Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
205285
View
2065
Reply

[Accesories & Hobbies] PRUDENTIAL BSN TAKAFUL

  [Copy link]

Author: lostnfaun       Show all posts   Read mode

Post time 12-12-2008 10:53 PM | Show all posts

Balas #40 jenglut\ catat

Berdesup murano tu ...maka berdesup jugak minyak di telan nyer...
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2008 11:26 AM | Show all posts

Balas #40 jenglut\ catat

murahNo dia power bro...........skali tekan 1liter hilang......
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2008 06:16 PM | Show all posts
Hampeh ko semua perli aku la yer ....

Ok kepada semua client saya di luar sana atau di dalam sini ... Diari utk 2009 dah siap ... hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2008 11:15 PM | Show all posts

Balas #43 ibm632\ catat

tak dpt pun................
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2008 12:08 AM | Show all posts

Balas #44 isseey\ catat

Nanti laaa tunggu turn demo
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2008 10:32 AM | Show all posts
nk tanya pasal prudential sahaja...
my pren kata, dlm Pru ni kita keh wat loan ek?
kira duit loan tu dia akan tolak dr jumlah duit kita
lepas abis tempoh matang nanti...

boleh terangkan tak? info tersebut...bserta syarat2 nye...
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2008 03:03 PM | Show all posts
sangkut la pulak
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2008 03:05 PM | Show all posts

Reply #46 Sayang_dia's post

itu produk zaman dulu .... kategori haram tu ...

skg kan ada produk lagi bagus invesment link .... tak perlu buat loan.... mcam unit trust
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2008 06:20 PM | Show all posts

Reply #48 ibm632's post

eh bukan tu maksud kita...
maksud saya, kita ni mmg invest dlm pru...
dekat 3tahun...
pastu makcik saya ckp, leh wat loan kat Pru....
tu yg nk tau tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2008 06:28 PM | Show all posts
Setakat ni Pru tak ada buat Loan ....  kalau AIA ada la..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2008 12:25 PM | Show all posts

Reply #50 ibm632's post

tp asal makcik sy pernh buat
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2008 09:21 AM | Show all posts
mmmm... yg tu saya tak pasti .... Tapi yg saya pasti hanya produk Tradisional ajer yg provide load.... kalau yg invesment link tak provide loan....
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2008 10:58 AM | Show all posts

Reply #51 Sayang_dia's post

dia amik traditional loan la tu..mungkin endowmen type..

nanti byr dgn tolakan sum covered
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 09:15 AM | Show all posts
Betul tu Din, aku rasa load tu yg tradisional punya...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 09:22 PM | Show all posts

Reply #54 ibm632's post

Oooo...gitu...
yg terbaru ni xde lah camtu....xbest nyer
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2008 08:48 AM | Show all posts

Balas #55 Sayang_dia\ catat

Apa yg best nyer ... itu categori Loan ... kena interest ... riba tu ..
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2008 09:07 AM | Show all posts

Reply #55 Sayang_dia's post

Insuran ni mainly purpose utk cover loan in any unfortunate event kalau kene eg.  kat kita (mati)  / kete (eksiden)  / umah (terbakar) ..

tp kalau kita pun buat loan thru insuran..maka defeat the purpose la..tak gituuu?
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2008 09:39 AM | Show all posts
baru je tambah benefit
best ler PRUBSN ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2008 07:18 PM | Show all posts
Memang best pun .... dah terbukti pun ...
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2008 02:54 PM | Show all posts
Salam ibm632,

Bila bole quote kan Takaful untuk isteri saya..ehehehe

[ Last edited by  aazlans at 27-12-2008 02:55 PM ]
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093777s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list