Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
24165
View
77
Reply

SIAPA VOKAL WANITA PALING MERDU, SEDAP,POWER DAN SERBA BOLEH MSIA?

[Copy link]

Author: serojabiru       Show all posts   Read mode

Post time 29-10-2010 08:00 AM | Show all posts
yessssss cttttt
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2010 08:37 PM | Show all posts
sy harap dapat jumpa orang yang wajah dah mulia pekerti mcm DCT, tapi vocal mcm azharina... hmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2010 08:32 AM | Show all posts
poll ni mcm merepek aje.  is this teknik utk just upkan nama suara sengau berdempek tu je.
personaliti wise, i have no doubt that ctipu mmg 'champion' pasal dia pandai nak 'potray' kan diri sebagai org baik-baik depan khalayak ramai but i think dari segi suara dari dulu she has been too overated.
ramai penyanyi muncul selepas dia yang mutu vokal amat-amat baik tapi dipandang sepi oleh juri.  tapi apa nak katakan dlm era ini siapa pandai 'jual' cerita and personaliti dia lah 'segalanya'
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2010 08:33 AM | Show all posts
poll ni mcm merepek aje.  is this teknik utk just upkan nama suara sengau berdempek tu je.
personaliti wise, i have no doubt that ctipu mmg 'champion' pasal dia pandai nak 'potray' kan diri sebagai org baik-baik depan khalayak ramai but i think dari segi suara dari dulu she has been too overated.
ramai penyanyi muncul selepas dia yang mutu vokal amat-amat baik tapi dipandang sepi oleh juri.  tapi apa nak katakan dlm era ini siapa pandai 'jual' cerita and personaliti dia lah 'segalanya'
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2010 10:12 PM | Show all posts
suka siti sarah walopon tak ct
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2010 03:03 PM | Show all posts
the one n only DAtuk CT comeii..... powerful yet soothing voice ever
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2010 05:55 PM | Show all posts
vote datuk ct...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2010 11:44 PM | Show all posts
a.k.a "Who is ur favourite singer?"
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2010 03:09 AM | Show all posts
vokal  Siti mmg the best technical wise.....merdu wise...so x perlu lah nak fefeeling taste korang paling gempak dlm donia nih...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2010 09:16 AM | Show all posts
ok kos siti nurhaliza
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2010 10:01 PM | Show all posts
Post Last Edit by toncik at 9-12-2010 22:02

aku suka vokal zaiton sameon,,dari hati ke hati fuhhh,,,, dia punya peecing dasyat,,kalau tarik,,,, gelas pon boleh pecah,, ,,,



Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2010 12:30 AM | Show all posts
keputusan terkini...

1. mek iti - 36 vote
2. kak jena - 8 vote
3. kak ecah, dayang, samehah - msg2 bkongsi kedudukan dgn 4 vote saja
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 04:22 PM | Show all posts
satu jer leh pileh...aku da bosan CT...cuba kasi lagu2 CT kat dorang sure leh bwk gakkk eleh...
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2010 09:13 AM | Show all posts
selain poll, ko punye elaboration yang aku sker...

Setiap patah perkataan lirik lagunya di sebut penuh jiwa n ber roh<--tak bole blah..
Ada berbisik dan marah menjerit cuma kekadang terlampau sengau dan bunyi mcm nenek2<--perbandingannye???
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2010 12:10 PM | Show all posts
tok ti + tok pah = tok tipah
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2010 07:12 PM | Show all posts
akak...vote ramlah ram...low note baik...high note superbbb...range suara luas.....hebat sampai skrg
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2011 11:28 AM | Show all posts
liza hanim pon not bad.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2011 02:32 PM | Show all posts
Tetap Ct di hati ku.. Org lain semua biasa2 jerr
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2011 11:57 AM | Show all posts
aku pilih adira!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2011 10:50 AM | Show all posts
ziana, romlah
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2011 12:23 PM | Show all posts
i'll go for adira...........
shes the best!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2011 02:58 PM | Show all posts
tentulah dato' ct ku
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2011 12:42 PM | Show all posts
ADIBAH NOOR kelebihan pada vokal power,menjerit dan sgt sesuai utk suara latar dan Iklan pun sesuai. ...
serojabiru Post at 20-8-2010 09:27



    Suara merdu? Dua orang je: Tok Pah dan Tok T
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2011 10:51 AM | Show all posts
dato siti ku sayang
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2011 10:56 AM | Show all posts
walao pon aku tak mnt ct...tp aku akui...yg suare dia mmg mantap.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050063s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list