Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
40641
View
486
Reply

❤ THREAD SEMBANG2 RAYA USAHAWAN ❤

  [Copy link]

Author: sinar_inspirasi       Show all posts   Read mode

Post time 29-7-2010 07:50 PM | Show all posts
penat laa minggu nie... banyak keje  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-7-2010 08:28 PM | Show all posts
Abg Sinar ..boleh ke tolon saya dptkan brg dari China..he..he
julia5094 Post at 27-7-2010 00:14


dah 7 bln tak gi china uhhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-7-2010 08:33 PM | Show all posts
hari ni bercelaru sikit... loan bleh 130k.. kena tarik balik 80k.. tinggal 50k.. pastu org minta utang plak 60k..kena tambah plak dah... huhuh...

nak buat projek 50ribu helai baju tergendala sekejap.. minggu depan plak kena buat.. skrng baru dapat buat 11ribu helai..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2010 11:36 PM | Show all posts
kekadang ditarik sesuatu untuk diberi sesuatu yang lebih baik. dont wory, mintak jer diberi jalan keluar..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-7-2010 11:25 AM | Show all posts
kekadang ditarik sesuatu untuk diberi sesuatu yang lebih baik. dont wory, mintak jer diberi jalan ke ...
hazel23 Post at 29-7-2010 23:36



alhamdulillah... tidak putus asa... masih teruskan misi jutawan..


misi jutawan sudah hampir... persediaan sekiranya berlaku apa2 masalah dipertengahan jalan.. alhamdulillah.. dah terang lagi bersuluh...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2010 01:28 PM | Show all posts
oleh kerana kat sini tak leh nak iklan bisnes secara terangan... aku byk iklan bisnes dalam facebook aku...

www.facebook.com/sinar.inspirasi

kat sini tak leh nak bincang bisnes peribadi.. so bleh add aku.. sbb skrng aku ada promosi bisnes aku kat situ..

kat cari.com ni kita bincang general bisnes je.. sebagai tambah ilmu.. so tak de laa ganggu orng lain nak berbincang...

lupa nak tanya... apa kabar semua?.. tentu sibuk2 berbiznes persiapan posa nih.. semoga anda semua berjaya seperti dirancang..... tahniah utk anda semua sebagai usahawan.. sahut cabaran yg hebat utk mencapai kejayaan...
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2010 03:02 PM | Show all posts
kekadang ditarik sesuatu untuk diberi sesuatu yang lebih baik. dont wory, mintak jer diberi jalan ke ...
hazel23 Post at 29-7-2010 23:36


sy suka dgn statement nieh.. menaikkan blk semangat sy.. beberapa minggu ni sale x berapa bagus sgt.. berniaga ni mmg ada mcm2 cabaran kan.. kita kena positif kan.. sy kena tambahkan lg marketing nieh!
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2010 03:22 PM | Show all posts
ye betul tu.
rezeki di bumi Allah ni banyak, bersabar & mengadu pada Dia saja.
saya juga hampir putus asa dulu. harap2 kali ni sinarnya lebih lama.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-8-2010 05:43 PM | Show all posts
alhamdulillah... e-katalog dah siap.. akan dilancarkan lusa di website aku..

penerangannya akan dibagitau kemudian...

katalog booklet siap minggu depan...

nak pecah kepala nak siapkan katalog.. beberapa kali pertukaran.. alhamdulillah.. akhirnya berjaya jgk...

ramai yg akan bleh berbisnes.. dengan bermodalkan kecik je..
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2010 11:06 PM | Show all posts
Abang Sinar, saiz yang paling besar abang sinar jual saiz aper yek? ada yang besar lagik dari XXL tak?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2010 09:55 PM | Show all posts
kekadang ditarik sesuatu untuk diberi sesuatu yang lebih baik. dont wory, mintak jer diberi jalan ke ...
hazel23 Post at 29-7-2010 23:36


setuju sangat....

ingatkan tutup tingkap sebab tak suka
rupa2nya nak bukak pintu ajak kita masuk.....

kalau cepat balik... melepas lah peluang   
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2010 11:55 PM | Show all posts
alhamdulillah.. berkat usaha gigih tanpa putus asa... walaupun masalah datang bertimpa tp dianggap sebagai peluang yg besar...

permintaan baju muslimah sinar inspirasi sangat baik skrng.. kebetulan rancangan yang tersusun menjadi hasil yang baik.. walaupun katalog baru belum siap dicetak.. dan e-katalog belum bleh di download secara percuma ( esok bleh download ) hanya masukkan gambar2 katalog tersebut di web dan facebook.. sambutan amat memberangsangkan... tima kasih ALLAH...

dantima kasih semua kawan2 yg memberi semangat dan motivasi serta bantuan moral dan fizikal...

semoga kita akan bekerjasama mengikut kesesuaian...

web site aku pun dah ubah setiap masa yang sesuai utk memudahkan org ramai melihat gambar2 yang aku edarkan...
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2010 11:03 AM | Show all posts
alhamdulillah.. berkat usaha gigih tanpa putus asa... walaupun masalah datang bertimpa tp dianggap s ...
sinar_inspirasi Post at 4-8-2010 23:55


salam bro.. cantik baju2nya! sy dah tgk...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-8-2010 12:46 PM | Show all posts
Abang Sinar, saiz yang paling besar abang sinar jual saiz aper yek? ada yang besar lagik dari XXL ta ...
all4muslimah Post at 2-8-2010 23:06


xxxl paling besar..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-8-2010 01:28 PM | Show all posts
e-katalog dah boleh di downloadkan secara percuma... tahniah kepada semua.. insyaALLAH berjaya bersama2 dalam bidang masing2..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-8-2010 03:03 AM | Show all posts
masih mencari perancangan yang lebih baik... semoga perancangan yang dilakukan diterima ALLAH..
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2010 07:49 AM | Show all posts
salam pagi jumaat.. wuhh letih ni ..

semoga segala usaha mendapat keberkatan...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-8-2010 10:40 AM | Show all posts
setelah dilancarkan e-katalog baju muslimah SINAR INSPIRASI... semalam sudah 100 orng mendownload.. alhamdulillah...

tima kasih kawan2 semua... kerana kamu semua tercetusnya bisnes yang saya buat skrng.. tima kasih sekali lagi..semoga ALLAH memberkati usaha kerja kalian smua... alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2010 12:22 AM | Show all posts
huh... dah sebulan tak dapat tido yang cukup... makan pun tak menentu...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2010 09:15 AM | Show all posts
Sama jugak laaaa..... bestnya kalau dapat tido the whole day :-(( kannn? abis sakit-sakit otot satu badan, kalau dapat massage pon best ....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.241421s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list