Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
75944
View
996
Reply

RED BULL RACING. INVINCIBLE UNTOUCHABLE UNBEATABLE. CHAMPIONS

[Copy link]

Author: Topet       Show all posts   Read mode

Post time 28-7-2010 11:51 AM | Show all posts
FIA dan yang seangkatan dengannya (yang dengki dengan Ferrari)

huhuhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2010 12:00 PM | Show all posts
kalau main secara 'bersih' takde siapa nak dengki...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2010 01:44 PM | Show all posts
ahhhhh kecoh la korang....

ari tu halimaton potong safety car dgn sengaje

tak de lak korang kecoh cam ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2010 02:22 PM | Show all posts
tapi takde plak hamilton tue suruh button bagi dia 'laluan' untuk dia memotong...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2010 01:36 PM | Show all posts
potong safety car masih ok lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2010 01:47 PM | Show all posts
cet masih ok lagi konon... cube kalo alonso yg buat cam tu....

entah ape yg korang bising nnt
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2010 01:49 PM | Show all posts
berani ke dia nk potong SC?
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2010 01:54 PM | Show all posts
berani je.... bukan susah pun
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2010 02:02 PM | Show all posts
nak potong massa pun mintak pertolongan ferrariiiiiiiiii...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2010 02:12 PM | Show all posts
Reply 186# akughi

kitaorg kutuk alonso sampai server cari jem
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2010 04:26 PM | Show all posts
mak..... jem ke.......

muhahahahhahahhahahahahhaha.... kalo betul la jem....

mesti supermod mari sini tolong aku perbetulkn keadaan yg salah ni...

mihahahhahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2010 04:27 PM | Show all posts
perasan...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2010 04:55 PM | Show all posts
hehehehehehehheehehehehehe

kalo betul cam ner
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2010 05:06 PM | Show all posts
kalau dia dtg pun betulkan server... bukan sokong alonso tue...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2010 05:14 PM | Show all posts
hahahhaahaahhahahahahhaaha

sambil menyelam sambil minum air....

ko jgn la jeles sangat
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2010 04:45 PM | Show all posts
yang menjadi kena denda tu....coz tafsiran pada ayat penyata yang di tujukan pada massa.

tapi aya ...
Yo-Ya Post at 28-7-2010 10:29



mmg tafsiran,, tapi bila kluo ayat tu, kira mcm ferari berkias la..cakap berlapik kunun   massa sendri mau ingat la apa yg dimaksudkan tu..which other patut ayat tu pon team tak boleh keluarkan..lain kalau diorang takde radio apa2 tiba2 massa bg laluan kepada org spanyol tu...mengkala kena balun 100k..

Off topic:
TdF org sepanyol menang jugak...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-7-2010 05:33 PM | Show all posts
contador potong time schleck rosak....

kesian schleck
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2010 01:24 AM | Show all posts





Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2010 01:53 AM | Show all posts

  

vettel : "hensem tak aku buat muka mcm nie?"

Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2010 01:59 AM | Show all posts



webber : "aku kena asap dgn vettel jauh nie je..."

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083892s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list