Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
18518
View
45
Reply

Berapa Harga Sebijik Ford Mustang GT ?

[Copy link]

Author: winamp05       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-7-2010 05:37 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by winamp05 at 26-7-2010 17:38

Salam semua kakai kereta,

Aku saja saja lah nak ushar2 harga. tak mampu nak beli pun. Sebijik kereka Ford Mustang GT Berapa harga dia ek ? ade jual ke dalam negara kita mesia ni ?
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2010 05:42 PM | Show all posts
ford mustang GT rase nyer xde kot kt malaysia.. huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2010 05:55 PM | Show all posts
ari tu haku dah order, warna itam satup..

tapi ari haku nak collect kete tu, kete tu melarikan diri, knight rider rupanyer kete yg haku beli tu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2010 06:21 PM | Show all posts
Reply 1# winamp05

lu mau ker bro.....bwh umah gua ada sebijik.... dah naik berabuk wa simpan
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2010 07:37 PM | Show all posts
tahun nie depa baru nak launch yg right hand drive punya...tapi utk market UK..
pastu ko boleh start order laa dari situ...

source:kat mana aku baca ntah..lupa lak...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-7-2010 11:45 AM | Show all posts
agak agak kalau untuk market UK punya, nak bawak masuk mesia ni ada tak rega dia dalam 200K ? thehehe.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2010 12:56 PM | Show all posts
Pok Musang Berjanggut adele kat Mesia ni, gi tanya kat memane Zoo, tak guna petrol, pakai fresh fish je
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2010 02:39 PM | Show all posts
mustang GT ada kat mesia ni. kalau tengok motor trade ade.
try le call saleman tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2010 03:20 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-7-2010 03:31 PM | Show all posts
Reply 9# ryo_takahashi1


    Biar betul ?   ade kat mesia ek ? huhuhu. brapa rega dia ek.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-7-2010 03:31 PM | Show all posts
Reply 8# mysterio


    motor trade tu majalah ke website ?
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2010 04:52 PM | Show all posts
ryo_takahashi1 Post at 27-7-2010 15:20



    tu kete tengku mahkota johor tu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2010 05:21 PM | Show all posts
Beli Mustang jeans pun dah ok dah:cf:
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2010 05:40 PM | Show all posts
yup... betul... rase ade 1 je dlm m'sia ni... stakat yg aku bace laa... harge,ntah laa...
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2010 06:35 PM | Show all posts
Post Last Edit by an2toncit at 27-7-2010 18:37

ada la kat malaysia tapi 2,3 bijik je kot...anak aku minat tol ngan keta nih ngan audi R8 so aku modifykan keta2 GTA4 jadi keta 2 nih.....,dulu member aku dapat AP dia kata nak bwk masuk keta nih......sampai skang takde pon....dah buat agama sendiri terus dia lupa psl keta

Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2010 06:55 PM | Show all posts
ada kat malaysia...aku pernah jumpa kat sunway...tapi left hand drive punya...
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2010 10:05 PM | Show all posts
aku pernah ternampak keta kuning tuh kat highway elite..siap ade escort lg...bunyi dia memang mengaumlaaa...kalah keta ahbeng
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2010 10:23 PM | Show all posts
classic tapi power.. v8 engine..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2010 10:39 PM | Show all posts
ada jugak masuk kat mesia ek... brapa la rege dia...
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2010 10:40 PM | Show all posts


MyBih putih tumpang glemer....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087675s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list