JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
10613
View
72
Reply

SABAH FC (SABAHHAWKS a.k.a SABAH RHINOS))

[Copy link]

Author: fazzrules       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-8-2010 12:29 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by fazzrules at 9-1-2012 10:22

Saya rs benang ni blom ada lagi...jadi utk fans SAFA tolg lah penuhkan thread ni... Last edited by fazzrules on 14-1-2014 12:07 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2010 10:30 PM | Show all posts
uiks bola ker ...aku ingt badak betul...salah benang lak aku masuk
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2010 11:02 AM | Show all posts
Sabah FC tak de kew
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-9-2010 09:04 AM | Show all posts
Reply 3# devilito


    sabah fc ada..tapi psl bekurun lamanya team badak merudum sabah fc sudah tukar jd af fc..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-9-2010 09:07 AM | Show all posts
dan kemenangan pertama ke atas pahang 2-0 dalam kempen piala malaysia mudahan akan menambah semangat utk kebangkitan kuasa bolasepak borneo...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2010 08:36 AM | Show all posts
yaaaaa aramaitiiiiiii.....kita manang lagi sama ki il 3-2...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-10-2010 09:48 AM | Show all posts
wakakakaka...padan muka kena titik 3-0 dgn terengganu...bikin panat saja sia wat banang team sabah ni..sudah lah nda dpt sambutan...mmg patut pun kalah..
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2010 05:24 PM | Show all posts
teringat zaman2 matlan marjan..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-10-2010 11:04 AM | Show all posts
Reply 8# majinn


    barang yg lapas jgn di kanang..patut cuba improve..bukan ndada player yg hebat2..tapi apa kan daya saya pun kaki bangku..
n urang2 borneo skrg lebih berminat untuk jadi artis realiti...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-10-2010 11:07 AM | Show all posts
bila sudah mcm ni kenapa hatiku mengharapkan sabah kalah hari sabtu ni dgn pahang biar x layak pigi suku akhir.. (luka piala malaysia kalah dgn mppj selangor & selangor year after that berdarah kembali)...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2011 12:49 PM | Show all posts
uinaa msh lagi sepi ni banang wlu sabah manang 1-0...
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2011 11:15 AM | Show all posts
Sabah ni pemain dia mental kurang harap si  Zainizam saja bah.Kedudukan liga pun tiga terbawah.Macam mana mahu bagus ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-6-2011 06:01 PM | Show all posts
orang sbah mentalnya cuma bagus utk pertandingan nyanyian jak...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-6-2011 06:03 PM | Show all posts
suma prog realiti nyanyian mst wjb ada urang sbh...klu sport urang sbh suda borg psl hari2 naik turun bukit dari rumah mo pigi kadai...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-6-2011 06:07 PM | Show all posts
lagipun dari main sport last2 ending mcm jainin tinin skrg jadi drebar majlis daerah siapa yg mau atau kerul azman mo oprate lutut pun kana minta bantuan..bgs lagi jd artis...untung2 dpt kwin dato' or janda dato' untung juga sanang idup...jadi marilah pemuda pemudi sabah..beramai2 menjadi artis prog realiti...
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2011 05:26 PM | Show all posts
Dulu sape pmain import sabah yg kawin dgn ahli karate kbangsaan kite tu.>?
Scott emulsion kebenda namenye...
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2011 07:21 PM | Show all posts
Reply 16# edmundo
scott ollerenshaw

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-6-2011 04:26 PM | Show all posts
Reply 17# syazwan89


    ini urang suda join abbas saad jadi pengacara jemputan di astro klu ada game bpl..dia punya bini michelle ka nda silap bakas karate sabah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-9-2011 12:24 PM | Show all posts
waa manang plak sabah kan..hrp2 ari 2 ni pun manang jg lwn johor...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-9-2011 09:31 AM | Show all posts
hmmm kalah pulak ngan perak..tp nda apa..ada lagi 2 game..harap2 dpt msk pigi quarter..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2011 11:56 AM | Show all posts
alahai ndada penyokong ka suda ini team...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2011 11:57 AM | Show all posts
mana suda sabahans kasi sokongan ba sama team kita...ndakan asyik sokong liga eropa ja....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2011 12:05 PM | Show all posts
harap lwn kedah n johor pasni jgn lah kalah..patut c razlan tu kasi main ja 1st eleven...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-9-2011 01:04 PM | Show all posts
Sabah tidak mahu berputih mata di Alor Setar
MISI penuh berliku terpaksa dihadapi Sabah dalam usaha meloloskan diri mara ke suku akhir pada kempen Piala Malaysia musim ini.

Selepas ditewas Perak 1-2 di Ipoh (Sabtu lalu), skuad kendalian Justin Ganai itu kini semakin terdesak dan perlu mengutip sekurang-kurangnya satu mata apabila turun menentang Kedah dalam aksi Kumpulan A di Alor Setar malam ini.

Seandainya kemenangan dicapai, Sabah sudah boleh berkira-kira untuk menyertai Perak dalam kelompok lapan pasukan terbaik pada ketika Kedah sudah boleh gulung tikar.

Namun, Justin ketika dihubungi mengakui yang anak-anak buahnya terpaksa berdepan tugas sukar untuk menewaskan Kedah berdasarkan kelebihan lawan beraksi di gelanggang sendiri.

Kami memang menang pada perlawanan pertama menentang Kedah sebelum ini tetapi kemena- ngan itu diraih ketika beraksi di Stadium Likas.

Esok (malam ini), kami pula akan turun sebagai pasukan pela- wat dan saya memang tahu Kedah begitu kuat ketika beraksi di tempat sendiri, kata Justin kepada Kosmo! semalam.

Tambah Justin, beliau kini lebih berminat untuk bersikap realistik dan menganggap keputusan seri di Alor Setar sudah cukup baik buat pasukannya.

Katanya lagi, jika kemenangan dicapai, ia adalah bonus buat pasu- kannya kerana laluan ke suku akhir sudah pasti terbuka luas.

SUMBER : KOSMO
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-9-2011 01:05 PM | Show all posts
mudahan lah tak kalah g..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053041s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list