Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4050
View
19
Reply

Selamat Ulang Tahun Ke-8 aku kt CARI Forum yeah!

[Copy link]

Author: topeng perak       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-11-2010 10:52 PM | Show all posts |Read mode
8 tahun beb ... kredit still sikit ... hape aku pedulik

selamat ulang tahun ke-8 ntuk aku sendirik kah kah kah

Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2010 11:44 PM | Show all posts
perghhh...8 taun tue...
congrats...selamat ulang tahun...!!~
semoga sentiasa bersama CARI..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2010 12:35 AM | Show all posts
tahniah..aku baru je join.selama nie silent reader jek
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2010 09:43 AM | Show all posts
owh....kalau dikir on and off..termasuk lupe paswed dan bukak id baru..termasuk silent reader.


ako pon lebey kurang ko lah topeng perak..2001/2002 camtu....tapi time tu bukak forum sikit2 sangat...lebeh kepada search engine cari.

tapi skarang search engine tu da tadakkkkkkkkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-11-2010 02:15 PM | Show all posts
perghhh...8 taun tue...
congrats...selamat ulang tahun...!!~
semoga sentiasa bers ...
cinta_ungu Post at 18-11-2010 23:44



    8 tahun muda lagik .. baru darjah dua ha ha ha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-11-2010 02:16 PM | Show all posts
tahniah..aku baru je join.selama nie silent reader jek
dzila_87 Post at 19-11-2010 00:35



    owhhh jgn silent2 ... silent tuh hanya ntuk henfon time meting, semayang jumat or masuk library shj

mari membising
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-11-2010 02:17 PM | Show all posts
owh....kalau dikir on and off..termasuk lupe paswed dan bukak id baru..termasuk silent reader.


...
mohdlorong Post at 19-11-2010 09:43



    owhhh org lama jugak laa nieh .. haha

2001/2002 - time tuh forum still innocent ...

tak bnyk advertisement mcm skrg kah kah kah kah kah
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2010 04:16 PM | Show all posts
8 tahun muda lagik .. baru darjah dua ha ha ha
topeng perak Post at 22/11/2010 14:15


haha..
time 2002 tue masih SR lagik..
memang perasan dah nama topeng perak nie..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2010 01:59 PM | Show all posts
wah otai cari ..kompem dah berkenalan dgn truht8 dari dulu ... rsanya zaman2 dulu bukak cari ..dia dh ada jugak kan ...

Congratulations on ur 8th yr CARI anniversari ...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2010 10:28 PM | Show all posts
wahh otai ni..dedulu selalu silent reader je

selamat ulang tahun ye..

cari dhati
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2010 06:07 PM | Show all posts
rasanya tahun kita sama, ct mula jadi moderator tahun 2003 juga .. huhu.. dh lama di sini rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2010 12:24 PM | Show all posts
ya.. memang otai tu...  tahniah la ye.. dah 8 tahun dah kat sini...

cari masa tu cam tak semeriah skrng...
dah masa tu aku pun masih SR.. newbee... sbb selalu terlupa password..
pastu aku biarkan Cari berbulan2...baru aku register baru...hilang lagi..
smpaila aku jumpa WR 2007/2008... baru la register lagi sekali dgn nama skrng..
aku rasa aku dah berulang kali register bermcm nama... tak aktif sgt masa tu sbb aku masih dlm
IT kontrol... skrng dah ok dah...free dari pengawasan dan pemantauan...
tu yg berforum tak ingat dunia... kalau tak aku dah kumpul kedit byk dah...
skrng pun masih ciput kedit aku sbb tak de masa nak post komen....
tak de mood nak post komen sbb org cakap aku ni kaki gaduh dan kaki cari pasal...

aku pun nak cam ciki or sipuk..gak... berforum dlm keadaan aman sentosa tnpa
pedulikan hal org lain...(mcm meroyan sesorang la tu...)
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2010 11:45 AM | Show all posts

Oh!

8 tahun beb ... kredit still sikit ... hape aku pedulik

selamat ulang tahun ke-8 ntuk aku sendiri ...
topeng perak Post at 18/11/2010 22:52




Idop lagi budka ni ropanya... Heh! Heh! Heh!


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2010 09:22 AM | Show all posts
wahhh lamanyaaaa uols kat cari harap iols pon bleh bertahan lama-lama camtu..nk wariskan nick ni dekat anak2 nanti
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2010 09:23 AM | Show all posts
ya.. memang otai tu...  tahniah la ye.. dah 8 tahun dah kat sini...

cari masa tu cam tak semeria ...
Jaza2008 Post at 9-12-2010 12:24



    errr tetibe nampak nama sendiri


   wahh kaka pon lama jugak...8 tahun lepas iols baru abes SPM baru nk kenal dunia IT..chatting kat mirc je..taktau lagi forum..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2011 07:26 PM | Show all posts
Very Good Tahniah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-11-2018 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
up balik. tahun 2018 hahha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-11-2018 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
up balik. tahun 2018 hahha. dah 16 tahun aku kt sini rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah..dah lama
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 11:09 PM | Show all posts
Tahniah..selamat ulang tahun...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.130297s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list