilla/pelangipagi
Tarikh lahir : 9hb June
Asal : Masjid Tanah, Melaka
Status : Berpasangan
Hobi : Meneliti dan menganalisis
Makanan kesukaan : Masakan mak
Minuman kesukaan : Juice mangga

Bila mula join board ni : 2007 kot
Thread novel pertama dalam board ni yang dibaca : Dosa Semalam...hehe citer sendiri (iyerlah join sini atas jemputan seseorg krn ada isu yang melanda) dan tak ingat citer apa coz byk citer yang menarik disini. Kalau di listkan takut tak cukup tmpt plak.
Author kesukaan (forum) :  nazurah, sang ajuna, nasz, bunick, detox dan azure dan banyak lagi dan banyak lagi.
Author kesukaan : Khatijah Hashim dan Kaypo dan Jaza
Novel pertama dibeli : tak ingat tajuk tapi kisah seorg gadis berkawin dengan peniaga pasar malam dan belajar sambil berkerja. Gadis ini dibuang keluarga dan mengharungi bermacam dugaan. Akhirnya keluarga menyesal dan menerima sesudah gadis ini menjadi arwah. Sedih sesgt.

Email (optional) : pelangipagi05@yahoo.com / hotmail.com
facebook email (optional) : Adilla Nor
blog :  andaiadawaktu.blogspot.com ( dah berapa kali cuba update tapi tak menjadi)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 09:49 AM | Show all posts
aiyak...
sebut broga kuciwa aku rasakan...
nak gi arituh ngan si bunik neh...
date nak perg ...
chengkeh Post at 10-6-2010 09:38


alahai.... kesian kat chengkeh... aku grk drpd umah kul 3.00 pg sbb bak sunrise punye psl... 5.30 pg dah pjt bukit.. boleh thn gak, mcm nak pengsan sbb dah lm x mendaki wpun cuma bukit... but, it's fun..... byk gak laa gmbr yg dpt di snap wpun camera biasa jek..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 10:15 AM | Show all posts
Post Last Edit by cmf_yipun78 at 10-6-2010 10:17

Nama panggilan : Yip
Tarikh lahir : 6 Oct
Asal : Kuala Lumpur
Hobi : membaca, membaca dan membaca
Makanan kesukaan : chinese halal food
Minuman kesukaan : air suam, lemonade

Bila mula join board ni : 2008 dulu slalu jadi silent reader je, baca poem
Thread novel pertama dalam board ni yang dibaca :
Author kesukaan (forum) : x berapa familiar lagi cuma kenal nazurah dan Fye je
Author kesukaan : Patricia Cornwell, judith McNaught, Julie Garwood, Amanda Quick
Novel pertama dibeli : Five on a treasure Island

Email (optional) : yipun05@yahoo.com
facebook email (optional) : same as above
blog : ummm

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 10:16 AM | Show all posts






Nama panggilan : yett

Tarikh lahir : 27 nov

Asal : pahang

Status :  single by Choice

Hobi :  layan forum Cari

Makanan kesukaan : Nasi Kerabu

Minuman kesukaan : Ice Lemon Tea


Bila mula join board ni : 2009

Thread novel pertama dalam board ni yang dibaca :  tak igt la , sbb byk sgt yg baca..huhuh

Author kesukaan (forum) : nazurah aishah

Author kesukaan : Norhayati Ibrahim

Novel pertama dibeli : Cinta Terindah (Anis Ayuni)




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 11:22 AM | Show all posts
Nama panggilan :   tzaraz
Tarikh lahir :   13 August
Asal :   Kampung Baru, KL
Status :   Berkeluarga
Hobi :   Surfing the internet, Baca Novel
Makanan kesukaan :   Nasi Himpit / Ketupat ngan kuah kacang yang power bess!
Minuman kesukaan :   Jus Mangga
Bila mula join board ni :  22/5/2008
Thread novel pertama dalam board ni yang dibaca :   X ingat laa..tapi rasanya cite winter tu kot
Author kesukaan (forum) :  Adilla, Nasz, Sang Arjuna, Detox..dan ramai lagi
Author kesukaan :   Judith McNaught, David Eddings, Nasz, Rnysa, Noor Suraya
Novel pertama dibeli :   Whitney My Love (Judith McNaught)
Email (optional) :   tzarazk@gmail.com
facebook email (optional) :
blog :   ada..segan lak nak letak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 11:23 AM | Show all posts
aiyak...
sebut broga kuciwa aku rasakan...
nak gi arituh ngan si bunik neh...
date nak perg ...
chengkeh Post at 10-6-2010 09:38



aku pun kuciwa yaang amat sangat jugak chengkeh
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 12:52 PM | Show all posts
Reply 104# Adilla

Alamak...semalam bday ya...HAPPY BELATED BIRTHDAY ya....

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 12:56 PM | Show all posts
Reply 106# cmf_yipun78

wow..antara mod .. yg aku suke & salut....terimakasih yip...merajinkan tangan anda singgah sini.....aku SR jer kat board dia jaga...tapi mmg dia jaga beb.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 01:05 PM | Show all posts
Nama panggilan : Una
Tarikh lahir : 29 Jun
Asal :Kuantan,Pahang
Status : Single lagi
Hobi : Surf tenet
Makanan kesukaan : Tomyam
Minuman kesukaan : Jus buah

Bila mula join board ni : 2009
Thread novel pertama dalam board ni yang dibaca : tak ingat..
Author kesukaan (forum) : bling-blings n sakura purple
Author kesukaan : anis ayuni,fauziah shari
Novel pertama dibeli : tak penah beli novel..pinjam adik punye je..

Email (optional) : husna15@yahoo.com
facebook email (optional) : same cam kat atas
blog : tak suke n tak pandai berblog..suke blog walking jer..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 01:31 PM | Show all posts
eh eh eh eh... ramai nyer org pahang kat sini.... bestnya....
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 01:40 PM | Show all posts
alahai.... kesian kat chengkeh... aku grk drpd umah kul 3.00 pg sbb bak sunrise punye psl... 5.3 ...
mikoodette Post at 10-6-2010 09:49



besnya...member2 aku yang pergi siap belgak tunujuk gambar bagai....
bilalah ada peluang nak pergi....kalau nak pergi lagi ajak la aku ngan bunick..
kan bunick kan...  
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 01:40 PM | Show all posts
eh eh eh eh... ramai nyer org pahang kat sini.... bestnya....
mikoodette Post at 10-6-2010 13:31



anak mat kilau n tok gajah miko...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 02:05 PM | Show all posts
besnya...member2 aku yang pergi siap belgak tunujuk gambar bagai....
bilalah ada peluang nak  ...
chengkeh Post at 10-6-2010 13:40


mmg best laa chengkeh n bunick....hampir2 nak give-up tp kuatkan smangat sbb nak tgk sunrise....
view mmg cantik wpun di tgh2 bandar semenyih tu..

wokey, insyaAllah mmg nak pg lg... nnt kite arrange mcm mane.... mane tau lg seronok ke...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 02:06 PM | Show all posts
mmg best laa chengkeh n bunick....hampir2 nak give-up tp kuatkan smangat sbb nak tgk sunrise... ...
mikoodette Post at 10-6-2010 14:05



nt jgn lupa ajak aku ye miko
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 02:06 PM | Show all posts
anak mat kilau n tok gajah miko...
chengkeh Post at 10-6-2010 13:40


itula pasal... semangat nie!!!!!!!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 02:09 PM | Show all posts
nt jgn lupa ajak aku ye miko
bunick Post at 10-6-2010 14:06


okeh.. beres..... insyaAllah...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 02:22 PM | Show all posts
mmg best laa chengkeh n bunick....hampir2 nak give-up tp kuatkan smangat sbb nak tgk sunrise... ...
mikoodette Post at 10-6-2010 14:05



jelesnya aku dengor...
kul 3.00 pagi tuh bangun....
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 02:26 PM | Show all posts
jelesnya aku dengor...
kul 3.00 pagi tuh bangun....
chengkeh Post at 10-6-2010 14:22


hehhehee... maunya... dr klang nak ke semenyih tu boleh thn "dekat" nya.. so kena aa grk awal2... takut terlepas..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 02:32 PM | Show all posts
Nama panggilan :  
kaypo
Tarikh lahir :   
17 nov
Asal :   WP KL - tapi kg kat TM
Status :  1+2
Hobi :    Baca Novel, Baca Novel Baca Novel
Baca Novel , dan lagi dan lagi...
Makanan kesukaan :   Standard le perut malaysia..janji halal...No Japanese please
Minuman kesukaan :   Carrot Juice, Lemon Tea.. & Teh Tarik Halia..
Bila mula join board ni :  lama jadi SR..tapi sejak kena buang negeri..dari rumah sinun tu...dalam 2007/2008, disinilah tmpt lepakku
Thread novel pertama dalam board ni yang dibaca :   rasanya antara cite winter/milan/shakean/isif
Author kesukaan (forum) :  semua aku suke..janji cite abis.....
Author kesukaan :   adoi..ramai..nak list sampai esok aku tak abis menaip ni....time memula bace dulu...NB, Noor Suraya, FA,  time tu tak byk pilihan seperti sekarang...
Novel pertama dibeli :   kalo english book ..mak ooi..kira buku dah masok muzuim dah...kalo malay novel..rasanya buku NB
Email (optional) :   
facebook email (optional) :
blog :

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 02:37 PM | Show all posts
tq semua k...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 02:38 PM | Show all posts
Reply 122# kaypo


dh macam puding pelangi posting kau ni kay
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 02:44 PM | Show all posts
Reply  kaypo


dh macam puding pelangi posting kau ni kay
bunick Post at 10-6-2010 14:38


yang cam ni ya.....

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.071963s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list