Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
72195
View
461
Reply

CEO Wanitamelayu.com menipu?????

  [Copy link]

Author: nrshahirah       Show all posts   Read mode

Post time 3-10-2010 10:07 PM | Show all posts
korang x bodoh cuma dah kena TIPU dengan PN CEO ni, maklumla dulu pengaruh dia kuat sebab dia  ...
Bella75 Post at 3-10-2010 20:55




Huhu jgn kata bella,nelly pun xkosa nk cari kedai, sib baik sewa preee plaza sendiri lau dak masak byr sewa kt pompuan tu...

Masa jumpa dia kt karnival wmc tu,sebab terpaksa, tangan ni menggeletar,hati mendidih tgk egonya dia di kerusi dgn spek lima henngeeeetnya tu....huhhh geram...
Kalaulh iman xde udah lama kena tampar...muka dia innocent giler sebelh anak dia.
Time tu pun ntah brp ribu lg dia kapo...
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2010 10:20 PM | Show all posts
buat ja laporan polis&aduan on-line kepada KPDNHEP,biasanya aduan online ni cepat gak dia respon dan buat tindakan..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2010 10:27 PM | Show all posts
Salam semua, saya rasa kesian sangat dengan puan/puan yang kena tipu hidup2. sedangkan kalau duti ribu riban tuan/tuan beli tapak sendiri, satu server boleh beli. pastu boleh sewakan kat kawan2. Pada saya lah, tak perlu kita perang2 sangat dengan kes macam ni. Apa kata buat repot polis atau adukan kat KPDNHEP.

puan2 semua. apabila puan2 beli tapak tersebut, apa yang puan2 fikir? apa kehendak puan2 pada masa tu. Pada saya puan2 kena masuk kelas sebenarnya, kenal balik mengenai Internet dan web. dan kenalpasti kat mana puan2 boleh selamatkan diri puan2 dari ditipu. Ermm kalau ada yang nak buat web sendiri dengan harga murah dan xnak kena tipu. kena pandai2 lah guna google dan tanya orang2 berpengalaman. Tu lah pandangan saya.... sebab bila buka site wmc tu kedai macam cendawan.. sakit mata..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2010 11:44 PM | Show all posts
Pn Ann?
nama tu memang famous kat Melayu.com sedikit masa dulu
kiranya serba serbi soalan dijawap
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2010 01:18 AM | Show all posts
bella, kami ni antara pemilik plaza yg lantang bersuara apa yg tak kena dlm WMC. apa sahaj ...


Itu belum lagi kisah kawan2 dia sendiri yg tertipu dgn pembelian lot di monsun.biz . Ada siapa lagi yg nak mengaku yg dia tertipu dgn CEO vongoks ni? mari korang bagitahu kat sini.


nrshahirah Post at 3-10-2010 18:42



jap..jap.. bukan ker haritu puan ann bgtau mas anak promo jual plaza di d'buzz dlm thn 2005 dulu, dia kata " sistem saya bukan spt monsun biz, monsun biz yang tiru sistem saya ..etc..etc.." ini seingat saya dalam d'buzz
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2010 01:22 AM | Show all posts
pujaaa lagi...pujaaa lagi...sampai benda salah pun nampak cam bagus..

keeah...awal awal dulu time ...
keeah Post at 3-10-2010 20:32



   kak keeah dh pernah nk bertapak di sana ke? ooo.. patut ct tanya kak keeah aritu dlm topik vietnam kak keeah bgtau mcm taknak masuk campur jer hehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2010 01:27 AM | Show all posts
Huhu jgn kata bella,nelly pun xkosa nk cari kedai, sib baik sewa preee plaza sendiri lau dak ...
mamanelly Post at 3-10-2010 22:07



   time tu bayangkan laa 100 gerai rm450 = rm45,000 kan? mana hebahan utk media? mana hebahan dalam paper bagai? sekali jeeeeee kuar dlm paper time tu. org nk cari pun tak jumpa2
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2010 09:02 AM | Show all posts
nanti aku citer...cuma takut luka lama akan verdarah kembali...miahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2010 10:43 AM | Show all posts
time tu bayangkan laa 100 gerai rm450 = rm45,000 kan? mana hebahan utk media? mana hebahan  ...
ctredzuan Post at 4-10-2010 01:27



    tu la kan senang2 jek ambik duit org
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2010 10:44 AM | Show all posts
Puan CEO wanita.com ni...dah sembunyi ke???.....habis dah semua orang meroyan. Kes x settle2. Apa kata korang gi ramai ramai buat rombongan raya kek rumah dia buat tuntutan...baru dia tau.  Kolej Kemas mana nak larik lg.....

Sungguh tidak bertanggungjawab.  Kalau bab mengatur hayattt....mau cair ais di Antartika ....

RM100 pun haku tuntut...nikan men riban riban....hingat senang cari duit ke....?? X pasal pasal aku pun marah........marah dari tahun 2003 ni. :@
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2010 10:49 AM | Show all posts
kak keeah dh pernah nk bertapak di sana ke? ooo.. patut ct tanya kak keeah aritu dlm topik  ...
ctredzuan Post at 4-10-2010 01:22


tak pernah bertapak....tengok PnAnn ni menulis cam kerek jer (ngan satu forumist lelaki..tak ingat nama) tau ler tempat depa yg punya tp nak kita minta mcm mlutut gitu.....keeah pun belah jer...tapi sempat ler bagi sedasss tembakan sebelum belah. ....tak heran pun....penat woooo nak praktis mengampu dan berlakun supaya dapat tempat dihati PnAnn...supaya dianggap kroni.......tak kuaserrr haku.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2010 10:55 AM | Show all posts
keah? dulu cb pun orang panggil kiah..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2010 11:46 AM | Show all posts
monsun.biz pon serupa dengan namanya, hehehe kena angin monsun... hehehe abis..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2010 11:54 AM | Show all posts
time tu bayangkan laa 100 gerai rm450 = rm45,000 kan? mana hebahan utk media? mana hebahan  ...
ctredzuan Post at 4-10-2010 01:27


mengenangkan karnival aritu..hu..hu mau bunuh diri rasanya!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2010 12:05 PM | Show all posts
mengenangkan karnival aritu..hu..hu mau bunuh diri rasanya!!
dslimbeauty Post at 4-10-2010 11:54


harap deejay jer terpekik terlolong panggil budak budak kat stesen LRT tu menyoping erk.

Mulanya pk panas tu takmoh ler join...tp member ajak gak....mujur ada mak mak negro menyoping sket2.

keeah balik rumah tido...nasib ler partner ada....petang2 baru datang...panas nak mampuih.  Gerai air sebelah...keeah jer tukang beli....org lain tak beli pun, sian dia..tp mana ada org lain pun..kita kita jer.......dari Seremban tu. Aduii....serik hakuuuu...

hah...takpe kiah tu bukan keeah...ejaan layen medusaaa....(eh citer ler kisah ko...mana tau leh jadi teladan...)
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2010 12:20 PM | Show all posts
masa mula2 buat online awal tahun ni, ada le yg buat suggestion tepek kedai kat WMC ni. so pegi le jengok...masyaAllah...punya le berterabur. heran gak mcm mana nak tepek kedai kalau dalam tu dah ribu-raban kedai.

than adik ipar join WMC... saya pun cari le kedai dia tang mana... jenuh godek sana-sini cari kedai dia. bila dah tengok keadaan tu...saya pun tak jadi le nak join. baik le buat iklan kat forum free macam Cari ni. masyuuuk jugak...

kpd yg dah kena tu...saya harap war-warkan le lagi sbb masih ramai lagi yg kat luar sana masih tak tahu pasal CEO ni. tambah2 plak mereka yg baru nak belajar meniaga online. kalau yg otai2 tak hebahkan...yg baru2 ni memang tak tau le.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2010 01:28 PM | Show all posts
harap deejay jer terpekik terlolong panggil budak budak kat stesen LRT tu menyoping erk.
...
keeah Post at 4-10-2010 12:05


sama2 tolong beli jer masa tu.gerai sebelah beli ngn gerai sebelah lagi..tolong menolong
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2010 01:47 PM | Show all posts
sama2 tolong beli jer masa tu.gerai sebelah beli ngn gerai sebelah lagi..tolong menolong; ...
dslimbeauty Post at 4-10-2010 13:28



   ct pun sama, duk beli air je sian tgk sales peniaga makanan merundum time tu.. sampai ke mlm byk lebihan
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2010 02:41 PM | Show all posts
wooo.. panas gak kes CEO WMC ni ngalah kes jutawan kosmetik... sbb tu daku larik sini....
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2010 02:42 PM | Show all posts
Reply 87# nrshahirah


    shahirah
hehe..cite lama...biasalah,perang2 mulut2 ni,mcm2 la...astu dia buat hal gak dgn owner wanita***,tuduh org tu ciplak idea dia,padahal rezki masing2 la kan...tu pon nk bergaduh...pelik betul...rezki bumi Allah ni luas,kena usaha jelah..tak perlu nk jeles ke apa ke kt orang lain...la ni dh jatuh dlm gaung, sape pulak nk tolong tu? hehe....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.172939s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list