Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
30417
View
346
Reply

[MODERATOR] Jom ramai2 pakat serbu MAHA 2012 [23 Nov- 2 Dis]

[Copy link]

Author: dauswq       Show all posts   Read mode

Post time 18-11-2010 04:00 PM | Show all posts
Reply 17# rukiaichigo

kia..aku nak request kau bawak external boleh??
nak kopipes drama korea
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2010 04:02 PM | Show all posts
Aku cadangkan, kalau nak berkumpul tempat yg senang ialah tgh2 di hadapan Hall A, B C & D.. Tengah t ...
bacteria82 Post at 18-11-2010 15:56

kalau nak kumpul kat tgh2 tu pun ok jer sbb senang nak jumpa,cuma takut nanti kalau hujan or panas terik jer..tp mana2 pun ok gak,asalkan senang nak kumpul
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2010 04:02 PM | Show all posts
Daus, aku akan bg jawapan kemudian sbb aku masih bercuti.. Isnin ni aku masuk opis, baru aku check jadual aku.. Takut ada wahyu utk gi mana2..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2010 04:02 PM | Show all posts
Reply  rukiaichigo

konfem..mmg mana gath forumer CARI akn dpt kredit lebih 200 maybe
tmbh lagik admin6 sgt bermurah hati...silap2 bg 500
dauswq Post at 18-11-2010 03:59 PM


ko konfem kan utk ketidakhadiran ko atau hanya konfem kan utk credit tu?? pergh, kalo admin6 bermurah hati nak tabur 500 kedit?? weeeeeeeeee ~~ mmg masyuk la dpt tacang nnt!!



wei, motip ko spamming pm aku dgn pm yg sama sebanyak 2 kali. tiap2 kalo spamming pm aku dpt sampai 7 pm yg sama!! so totally aku dlm 14 pm ko yg sama!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-11-2010 04:04 PM | Show all posts
Reply 23# bacteria82

okay..bac
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2010 04:05 PM | Show all posts
Reply  rukiaichigo

kia..aku nak request kau bawak external boleh??
nak kopipes drama korea: ...
lin0me Post at 18-11-2010 04:00 PM


hahahahahahaha ~~ no hal la kalo nak suh aku bwk external, lappy ko yg bwk ek!!
tp motip ko nak kopipes drama korea time gathering MKST?? kat gathering SO/AC boleh terima jugak!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2010 04:06 PM | Show all posts
wei, motip ko spamming pm aku dgn pm yg sama sebanyak 2 kali. tiap2 kalo spamming pm aku dpt sampai 7 pm yg sama!! so totally aku dlm 14 pm ko yg sama!!
rukiaichigo Post at 18-11-2010 16:02

Excited sgt kekdahnya

Larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk













Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2010 04:08 PM | Show all posts
Excited sgt kekdahnya

Larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk













:lol ...
bacteria82 Post at 18-11-2010 04:06 PM


dia ckp dia nak send bulk, tp error. tu yg jd mcm tu!! tp motip pm aku yg kena sapmming kan...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2010 04:09 PM | Show all posts
hahahahahahaha ~~ no hal la kalo nak suh aku bwk external, lappy ko yg bwk ek!!
tp motip ...
rukiaichigo Post at 18-11-2010 16:05

dah ada peluang nak jumpa,terus ambik kesempatan lah.. okies,no prob,laptop aku bawak,kira buat aktiviti kopipes samada semetara tunggu semua datang berkumpul or dah abis aktiviti gath..tak pun aku mintak tolong kawan yg jaga booth sama dgn aku tolong kopipes sementara kita jalan2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-11-2010 04:10 PM | Show all posts
ko konfem kan utk ketidakhadiran ko atau hanya konfem kan utk credit tu?? pergh, kalo admin6 ber ...
rukiaichigo Post at 18-11-2010 16:02


aku mmg tak leh balik tarikh tu..lgpn dh masuk final week

yup , mmg klu gath ker aper..admin6 kasi bnyk kredit
depend ler...

dulu bod jenaka dpt bnyk
betul tak abg bac?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2010 04:10 PM | Show all posts
Reply 28# rukiaichigo

Aku kene gak ler, 15pm
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2010 04:12 PM | Show all posts
dulu bod jenaka dpt bnyk
betul tak abg bac?
dauswq Post at 18-11-2010 16:10

Tu zaman admin4.. Admin6 ni x pasti plak dia nak tolong rating ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2010 04:13 PM | Show all posts
dah ada peluang nak jumpa,terus ambik kesempatan lah.. okies,no prob,laptop aku baw ...
lin0me Post at 18-11-2010 04:09 PM


okay, nnt aku bwk. ko pm aku drama aper yg ko nak. aku akan bwk aper yg aku ada ye!!

wei, ko jaga booth under UPM jugak ke?? invention SV ko?? tahun ni byk x participant under UPM?? sure skg ni ko agak bz g ICC kan?? jumpa bekas officer aku lg x?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2010 04:13 PM | Show all posts
Reply  rukiaichigo

Aku kene gak ler, 15pm
bacteria82 Post at 18-11-2010 04:10 PM


hahahahahahahaha ~~ daus tgh bengong la tuh!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2010 04:14 PM | Show all posts
aku mmg tak leh balik tarikh tu..lgpn dh masuk final week

yup , mmg klu gath ker aper..admi ...
dauswq Post at 18-11-2010 04:10 PM


tu psl kot gathering ni 'unofficial' kan... sbb ko xder... owh, dah nak final exam ek next week!! all the best la ek, momod daus!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2010 04:16 PM | Show all posts
Tu zaman admin4.. Admin6 ni x pasti plak dia nak tolong rating ke tak
bacteria82 Post at 18-11-2010 04:12 PM


harap2 la admin6 ni rajin tabur2 tacang byk2...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-11-2010 04:17 PM | Show all posts
Reply 36# rukiaichigo

kiteorg pun leh bg...


p/s: acehend tak berminat nak dtg?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2010 04:21 PM | Show all posts
okay, nnt aku bwk. ko pm aku drama aper yg ko nak. aku akan bwk aper yg aku ada ye!!

wei ...
rukiaichigo Post at 18-11-2010 16:13

ok..nanti eh aku kasi list,aku check dulu kat SO, drama2 apa yg aku nak,nanti aku pm kat kau...

aahh..booth under upm..sv aku seperti biasa lah, pasal biolubricant dia upm punya participant aku tak pasti berapa ramai,tp byk gak lah dari senarai yg aku tgk..aku tak pasti sbb bukan aku yg uruskan pasal pameran ni,aku cuma tolong jagakan org punya jer..pasal ex-boss kau tu,sudah semestinya setiap kali ada pameran mesti ada muka dia, last aku jumpa dia time pameran kat dewan besar bln 7 ari tu, kali ni pun sah2 mesti dia ada gak
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2010 04:32 PM | Show all posts
emm...daus tadak..nk gi ke tak nie yekk...

nanti aku pilkir2 yaa...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2010 04:49 PM | Show all posts
ok..nanti eh aku kasi list,aku check dulu kat SO, drama2 apa yg aku nak,nanti aku pm kat kau...:lo ...
lin0me Post at 18-11-2010 04:21 PM


orait, aku tngu list dr ko...

aku ingat kan ko jaga projek ko sendiri, ghuper nyer ko tolong jaga kwn ko punyer!! time pameran bulan 7 tu, mesti PRPI kan. aku gak x sempat nak terjah ke sana time PRPI tu!! xper, kali ni mmg kena serbu g MAHA utk jumpa ex-boss aku & kwn2 aku yg lain!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090385s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list