Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
63475
View
227
Reply

Kaunter Pertanyaan.Report.Cadangan.Apa-Apa Sahaja.Semua DISINI.

[Copy link]

Author: jingga007       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-7-2010 04:48 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by jingga007 at 22-4-2011 17:27

Salam Semua

Mek Jing wujudkan benang ni , untuk korg semua bertanyakan apa-apa / report ttg apa-apa yg berkaitan didlm bod bakat & ruangan penulis atau bod sajak & puisi (mek gabungkan je lah sng ...)

Apa-apa yang korg tak faham tentang RA ke , apa ke? (sbb mek tahu ramai yg nubie khen dkt sini.) jd dkt sini semua jenis soalan boleh tanya ya!

InsyaAllah , kalau yg mana mek boleh jawab . mek jawab .. kalau tak mek suruh pakcik ace , kak anon tak pun kak ct atau pun yg mana tahu .. tlg lah ye jwbkan dulu


Jd , apa-apa nak tanya dan nak report , jgn malu3x tulis kt sini ye!
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2010 04:57 PM | Show all posts
Mek Jing dah buka kauter pertanyaan

Sesiapa yg ada soalan atau keraguan jgn malu jgn segan utk bertanya.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-7-2010 04:58 PM | Show all posts
Reply 2# anieaina


    haruslah bukak sng sikit mek tgk mana3 ada benang bermasalah ke..benang3x yg nk katup ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-7-2010 06:11 PM | Show all posts
tak da sesape nk menanya ke
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2010 11:45 PM | Show all posts

Errr...

Salam Semua

Mek Jing wujudkan benang ni , untuk korg semua bertanyakan apa-apa / rep ...
jingga007 Post at 30/7/2010 16:48




Ni aku nak tanya ni... Tandas pree belah mana eh...? Tandas bayor takmo...


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2010 11:34 AM | Show all posts
ada org. bertanya kat kita;
jadi kita pun nak bertanyalah...
kenapa kat depan nama ada cmf..
dulu2 masa berdaftar tak ada cmf
boleh dapat balik ke nama x ada cmf..
tq.... mek jing..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2010 10:07 PM | Show all posts
Reply 6# cmf_azure


    kalo tak salah mek lah .. cmf tu sbb ada masalah teknikal cari zaman dulu khen

mek pun xberapa arif sgt pasal hal ni , baik ty pokcik
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2010 10:08 PM | Show all posts
Reply 5# AceHand


    tandas pree dkt rumah sendirian berhad ye

















larikk
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2010 01:58 AM | Show all posts

Errr...

Reply  cmf_azure


    kalo tak salah mek lah .. cmf tu sbb ada masalah teknikal cari zaman dulu ...
jingga007 Post at 31/7/2010 22:07




Maaflah yer... Sila jaga petugas kaunter... Aku tak jaga kaunter pertanyaang ni... Kecuali banjer aku burger... Hik! Hik! Hik!


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2010 02:55 PM | Show all posts
Reply 9# AceHand


    motip xnk tolong xpola pokcik
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2010 01:33 AM | Show all posts

Errr...

Reply  AceHand


    motip xnk tolong  xpola pokcik
jingga007 Post at 1/8/2010 14:55





Kita kan dah tambah srikandi baru tu... Lagi pong ko takmo dating sama aku... Aku pong majok lar ni... Hik! Hik! Hik!


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-8-2010 01:47 AM | Show all posts
Reply 11# AceHand


    harap2 srikandi baru dpt tlg jawab sbb mek dh lupa jwpn yg dulu2


motip nk bgtau sume org yg kita ada hubungan sulit
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2010 02:19 AM | Show all posts

Alaaa...

Reply  AceHand


    harap2 srikandi baru dpt tlg jawab  sbb mek dh lupa jwpn yg dulu2   ...
jingga007 Post at 2/8/2010 01:47





Kalau rajin godek jawapangnya ada pong kat board MAKLUM BALAS tu...

Errr... Ko takmo pemes cam Fasha Sandra ke...? Hik! Hik! Hik! Aku lar bapak ko suh balek cecepat... Tapi bagitau lar dulu... Pepenat jer aku beli makanang lepas kita tengok wayang haritu...


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2010 07:52 AM | Show all posts
morning......
xder orang ker kat kaunter......
ooo.... pergi sekolah?...... masuk opis....?
xper lah tungu mlm aahh.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-8-2010 10:40 PM | Show all posts
Reply 14# alyaimra


    knp kak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-8-2010 10:40 PM | Show all posts
Reply 13# AceHand


    nnt la mek godek


tak nak mek jadi pasha sendat
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2010 09:38 AM | Show all posts
momod.... nak tanye sikit leh...

bod ni kalau i nak post novel berbentuk interaktif leh?

aku suke membaca... tapi tak pernah habiskan buku tu tau...
sbb aku bosan dah boleh agak ape ending storynyer....


so, aku cadang nak post novel yg ader bermcm2 jalan cerita yg berlainan dan pembaca membuat decision sendiri nak pilih chapter mane..

kemuncaknyer... aku suke buat si pembaca tak tau dan tertanye2 ape ending story dier...

kira mcm novel reality laa... betul2 real lifetime berlaku...


boleh tak mod mek?
nah amik bunge nie...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2010 01:56 PM | Show all posts
Reply 17# system_failure


    hummmm , menarik jugak tu?

tp novel tu from ur own idea atau cmne ni ek? mek jing baru balik sekolah kekdahnya jd sedikit blur ya
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2010 02:52 PM | Show all posts
mek nak tya blh...sbb saya baru lagi kat sini...
berdasar apa seseorg 2 dpt pgkt minder,keeper,pioneer dan sewaktu dgnnya...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2010 03:33 PM | Show all posts
Reply 19# asnita


    ohhh, yg tu , mmg dh ditetapkan oleh pihak CARI .. bukan mod atau pun sesape yg letak kan pangkat tu

nnt mek letak gmbr2 rujukan utk setiap pangkat tu setiap pangkat tu mewakili reading access lah jugak yg kita boleh tembus
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2010 03:33 PM | Show all posts
Kalau nak report apa2 pun boleh jugak dekat sini
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2010 03:40 PM | Show all posts



@asnita , ni pangkat , ra , credit utk rujukan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2010 04:37 PM | Show all posts
Reply 18# jingga007


   
mesti laaa idea original mek....
nnt aku letak RP1 boleh? (copyright beb.. hehe..)



green light dah diberi..
kejap lg saye post ye..
tengkiu veri mach mod 007..  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-8-2010 04:39 PM | Show all posts
Reply 23# system_failure


    owhhh sorry sbb blur jap td

mek okay je mencabar minda jugok lah ye xpe2x, mek kasik kebenaran , as long as novel


boleh je ra 1


mentang2 dh jadi momod ye
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2010 05:01 PM | Show all posts
Reply 22# jingga007


mekasih mek...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055035s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list