Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
72187
View
461
Reply

CEO Wanitamelayu.com menipu?????

  [Copy link]

Author: nrshahirah       Show all posts   Read mode

Post time 3-10-2010 04:28 PM | Show all posts
salam
mm...tak sngka,cempedak dah jadi nangka...rasanya,ramai kenal Pn Ann ni kot,asalnya dari forum melayu.com, astu ada kes juga,tu yg dia bukak WMC,tapi tak sngka pulak smpai mcm ni....eeee,takut songlap duit owang ni...masuk kubur masak nk jawab..heheh...
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2010 05:44 PM | Show all posts
dah lama tak masuk wmdc sejak tak berniaga kat situ lagi....
tak sangka jadi macamni....
tapi sejak CEO kata nak tukar DTOKO tu hati aku dah rasa lain macam....
Tapi masa tu tak mampu nak kata apa sbb ramai yg menyokong dia....
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2010 05:45 PM | Show all posts
lapo nasik .....huhu
ann_9027 Post at 3-10-2010 15:01



    aku baru lps sup ekor hehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2010 05:46 PM | Show all posts
saya salah seorang yg beria2 nak beli plaza dulu tp tak berjaya....nasib gak tak berjaya dpt huhuhuh ...
ann_9027 Post at 3-10-2010 15:59



    ha'a teringat masa tu bukan main kita berurusan tgh pagi bute dlm kol 2pg duk rebut plaza kos rm7k time tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2010 05:46 PM | Show all posts
thn 2007 - hotel istana
thn 2008 - hotel legend
thn 2009 - hotel apa eh belakang sogo tu..ilang in ...
ann_9027 Post at 3-10-2010 04:01 PM



   
tu pasal hati tak tergerak sedetik pun nk ikut geder wmc... something wrong somewhere... biasa kata hati ku adalah betul!.

kalau geder lain, jurang dan badai ku rela tempuhi utk temui kawan sejati....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-10-2010 06:42 PM | Show all posts
"nrshahirah
cuma aku heran 1 je..dari dulu rupanya dia dok menipu org kenapa payah sgt diri yg ken ...
Bella75 Post at 3-10-2010 15:28



    bella, kami ni antara pemilik plaza yg lantang bersuara apa yg tak kena dlm WMC. apa sahaja yg kami rasa perkara yg tak betul kami "TARUK". jgn tak tahu ada yg kata kami ni BATU API, PENGHASUT..semua yg -ve je. kami yakin 1 hari nanti org akan bukak mata siapa dia puan CEO yg dibangga2 kan.

Time nak beli plaza dulu diakui kami PERCAYA atas dasar SAHABAT . Tp selepas fasa kegagalan dan kepincangan DTOKO aka DBODO, sedikit demi sedikit kegiatan cik puan CEO kami bongkar. Masa kami meletup dgn kisah2 dia pun ramai pengikut dia kata kami ni PEMFITNAH!!. tp kami tak mengalah sampai ke hari ini. sbb kami percaya doa org2 yg teraniaya ni mmg dimakbul Allah.

Itu belum lagi kisah kawan2 dia sendiri yg tertipu dgn pembelian lot di monsun.biz . Ada siapa lagi yg nak mengaku yg dia tertipu dgn CEO vongoks ni? mari korang bagitahu kat sini.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-10-2010 06:43 PM | Show all posts
salam
mm...tak sngka,cempedak dah jadi nangka...rasanya,ramai kenal Pn Ann ni kot,asalnya dari foru ...
bungazaleha Post at 3-10-2010 16:28



    yg dekat melayu.com tu kisah apa ye...stori sikit ( ala2 firestone..ahakss )
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2010 07:27 PM | Show all posts
monsun.biz pun dia punya gak ke??

terperanjat sekejap sbb dulu hampir nak terjebak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-10-2010 07:36 PM | Show all posts
monsun.biz pun dia punya gak ke??

terperanjat sekejap sbb dulu hampir nak terje ...
lovelyrose Post at 3-10-2010 19:27



bukan dia punya tp dia ajak member2 dia share beli lot kat sana. siap janji IF ada apa2 dia akan bayar balik duit kawan2.
slps bebrp lama kawan2 pun tanya le balik apa cite lot kat monsun.biz tu. udah dia diam membisu sejuta bahasa....
baik betul kawan2 dia yek...kena tifu pun masih diam lagi sbb malas nak bising2. Antara alasan "nanti org tak percaya".
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2010 07:56 PM | Show all posts
teringat apa yg arwah kakak ipar suzana ak pn ann ni bgtau bella dulu

... suzana dah kaya skg ni bella... tambah sombong & bongkak la dia dgn kita org ni...   ... kaya pun dr menipu duit org hukhukhuk
ni dgn ipar sendiri, adik beradik sendiri dan cam gitu... dgn kengkawan... sesenang jek la dia wat bodo jek

dah memang sifat dia x kan mengaku salah..... EGO & BONGKAK... dia kan maha hebat segala
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2010 08:11 PM | Show all posts
teringat apa yg arwah kakak ipar suzana ak pn ann ni bgtau bella dulu

... suzana dah kaya skg ni ...
Bella75 Post at 3-10-2010 19:56


dasyatt betul dia nih...huhuhuhu..!@#$%^&*
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2010 08:23 PM | Show all posts
Reply 91# ann_9027


    eeeerrr  aku terkedu2 mcm itik sudu......
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2010 08:29 PM | Show all posts
x sangka sanggup CEO WMC buat cam ni,patutpun nampak macam x berapa terurus skrg, sy rajin gak beli brg2 dr WMC..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2010 08:32 PM | Show all posts
pujaaa lagi...pujaaa lagi...sampai benda salah pun nampak cam bagus..

keeah...awal awal dulu time buletin dah kena halau ngan Ann tu....aku bukan boleh tengok org perasan bagus sgt ni......dah terlahar dia awal awal....hehehehhe.....mentang2 tu forum dia. Dia jerk betul...org lain semua salah.

x sangka plak kesudahannya begini...bila $$$$ menguasai diri jadi bongkak plak erk...
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2010 08:41 PM | Show all posts
aku pun one of pemilik....tp tolong la jgn kata aku bodoh...hanya yg melalui tau susur galur tujuan kami join beli plaza...

Dulu sewa wmc murah tp pompuan tu nk naikkn bila rating dh cun dan dia buat pula style plaza lg mahal konsepnya...so utk memurahkn aku sewa aku join beli plaza...
Sale mcm giler syokkk....tp usaha aku bkn pompuan tu...
Time tu x puja dia pun cuma nk memudahkn diri sendiri ...tp sungguh xsangka dia sgttttt x guna punya pompuan..

Aku sgt yakin pasti disaat ni dia sedang suffer dgn apa yg dia buat pd kami.janji Allah utk kau sang pendusta....

Bella dear....hehe lama xberjual beli ye kita....hehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2010 08:45 PM | Show all posts
tp kalau sale ok....masyukkkk takpe jugak kannn...???
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2010 08:45 PM | Show all posts
aku pun one of pemilik....tp tolong la jgn kata aku bodoh...hanya yg melalui tau susur galur tujuan  ...
mamanelly Post at 3-10-2010 20:41



   

BACA PUN DAH KESIAN APA LG YG TIPUU
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2010 08:49 PM | Show all posts
Post Last Edit by keeah at 3-10-2010 20:54
Yang ni last msg dia kan...dia janji nak byr ....kemudian tiba2 antar sms takleh bayo pulok/// ...
mrssazali Post at 3-10-2010 14:12


nko kiah kiah tu....terasa aiii tau...ni keeah gak...tp takde nak nipu duit org eh

susah jgak...takde black and white...verbal jer xde agreement nak menuntut ni..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2010 08:55 PM | Show all posts
aku pun one of pemilik....tp tolong la jgn kata aku bodoh...hanya yg melalui tau susur galur tujuan  ...
mamanelly Post at 3-10-2010 20:41



korang x bodoh cuma dah kena TIPU dengan PN CEO ni, maklumla dulu pengaruh dia kuat sebab dia pandai belakun...

tu la pasal lama bella x membeli belah ngan nelly ni...,
bukan pe nak cari kedai nelly kat wmc asyik x jumpa2 jek, naik pening plak
bella pun sibuk dgn travel agent kepunyaan iwan hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2010 09:18 PM | Show all posts
kat sini layanzz..kat sana pun layanzz...
-semoga berjaya dptkan hak milik sendiri...zz-
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.898873s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list