JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
193024
View
2057
Reply

PRUDENTIAL BSN TAKAFUL

  [Copy link]

Author: lostnfaun       Show all posts   Read mode

Post time 19-12-2008 12:25 PM | Show all posts

Reply #50 ibm632's post

tp asal makcik sy pernh buat
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2008 09:21 AM | Show all posts
mmmm... yg tu saya tak pasti .... Tapi yg saya pasti hanya produk Tradisional ajer yg provide load.... kalau yg invesment link tak provide loan....
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2008 10:58 AM | Show all posts

Reply #51 Sayang_dia's post

dia amik traditional loan la tu..mungkin endowmen type..

nanti byr dgn tolakan sum covered
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 09:15 AM | Show all posts
Betul tu Din, aku rasa load tu yg tradisional punya...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 09:22 PM | Show all posts

Reply #54 ibm632's post

Oooo...gitu...
yg terbaru ni xde lah camtu....xbest nyer
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2008 08:48 AM | Show all posts

Balas #55 Sayang_dia\ catat

Apa yg best nyer ... itu categori Loan ... kena interest ... riba tu ..
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2008 09:07 AM | Show all posts

Reply #55 Sayang_dia's post

Insuran ni mainly purpose utk cover loan in any unfortunate event kalau kene eg.  kat kita (mati)  / kete (eksiden)  / umah (terbakar) ..

tp kalau kita pun buat loan thru insuran..maka defeat the purpose la..tak gituuu?
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2008 09:39 AM | Show all posts
baru je tambah benefit
best ler PRUBSN ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2008 07:18 PM | Show all posts
Memang best pun .... dah terbukti pun ...
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2008 02:54 PM | Show all posts
Salam ibm632,

Bila bole quote kan Takaful untuk isteri saya..ehehehe

[ Last edited by  aazlans at 27-12-2008 02:55 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2008 09:18 AM | Show all posts
Eh macam kenal aje Azlan... yg 018 tu ker... kalau betul ... kita tunggu ajer petang ni ...
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2008 09:05 AM | Show all posts
Salam Tahun Baru 1430H kepada semua..
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2008 03:18 PM | Show all posts
sy berminat la nak amik insurans ni...tgk agent byk dr kl je...so kalo ada saper agen dr JB plz PM me k...
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2008 07:09 PM | Show all posts

Reply #63 te_clone's post

k dah PM awak!
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2008 08:52 PM | Show all posts

Balas #64 jenglut\ catat

Bagus Din ,  pantas...  

Trip ke bali ko pegi tak Din.
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2008 09:23 AM | Show all posts
Originally posted by ibm632 at 29-12-2008 08:52 PM
Bagus Din ,  pantas...  

Trip ke bali ko pegi tak Din.


Tidak sepantas Murahno Itam ko tuh..aku nak pegi Paris skali ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2009 10:37 AM | Show all posts
update berita: PruBSN

Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2009 10:03 AM | Show all posts
PRU BSN TAKAFUL? berlandaskan syariah lah ni yea? saya tgh cari plan yg sesuai utk anak saya ( 8 bulan). plan yg  cover medical + education.berapa premium per month? ada sesape leh tolong?
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2009 11:37 PM | Show all posts

Balas #68 afyz\ catat

Saya boleh tolong...

tapi sebelum tu ... saya nak mintak tolong jugak .... tolong check PM box awak... hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2009 05:24 PM | Show all posts
Din,

Ejen Prudential BSN pun tak lama lagi tak payah pakai borang dah ... lepas ni semua urusan sign terus online ajer...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2009 03:27 PM | Show all posts

Reply #70 ibm632's post

ini mcm sudah bagus..bwk laptop dgn signature pad je la ek..tak yah aku pikul borang byk2..approval pun cepat
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2009 10:31 PM | Show all posts
huhuhuhhuhu     

MTA minta semua new agent Takaful ambik exam kat MII tapi jadual punya lah lambat dia bagi ...
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2009 02:26 PM | Show all posts
hi agent2 suma ..bole advise cara utk saya terminate bayaran insurance saya via credit card? saya plan nak byr sendiri almaklumla kontrak keja saya dah nak kene terminate suma kena fikir semula ni..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2009 02:34 PM | Show all posts
hi agent2 suma ..bole advise cara utk saya terminate bayaran insurance saya via credit card? saya plan nak byr sendiri almaklumla kontrak keja saya dah nak kene terminate suma kena fikir semula ni..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2009 02:52 PM | Show all posts
hi agent2 suma ..bole advise cara utk saya terminate bayaran insurance saya via credit card? saya plan nak byr sendiri almaklumla kontrak keja saya dah nak kene terminate suma kena fikir semula ni..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044139s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list