Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
75972
View
996
Reply

RED BULL RACING. INVINCIBLE UNTOUCHABLE UNBEATABLE. CHAMPIONS

[Copy link]

Author: Topet       Show all posts   Read mode

Post time 27-7-2010 01:20 PM | Show all posts
tapi yg penting ko cube menafikan yg zaman MS lagi byk guna team oder kan....

yg kite sebut baru satu tu... sebenarnye byk lagi.... tiap2 thn ferarri pakai

team oder... smp la zaman kimi..... ko tak payah la nak tutup pekong MS tu...

geli aku dgr..... MS tu lagi pondan.... lagi la penipu beso.... nak jadi juara

dunia pun main tipu.... ko dah lupe ke... dia buat ape kat kereta dia dulu tuk main tipu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-7-2010 01:24 PM | Show all posts
sebut balik zaman MS..aku nak FAKTA, race di mana?lap ke berapa?berapa kali?

setakat cakap, arwah tok aku pun buleh cakap....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-7-2010 01:24 PM | Show all posts
tapi aku dah takmau kata apa dah....kalau masih nak still in denial.....

teruskanlah..... lallalalalalalalalalalalalalalalallala...
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2010 02:58 PM | Show all posts
Reply 159# akughi

gadoh2 vetel/webber sbb dedua nak menang...lagi bagus sudut tu.Lagi aku respect sampai team redbull tak menang constructor champion sbb bergadoh dalam satu team..Satu dunia aku rasa respect team macam tu..

ni nak dapat no 1 minta bantuan..mcm la nampak pondan skit
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2010 03:26 PM | Show all posts
cet ade ke respect kat kelakuan berani tak bertempat cam tu....

hahahahhahhahahaahhhhaahahaha

dah tak de idea la tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-7-2010 03:34 PM | Show all posts
Reply  akughi

gadoh2 vetel/webber sbb dedua nak menang...lagi bagus sudut tu.Lagi aku respect sa ...
weta_studio Post at 27-7-2010 14:58


memang PONDAN pun....

kalau tak PONDAN dia tak mintak team suruh massa bagi laluan....
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2010 04:25 PM | Show all posts
hahahahahhahahhaahahhahahahhahaahahahaha

tu la org kalo tak paham bahase... mmg tak gune cakap smp kuar buih pun...

dah mmg dia tak kan paham smp bile2


muuuhhhhhhahaaahahahahahhahahhaahahhahahhahahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhhahahahahahhahahahhahhahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2010 08:56 PM | Show all posts
nape marah sangat kat alonso tu...

dengki tak habis2.... terima lah hakikat, alonso lagi laju dari Massa

dan lagi laju dari Vettil
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2010 08:57 PM | Show all posts
Alonso gua dapat No 1  
Alonso gua dapat No 1  
Alonso gua dapat No 1  
Alonso gua dapat No 1  
Alonso gua dapat No 1  
Alonso gua dapat No 1  
Alonso gua dapat No 1  
Alonso gua dapat No 1  
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2010 08:58 PM | Show all posts
orang gelojoh selalu rugi
orang gelojoh selalu rugi
orang gelojoh selalu rugi
orang gelojoh selalu rugi
orang gelojoh selalu rugi
orang gelojoh selalu rugi
orang gelojoh selalu rugi
orang gelojoh selalu rugi
orang gelojoh selalu rugi
orang gelojoh selalu rugi
orang gelojoh selalu rugi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-7-2010 09:45 AM | Show all posts
nape marah sangat kat alonso tu...

dengki tak habis2.... terima lah hakikat, alonso lagi laju dar ...
Yo-Ya Post at 27-7-2010 20:56


tak FAHAM situasi rupanya......

tak larat dah nak taktau dah cara nak bagi sedaq macam mana....

kalau ALONSUCKS tu LAJU dari MASSA...POTONG dengan SKILL hebat yang diperkatakan..MASSA SLOW kan?

KENAPA KENAPA KENAPA nak mintak team suruh MASSA bagi LALUAN?

itu yang orang PERTIKAI....orang tak pertikai ALONSUCKS tu laju ka dak...

TEAM ORDER ni dah kena BANNED atau Bahasa Melayu nya DIHARAMKAN.

kalau tak FAHAM jugak taktau la...takleh salahkan cikgu mengajar
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2010 10:21 AM | Show all posts
memang tak paham bahasa rupanya....

ayat yang ferrari cakap kat massa tu bukan suruh bagi laluan pada alonso....

1. Suruh massa tekan minyak pecutkan jentera yang situasi pada masa tu vettil faster lap
2. atau massa sendiri yang buat keputusan bagi laluan pada alonso yang team mate sendiri yang lebih laju darinya, bagi menyelak alonso di pintas vettil bagi mengekal kemenangan 1-2.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-7-2010 10:24 AM | Show all posts
Post Last Edit by Topet at 28-7-2010 10:28

prfffffftttthhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

tak paham jugak..........astaga.......masih lagi in denial....

cuba-cuba la paham benda yang tersirat....

takmau kata apa dah....teruskan menegakkan benang yang basah..kalau tak salah awat kena denda 100K?

bagi menyelak alonso di pintas vettil bagi mengekal kemenangan 1-2.


prffftttthhhhhhhhhh lagi....takut dengan Vettel yang gelojoh dan masih budak ka?tadak team order tu pun FERRARI tetap menang 1-2 jugak..GAP alonsucks dengan vettel tu berapa saat....tengok dak depa race malam tu?massa dengan alonso gap 3 saat tetiba massa slow...tak paham lagi.....prfffthhhh

tu pun dak..dok kata bukan team order jugak.....
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2010 10:29 AM | Show all posts
yang menjadi kena denda tu....coz tafsiran pada ayat penyata yang di tujukan pada massa.

tapi ayat tu tak suruh massa bagi laluan sebalik massa sendiri yang buat keputusan.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-7-2010 10:36 AM | Show all posts
pigidahhhhhhhhhhhhhhhhhhh.......

dok dengaq benda tersurat takleh nak proses yang tersirat ka.....

kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah

jangan jadi naive.......bawak-bawak la paham sama ayat tu......

ayat-ayat radio comm sebelum tu lagi.....gap 3 saat ada ka patut team bagitau alonsucks faster.are you understand? lepas tu massa slow alonsucks potong....lap times lepas insiden tu lebih kurang sama ja dedua drebar....tak nampak lagi?

kalau tak nampak takpalah.....

last ni..takmau kata apa dah...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2010 10:40 AM | Show all posts
ayat yang tulis tu tak salah bagi pihak ferrari.... cuma di tafsir sebaliknya oleh FIA.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-7-2010 10:43 AM | Show all posts
LA LA LA LA LA LA LA LA LA LA LA LA LA LA LA LA
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2010 10:45 AM | Show all posts
huhuhuhuhuhu.....

ada yang nak sekat ferrari.

nak jatuhkan hukuman tak leh race sampai bila2...

huhuhuhuhu.....

ferrari cool aje..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-7-2010 10:55 AM | Show all posts
LA LA LA LA LA LA LA LA LA LA LA LA LA LA LA LA

Sierra Tango India Lima Lima India November Delta Echo November India Alpha Lima
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2010 11:14 AM | Show all posts
ayat yang tulis tu tak salah bagi pihak ferrari.... cuma di tafsir sebaliknya oleh FIA.


FIA je ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083485s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list