Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
40429
View
486
Reply

❤ THREAD SEMBANG2 RAYA USAHAWAN ❤

  [Copy link]

Author: sinar_inspirasi       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 15-7-2010 07:22 PM | Show all posts
esok minyak dijangka naik 5 sen... bagi usahawan.. pastikan income bertambah dari biasa..
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2010 07:43 PM | Show all posts
esok minyak dijangka naik 5 sen... bagi usahawan.. pastikan income bertambah dari biasa..
sinar_inspirasi Post at 15-7-2010 19:22


huhu..baru nak bertatih..nampak gayanya kena la merangkak balik camni..kuasa membeli pasti makin kurang..apa la nasib rakyat yang didahulukan (ke dibahulukan) ni..(
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2010 11:56 PM | Show all posts
salam semua....... apa khabar?? Lama tak dengar cerita korang semua terutama Sinar, Elle, Kak CT, Kak Hazel, Aarie ..... apa khabar semua?
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2010 12:00 AM | Show all posts
Reply 43# cmf_WonBin

salam wonbin... alhamdulillah, baik2 aje...

lama menghilang... bz dengan projek baru ke?...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-7-2010 12:02 PM | Show all posts
alhamdulillah.... sihat sihat
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2010 08:56 PM | Show all posts
Bizi siang malam dgn both projek dan orangnya ....
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2010 09:49 PM | Show all posts
salam semua...
saya ni budak baru belajar bab2 bisnes  ni...
Sy baru je bape bulan memulakan bisnes ni..
SY harap dapat la bantuan dr otai2 disini ye..
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2010 09:57 PM | Show all posts
bro sinar, kedai kat gm plaza tingakat bape?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-7-2010 10:30 PM | Show all posts
bro sinar, kedai kat gm plaza tingakat bape?
fiwati Post at 24-7-2010 21:57


ting 3-26...


www. inspirasimuslimah.com
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2010 08:24 PM | Show all posts
ting 3-26...


www. inspirasimuslimah.com
sinar_inspirasi Post at 24-7-2010 10:30 PM


siap promosi lagik
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2010 08:26 PM | Show all posts
Reply  cmf_WonBin

salam wonbin... alhamdulillah, baik2 aje...

lama menghilang... bz dengan pr ...
aarie Post at 24-7-2010 12:00 AM


Ada orang yang nak bunuh diri dan pegang pisau nak cincang meja bila dengar nama "wonbin" .... hahahha ..... nak cabar orang pon tengoklah langit itu tinggi atau rendah sebelum cari pasal
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2010 10:52 PM | Show all posts
Ada orang yang nak bunuh diri dan pegang pisau nak cincang meja bila dengar nama "wonbin" .... h ...
cmf_WonBin Post at 25-7-2010 20:26


penyakit apa kah gerangan nya itew..
kekasih gelap kaaa......
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2010 03:11 PM | Show all posts
salam semua
tumpang tanya, kalau nak pos barang berat
let say around 7-8kilos ke, courier apa yg ratenya murah?
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2010 12:13 AM | Show all posts
saya plak nk tanya, kalau nk order barang dari China, biasa pos apa yang murah.. saya ni ingat nk order barang direct dari China.. tapi bila di kira dengan pos (TNT) jadi mahal plak berbanding harga supplier kat sini.. betul ke TNT rate dia sama dengan EMS.. supplier sana ckp la.. sedikit confius la..sebab tengok supplier yg jual barang lain..diorg letak rate pos utk EMS jauh lebih murah berbanding TNT??
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2010 12:14 AM | Show all posts
Abg Sinar ..boleh ke tolon saya dptkan brg dari China..he..he
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2010 11:15 AM | Show all posts
satu kompeni event management yg bekerjasama dengan kerajaan kelantan akan mengadakan satu event ter ...
sinar_inspirasi Post at 6-7-2010 11:28


Bilo event ni be? ghayo ni segho nok blk kelate... buleh gtau nge abe suh dio ge...
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2010 09:31 PM | Show all posts
saya plak nk tanya, kalau nk order barang dari China, biasa pos apa yang murah.. saya ni ingat nk or ...
julia5094 Post at 27-7-2010 00:13


klu brg byk better pakai TNT...EMS salu sangkut kat kastam..based on my exp laa..
klu byk sangat better via ocean...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2010 12:17 AM | Show all posts
aku dah almost 1 minggu tak dapat jenguk sini..
diri sendiri pun tak terurus...
tido 2 - 3 jam. huhuhu... fening fening
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2010 10:23 PM | Show all posts
klu brg byk better pakai TNT...EMS salu sangkut kat kastam..based on my exp laa..
klu byk sanga ...
cinderella Post at 27-7-2010 21:31


owh..cenggitu..klau mlaui laut agak2 brapa lama baru sampi ye.. ingat nk order dalam kuantiti
1000 pcs mcm tu la..2 bulan ke??
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2010 12:00 PM | Show all posts
owh..cenggitu..klau mlaui laut agak2 brapa lama baru sampi ye.. ingat nk order dalam kuantiti
1 ...
julia5094 Post at 28-7-2010 22:23


ocean shipment 2 weeks jer...
n depends on yr agen...ada jenis yg lambat htr ke warehse tu yg makan masa 1-2 bulan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.074826s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list