Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
7220
View
15
Reply

GRAND THEFT AUTO (GTA) - Siri pilihan anda?

[Copy link]

Author: hayrin86       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-11-2010 09:11 AM | Show all posts |Read mode

Logo GTA sejak siri ketiga lagi.

Tidak dapat dinafikan lagi sejak adanya PS2 lagi Grand Theft Auto (GTA) adalah antara permainan video bergenre aksi yang menjadi pilihan gamers dan yang paling best adalah GTA San Andreas sebab banyak misi dia. Korang pula bagaimana?
Multiple Polls: ( Max 12 choices ) , Show Result after voted, Total 29 Users voted
 
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2010 05:52 PM | Show all posts
Post Last Edit by hart_attack at 15-11-2010 18:01

salam....
aku pilih GTA San Andreas...



bru je blajar...naek basikal n keta pun x pandai...hahaha....
asik kena tembak je...
budak darjah 1 pun terrer....
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2010 06:13 PM | Show all posts
GTA san andreas best sebab banyak variety dan pelbagai aktiviti yg boleh buat.....GTA IV pulak byk mission yg kreatif dan menarik serta gambar yg lebih lawa....aku plg suka mission rompak bank.....apa2 pun S.andreas yg terbaik antara semua

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2010 11:40 AM | Show all posts
GTA IV tak best sebab takleh terbang plane hanya heli saja...San Andreas seperti di atas mmg betul la the best ever..aku vote san andreas tgk result wow semua pun pilih SA.

Sapa pernah pergi berburu Bigfoot or Yeti?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2010 02:24 PM | Show all posts
Reply 3# koinzell
Tau la. GTA San Andreas banyak sangat misi, kan?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2010 08:27 PM | Show all posts
gta san andreas bez gler2..
ak men smpe abeh da..
skunk ni lyn GTA4 The Lost and Damned,GTA4 The Ballad of Gay Tony..
bez gak laa...tp handling kreta n moto lam gta4 ni xbez..

tp spe yg mnat game yg style mcm gta ni kna cuba men "just cause 2"..lyn gak gme ni
graphic pn cun..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2010 11:04 AM | Show all posts
x pernah la men game GTA...ingat nak angkat la
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2011 09:04 AM | Show all posts
me vote for GTA San Andreas .. best of the best .. pas tu GTA SA ni ada byk version .. ada ada yg original version n yang spider city nyer ver.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2012 04:51 PM | Show all posts
GTA The Ballad of Gay Tony
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2012 05:25 PM | Show all posts
dulu aku men SA tp skang ble lame dah xmain GTA nie, ak layan GTA IV plak..stakat nie okla tp mouse handling xbest sket. xmcm yg SA. tp SA ttp terbaik...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2012 03:07 PM | Show all posts
bagi aku SAn Andreas dan ramai peminat GTA juga prefer San andreas.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2013 06:45 AM | Show all posts
aku suka gta san andreas. tapi benda yang paling best aku rasa main gta ni adalah dapat pukul orang2 tak bersalah terutama orang2 tua.best siot haha
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2013 11:00 AM | Show all posts
all GTA series best...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2013 03:50 AM | Show all posts
Aku tak penah main habis pun game ni sebab leka ronda2 bawak kereta. haha

Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2017 06:52 PM | Show all posts
semua ada kelebihan dan semua ada kekurangan, terimalah mereka seadanya...muahaha

so aku tak pilihan yang spesial sngt...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2017 01:10 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056759s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list