Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
75906
View
996
Reply

RED BULL RACING. INVINCIBLE UNTOUCHABLE UNBEATABLE. CHAMPIONS

[Copy link]

Author: Topet       Show all posts   Read mode

Post time 26-7-2010 04:38 PM | Show all posts
Reply 140# akughi

pikir logik la

takkan massa langsung tak fight

kereta schumacher slow pun dia bertarung berpuluh2 lap nak block kereta lain ..inikan plak kereta Ferrari yg laju
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2010 04:41 PM | Show all posts
mmg la massa fight tuk no.1.... tapi dia slow sangat

ni merbahaye sbb vetel boleh rapat dgn alonso....

dan ini mungkin boleh mengganggu kedudukan 1-2 ferarri....

kalo xsiden cam ner?
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2010 04:46 PM | Show all posts
Reply 142# akughi

bila tgk schumacher fight bertarung pertahankan kedudukan dia dgn kereta lagi slow mmg respect

come on..Massa antara contender utk WC 2008 takkan tak mampu nak block kereta alonso..

tipu la cakap biarkan gitu je..

Ferrari tgh desperate nak menang 1-2, tertekan dgn sponsor Santander, gaji dia 30 juta pound malu la kalau dia kalah..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2010 04:50 PM | Show all posts
Reply 142# akughi

menipu tue satu hal...
yg dipersoalkan... cara massa diarahkan utk bagi alonso potong tue... ketara la bro...
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2010 04:54 PM | Show all posts
Reply 144# satusembilan

ikut akal logik mmg ketara mudah sgt

overtake paling mudah season ni..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2010 04:58 PM | Show all posts
Reply 145# weta_studio

naper tak buat masa pitstop...
takde lah ketara sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2010 04:59 PM | Show all posts
ferarri tak arahkn massa bagi laluan...

ferarri cume cakap.... alonso lebih laju dari dia...

so massa dgn rela hati tuk melepaskn alonso... massa pun bagus jugak...

daripada blok kete alonso baik bagi laluan.. daripada xsiden  cam kat turki tu..

kes vetel ngan webber....
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2010 05:02 PM | Show all posts
korang bayangkn la bertapa ruginye kalo terjadi cam kes kat turki tu....

baik massa amik tindakan bijak.... baru la dinamakn semangat berpasukan..

ko ingat tak race kat Australia dimana alonso bagi laluan kat massa tuk maju kehadapan..

sbb alonso sedar yg kete dia tak leh bla.....ko ingat tak pengorbanan alonso untuk team

mate dia sendiri... ni semangat berpasukan beb.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2010 05:04 PM | Show all posts
Reply 146# satusembilan

tak boleh buat kat pit stop sbb jarak vetel sangat hampir... beza 1 atau dua saat je bile masuk trak...

kalo tersalah kiraan... langsung duduk no.3......... lain la kalo ade jarak dalam 10saat bile masuk trak...

boleh la tukar kedudukan.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2010 05:04 PM | Show all posts
air muka massa tue menceritakan segalanya...
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2010 05:06 PM | Show all posts
Reply 149# akughi

sebelum pitstop pertama tue massa dgn alonso jauh lah tinggalkan vettel...
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2010 05:06 PM | Show all posts
mmg la.... tapi massa ade gak cakap....."Felipe Massa is back"

ni menandakan yg dia hapi dgn kereta dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-7-2010 06:26 PM | Show all posts
ferarri tak arahkn massa bagi laluan...

ferarri cume cakap.... alonso lebih laju dari dia...

s ...
akughi Post at 26-7-2010 16:59



Tu la tak pernah nak ambik tau yang tersirat....


apa Ferrari ingat fan F1 bodo takleh nak agak...

orang naive ja yang takleh nak agak apa maksud yang cuba nak disampaikan...

tiba-tiba lepas turn 6 Massa terus SLOW..obvious sangat...BULLSHIT..

Yesterday is the day F1 are dead...
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2010 08:39 PM | Show all posts
hahahaha ada orang marah, sama gak masa kimi dulu, masa SM pun....
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2010 10:16 PM | Show all posts
VETTIL TERLEPAS LAGI.... AKIBAT TAMAK DAN GELOJOH.......HUHUHUHU

SIKAP ORANG JERMAN....HUHUHUHU
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-7-2010 08:55 AM | Show all posts
tak marah......

kecewa dengan sikap drebar pondan yang 2 race lepas kat valencia kata stewar manipulate race....

kah kah kah kah kah kah kah kah....

now he's licking his own shit back
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2010 11:05 AM | Show all posts
ada drebar pondan ke dalam f1 nih..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-7-2010 12:06 PM | Show all posts
sapa lagi drebar pondan kalau tak mai dari sepangnyol tu....

ada ka nak potong teammate sendiri tak buleh terpaksa mintak tulong team suruh massa ketepi.......tak pondan ka macam tu?kata penuh dengan skill potong memotong,hebat,laju hingga mendapat title juara dunia 2 kali....pondan pun kalau jadi drebar f1 tak sekeji tu nak mintak team suruh teammate bagi laluan...dia ingat dia raja sepangnyol kot..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2010 12:53 PM | Show all posts
abis tu ko nak cam vetel la... nak tunjuk skill.... last2 xsiden....

pastu cakap webber gile... kan ke tindakan bodoh tu...

ko paham tak tindakan bodoh tu mcm mane?

alonso amik tindakan bijak je... ala ni pun team kegilaan ko jugak mase dulu...

dulu2 pun byk gak sumi jeli pakai team oder... cume yg kite ingat

thn 2002 tu je... thn lain tu dah lupe... halimaton pun pakai team oder...

button, kimi... ahhhh ramai la yg pakai team oder.... bile smp kat alonso...

ko nak memekak... dulu.... ferarri paling byk kuar team oder.... ko dah lupe...

sudah la.... sendiri yg busuk cakap org lain busuk... cetttttttttttt
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-7-2010 01:16 PM | Show all posts
tahun 2002 tu michael tak mintak pun......

jadi alonsucks tu tadak skill la.....

kah kah kah kah kah kah kah...

useless F1 driver ever....bagus lagi Kamui Kobayashi....

eksiden..so, itu dinamakan Racing Incident....

itu baru RACING....BERLUMBA bukannya mintak kat team suruh teammate bagi laluan..

itu PONDAN, PONDAN pun tak macam tu kalau dia jadi drebar F1

RACE - maksudnya

Cverb (used without object)
13.
to engage in a contest of speed; run a race.
14.
to run horses or dogs in races; engage in or practice horse racing or dog racing.
15.
to run, move, or go swiftly.
16.
(of an engine, wheel, etc.) to run with undue or uncontrolled speed when the load is diminished without corresponding diminution of fuel, force, etc.
Cverb (used with object)
17.
to run a race against; try to beat in a contest of speed: I'll race you to the water.
18.
to enter (a horse, car, track team, or the like) in a race or races.
19.
to cause to run, move, or go at high speed: to race a motor.

tu maksudnya
source = http://dictionary.reference.com/browse/racing
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.074034s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list