Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
205287
View
2065
Reply

[Accesories & Hobbies] PRUDENTIAL BSN TAKAFUL

  [Copy link]

Author: lostnfaun       Show all posts   Read mode

Post time 11-7-2019 05:05 AM From the mobile phone | Show all posts
mbk replied at 11-7-2019 04:49 AM
Boleh kalau sijil Takaful jenis investment link.

Dah check bukn jnis investmnt.
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2019 07:24 PM | Show all posts
uuulelele replied at 11-7-2019 05:05 AM
Dah check bukn jnis investmnt.

Kalau bukan investment, kiranya plan tradisional. Plan traditional sama ada tak ada cash langsung atau tunggu plan tue matang baru dapat.
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2019 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
mbk replied at 12-7-2019 07:24 PM
Kalau bukan investment, kiranya plan tradisional. Plan traditional sama ada tak ada cash langsung  ...

Aah dia ckp pua . Kita pon xtahu ambik dulu. Tapi mmg lambat ea. Kalau terminate skrg mcm xdpt duit balik. Kalau dpt sikit je kan
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 02:32 AM From the mobile phone | Show all posts
uuulelele replied at 12-7-2019 08:14 PM
Aah dia ckp pua . Kita pon xtahu ambik dulu. Tapi mmg lambat ea. Kalau terminate skrg mcm xdpt dui ...

Ooo. Ok faham. Itu akaun protection. Aah dapat sikit. Just continue jer awak. Sekarang nie ramai yang nak Takaful tapi kena reject pasal dah sakit. Ada yg desperate nak Takaful, kita mampu terangkn saja.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2019 02:46 PM | Show all posts
uuulelele replied at 12-7-2019 08:14 PM
Aah dia ckp pua . Kita pon xtahu ambik dulu. Tapi mmg lambat ea. Kalau terminate skrg mcm xdpt dui ...

kebiasaan kalau ambik medikal benefit saving tak dpt banyak


Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 12:53 PM | Show all posts
ada financial adviser takdlm ni?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085430s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list