Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
93213
View
511
Reply

♣ ARKIB DEBAT TERBUKA ANJURAN BOD MKST ♣↖

[Copy link]

Author: dauswq       Show all posts   Read mode

Post time 16-5-2010 04:31 AM | Show all posts
Ada baiknya buat masa hari cuti
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2010 08:49 AM | Show all posts
Kagum la dgn mod2 MKST (Daus & Chewan). Tahniah! Teruskan usaha korang. Minta maaf tak join debat tetapi insyaallah akan turut memerhati semasa debat diadakan.. Thanks
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-5-2010 08:54 AM | Show all posts
Ada baiknya buat masa hari cuti
aza Post at 16-5-2010 04:31


once the 8 contestant are chosen,
saya akan bagi jadual lengkap ngan masa
u just tick mana2 time yg u betul2 free....

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-5-2010 08:56 AM | Show all posts
Kagum la dgn mod2 MKST (Daus & Chewan). Tahniah! Teruskan usaha korang. Minta maaf tak join debat te ...
bacteria82 Post at 16-5-2010 08:49


hehe..thx
stkt ni ade satu wakil dr bod joyah/joker yg bakal join debate ats kebenaran promosi smlm
tp tak dpt kata putus lagi dr lolli lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2010 09:05 AM | Show all posts
once the 8 contestant are chosen,
saya akan bagi jadual lengkap ngan masa
u just tick mana2  ...
dauswq Post at 16-5-2010 08:54


ish ish ish.. jelingan manjer tu yg tak menahan
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2010 03:38 PM | Show all posts
saya nak menyertai debat nih

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-5-2010 03:40 PM | Show all posts
saya nak menyertai debat nih
baronista Post at 16-5-2010 15:38


terima kasih
baronista

selamat berjaya
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2010 03:42 PM | Show all posts
u r welcome sis/bro..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2010 05:01 PM | Show all posts
seorg lagi diprlukan
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2010 07:43 PM | Show all posts
saya nak join debat...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2010 07:47 PM | Show all posts
Reply 52# dauswq


Thanks a lot dauswq. Saya nak menyertai pertandingan ni. Terima kasih.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2010 07:51 PM | Show all posts
aku nak sumbangkan repuk tangan jeh!!

((((((((((tepuk)))))))))))((((((((((((tepuk)))))))))))
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2010 08:16 PM | Show all posts
nak tanya..undian akan dibuat ker atau ikut turutan dalam list tuh?
lawan aku teky kah?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2010 08:31 PM | Show all posts
Reply 73# baronista


baron...meh kiter berlatih dulu nakk...

aku pon bukan reti sgt nak berdebat nehh..lagi2 kalo bertaip.....


mesti byak typo nanti...


*asl plez...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2010 08:31 PM | Show all posts
macam best jer  yer ....hmm interesting
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2010 08:31 PM | Show all posts
simpanan boleh tak ....kalau i tak busy dgn  offer letter...hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2010 12:14 AM | Show all posts
misi ini adalah mencabar.oleh itu tidak tepat jika amelya menyerah kalah telebih awal.jika di lihat nama2 yg masuk debat alangkah tekejutnya kerana debat mereka pasti amelya boleh makan.

pom pom. nak tanya cikit kalau tenet berukkban slow ,macam mana ????????
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2010 12:31 AM | Show all posts
misi ini adalah mencabar.oleh itu tidak tepat jika amelya menyerah kalah telebih awal.jika di lihat  ...
amelya Post at 17-5-2010 12:14 AM


ye ke senang nak makan ? ;)  ;)  ;)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2010 12:40 AM | Show all posts
permohonan masih dibuka
kami akan ambil peserta sebanyak mana yang boleh...

sekiranya lebih 8 orang
akan ada qualify test...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2010 12:42 AM | Show all posts
nak tanya..undian akan dibuat ker atau ikut turutan dalam list tuh?
lawan aku teky kah?
baronista Post at 16-5-2010 20:16


jangan risau...
korang akn submit borang 1B nanti
borang itu akan menentukn lawan korang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.379194s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list