Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
75383
View
283
Reply

Mencari Pembantu Rumah Harian

  [Copy link]

Author: sicomel123       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-11-2010 09:42 AM | Show all posts |Read mode
Salam,

Saya mencari Pembantu Rumah harian untuk menjaga/mengasuh kanak2 berumur 4thn dn 1thn dan kerja2 rumah bermula January 2011. Beragama Islam dan mempunyai pengalaman menjaga budak2. Gaji RM 450 permulaan (3 bulan tempoh percubaan). Tempoh kerja bermula 7am-6.30pm, 5 hari smnggu..

Hubungi: 012 2618636 - Pn. Fini
Email :fini80@yahoo.com
Lokasi: Seksyen U5, shah alam
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2010 11:19 AM | Show all posts
pengangkutan disediakan tak?...
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2010 12:03 PM | Show all posts
saya pn nk gak ler....
area putrajaya...
gaji up ckit ler...
lau ade, blh bgtau sy ye....
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2010 12:34 PM | Show all posts
gaji murah sgt
keje lama pulak tu 11 jam lebih
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2010 03:24 PM | Show all posts
yg kat tempat hani ni ...kena ambil pagi n hantar petang...
Gaji 500 - 550.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-11-2010 03:32 PM | Show all posts
gaji murah sgt
keje lama pulak tu 11 jam lebih
remote Post at 11-11-2010 12:34



   

yg pnting jga ank aje..masak xpyh..basuh kain xpyh..angkat kain aje..lipat xpyh...
yg pnting jaga ank..pehtu suap ank mkn..tnggu ank blk dr skolah msa dia tiba dr van..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2010 04:42 PM | Show all posts
yg kat tempat hani ni ...kena ambil pagi n hantar petang...
Gaji 500 - 550.
hani2103 Post at 11-11-2010 15:24



    salam..
bole bg info pasal maid harian yg u ambil pg dan hantar ptg ni.. kalu ada yg nak kje PMla saya no ctcnye..tq
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2010 05:03 PM | Show all posts
Sapa ye ada pengalaman pakai maid harian ni mcm sy dah jumpa tp indon le....anak dua2 kecik lagi sorng setahun lbh sorng blm keluar...kalau bab msk mkn bb sy leh sedia kan tp utk dia pun nak msk kan skli ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-11-2010 08:41 AM | Show all posts
yg kat tempat hani ni ...kena ambil pagi n hantar petang...
Gaji 500 - 550.
hani2103 Post at 11-11-2010 15:24



   

hani..bleh bitau area mna?
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2010 09:56 AM | Show all posts
mummy pun nak la...tp mummy nak start dr sabtu petang smpi ahad petang...mlm tu dia tdo umah mummy la...mummy area setia alam....gaji, leh dirunding...dont worry... preferable yg leh jg anak mummy, 2 tahun, leh masak n kemas umah...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2010 09:57 AM | Show all posts
Reply 9# virginity


me pakai daily maid.gaji rm 600..kerja 7am to 7pm..dia masak sendiri utk diri dia n utk sorang my son..buat kerja rumah sket2 n jaga my twin age 4 month.kalau perlu stayback dia akan stay..kalau balik kg dia ikut..kerja 6 hari seminggu, cuma sabtu sumtime tak sampai petang..kalau i takder apa kul 2 dia dh balik.ahad dia cuti.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2010 11:15 AM | Show all posts
saya pun nak carik daily maid isnin-jumaat 8am- 7pm, start jan 2011.kalau ada pm saya yer
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-11-2010 12:36 PM | Show all posts
Reply  virginity


me pakai daily maid.gaji rm 600..kerja 7am to 7pm..dia masak sendiri utk diri ...
anisk Post at 12-11-2010 09:57


anisk,

klu u dpt mna2 info daily maid yg available  bitau la yek...
jasa mu sgt dihrgai...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2010 01:02 PM | Show all posts
Reply  virginity


me pakai daily maid.gaji rm 600..kerja 7am to 7pm..dia masak sendiri utk diri ...
anisk Post at 12-11-2010 09:57



    mana dpt daily maid? itu perlu ke byr 1 lump sump mcm ambik maid?
share ler contact
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2010 02:24 PM | Show all posts
saya pun nak, area Bangi..

keje 5 hari seminggu, samada nak tidor skali di rumah atau balik hari..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2010 02:52 PM | Show all posts
Sy dpt dr kwn sbb dia pengasuh n ada maid kwn maid tu yg nak keje...tp tk tgk lg org nya...sy kat suajana putra tak de contact2 la awk
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2010 03:13 PM | Show all posts
Reply 14# sicomel123

kat my area senang nak cari daily maid..me duk puchong, tapi semua nak keje yang dekat2 umah jer sebab nak ulang alik kan..i pernah tanya kalau ada yang nak stay dengan majikan, kebanyakan nya tak nak pasal indon2ni depa ada family..so prefer keje daily
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2010 03:14 PM | Show all posts
Reply 15# Hana

tak bayar lump sum..ujung bulan , bayar gaji laaa..memula kije takder bayar apapun...
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2010 05:50 PM | Show all posts
i pun nak try carik...

keje kol 7.00 pg - 3 ptg....

sabtu kadang 2 jer...

cuti skolah otomatik cuti....

gaji bole dirunding ...area ptjaya..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2010 08:33 AM | Show all posts
Reply  Hana

tak bayar lump sum..ujung bulan , bayar gaji laaa..memula kije takder bayar apapun.. ...
anisk Post at 12-11-2010 15:14



anisk,

mntk u lolong tnyer2 kn maid u tu..kot ade kwn2 dia nk kje..
gaji bleh di runding....
nk blk hari maby xdpt le sbb jauh kn..tp wkend klu nk blk bleh..

TQ
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 04:53 PM | Show all posts
salam semua..sy pun amik maid harian..indon.sy pun dok di puchong.pg dia sampai umah sy pkl 7.30,ptg lps sy blk keja (pkl 5),sy mandi..sy soh dia blk.klu ari sabtu lak,depends..kdg2 pkl 2,kdg2 pkl 3 sy soh blk psl sy sabtu keja half day.semua keja umah dia bt..gaji sy bg RM450.

dia bt keja mmg bagus sgt..anak sy 3 org semua dia jg umur 5,3 & 1 thn.ramai gak member2 sy yg mintak soh tanya dia kot2 ada org lain yg blh keja gini tp so far blm ada.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2010 04:57 PM | Show all posts
salam semua..sy pun amik maid harian..indon.sy pun dok di puchong.pg dia sampai umah sy pkl 7.30,ptg ...
zachmia Post at 15-11-2010 16:53



best nyer....
klu ade kwn2 maid awk yg nk kje bitau la yek...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 06:49 PM | Show all posts
salam...saya pun tengah tercari2 daily maid.....saya duk area setiawangsa...kalu sesiapa ada info bagi tau yek.....tq
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2010 06:17 PM | Show all posts
anisk, zachmia..

mysuria pun tgh carikkan daily maid ni.. me dok bukit puchong.. bleh minta tlg tanyakan kawn2 yur maid tak? dtg kul 8 - 6 ptg.. buat keja rmh sekali jaga anak2.. me dok rmh jgk.. tp me . dpt nak jaga anak2.. sbb keja, so mmg nak concentrate nak buat keja.. that;s why nak cari maid. msk, me akan msk.. cuma buat keja rmh, jaga anak2.. anak2 me 3 org, 1 thn stgh, 5 thn dan 8 thn.. gaji 500..

tlg ye..
tq..
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2010 11:01 PM | Show all posts
aku nak cari pembantu harian ...lima hari seminggu....start januari...lokasi serdang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049300s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list