CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 10668|Reply: 128

Anugerah Gempak Most Wanted Awards 2022 takde sape hapdet ke dik?

  [Copy link]
Post time 26-2-2023 09:33 PM | Show all posts |Read mode
takde sape hapdet ke?

best jugak la walaupun masa performance dan pentas tu agak hauk time ecah renovation perform macam igloo tak siap...

yang pasti kalau ada bom nuclear di letuskan kat dewan tu habis yach separuh populasi ponen bottom kat malaysia ni dah la pakai macam tak hengat dunia...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 26-2-2023 09:34 PM | Show all posts
Edited by dudaberhias at 27-2-2023 12:37 AM

Video popular : Meerqeen
Drama popular : Melur untuk firdaus
Personaliti Gamer : Kambing Golek
Influencer digital? : Hafiz mahamad
Motivator digital : Fathi Hussein
Digital content creator : Ryan Bakery
Video muzik tergempak : Bad - Dolla
Lagu trending tergempak : Bad - Dolla
Selebriti Digital : Tokti
Gempak Hall of Fame: Sofyank

nama penuh title pencalonan kaka tak hengat... janji dapat rumuskan sape menang gittew! tu yang penting sebab awards sendu je pun... lain la meletop macam oscar sampai seluruh muka bumi ni nak tahu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2023 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaka dude je la yg hapdet
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2023 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa x kenal semua yg menyanyi ni? Nami td kenal la juga sebab join kumpulam UBI
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-2-2023 09:45 PM | Show all posts
babycc replied at 26-2-2023 09:37 PM
Kenapa x kenal semua yg menyanyi ni? Nami td kenal la juga sebab join kumpulam UBI

omg sama la dengan iols... tapi hati2 tau jangan kata kita tak kenal retis2 tu...nanti orang tahu kita kertu dan di suruhnya pergi kaunter esteloder kat sogo esok suruh beli advanced night repair untuk titik kat muka hari2 bagi nampak muda...
so bila ada yang tanya kaka hangguk jah kepala walaupun haram tak kenal siapa...


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-2-2023 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
So far semua performance menepati citarasa Gen Z n ala2 kpop gittuh!
Asalkan herlok tengok je lah(ada juga yang hauk),
Walaupun memasing nyanyi macam binatang.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 26-2-2023 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni anugerah utk influencer ke.. Yg buat persembahan sume ala2 kpop
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-2-2023 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Personaliti Gamer : Kambing Golek
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-2-2023 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Lopa pun tercalon td anugerah apa x ingat tp yg menang merqeen
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2023 09:52 PM | Show all posts
ni anugerah utk influencer
makcik2 x leh nak masuk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-2-2023 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 26-2-2023 09:52 PM
Lopa pun tercalon td anugerah apa x ingat tp yg menang merqeen

jahlop tercalon untuk video popular yang mana hazbullah dah start jalan berdiri tu. Yang pasti tak baik betul peponen bottom kat dewan tu, waktu vid anak jahlop tu terus krik krik padahal waktu meerqeen tu bukan main ponen bottom gersang dengan cikki duk menjerit macam nak runtuh pentas.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-2-2023 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dudaberhias at 26-2-2023 09:58 PM

Influencer digital? : Hafiz mahamad

Krik krik. Konsep Agen beli sesama agen.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2023 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 26-2-2023 09:54 PM
jahlop tercalon untuk video popular yang mana hazbullah dah start jalan berdiri tu. Yang pasti ta ...

Aiols dengar mcm kena booo gitu.. hahaha.. tp mmg xde yg menjerit lah..
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2023 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 26-2-2023 09:34 PM
Video popular : Meerqeen
Drama popular : Melur untuk firdaus


Kalaulah Axiata Arena  haritu runtuh. Mesti tak meriahkan Gempak Most Wanted malam ni.
Masih berkabung 40hari.

Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2023 09:58 PM | Show all posts
amelia henderson lawa nak mampus yer…dah level dunia kecantikannya iteww
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2023 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm x masuk je AH dgn elly.. elly mcm x dilayan gitu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 26-2-2023 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 26-2-2023 09:58 PM
Kalaulah Axiata Arena  haritu runtuh. Mesti tak meriahkan Gempak Most Wanted malam ni.
Masih berk ...

Iyer. Malam ni pun penuh yach ponen pakai tak hengat dunia macam attend Met Gala gittew! Padahal masuk tempat ala2 pasar selayang jah pun. Yihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2023 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Persembahan anak branak..ac dan hattan ngan anak masing2...
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2023 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
hawa n zizan tu sesuai sgt. senconcok !
dua2 hidung besau. mohon berjodoh yach. Amin.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2023 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Jauh beza performance Hattan dgn AC.. Hattan lamgsung x overshadow anak..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 230695 Replies : 4175
Khai Bahar bawa BF g Sarawak
leftenanhensemKhai Bahar bawa BF g Sarawak
Views : 16017 Replies : 40
‘Renovate Rumah Boleh, Beli Tudung Tak Boleh’ – Disindir Netizen Di TikTok, Syamimia Respon ‘Wah Cantik Bahasa’
dio5774‘Renovate Rumah Boleh, Beli Tudung Tak
Views : 18535 Replies : 114
JOM test mata korang?
fahdramliJOM test mata korang?
Views : 32177 Replies : 172
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 50172 Replies : 87
Lagi kejam dari Ifan. Lelaki Gen Z kata perempuan 24 tahun ke atas sudah dikategorikan sebagai Andartu
mojarean_XLagi kejam dari Ifan. Lelaki Gen Z kata
Views : 12372 Replies : 2
HILANG kawan, sakit ke?
fahdramliHILANG kawan, sakit ke?
Views : 43935 Replies : 85
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28704 Replies : 92
Wan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan daripada hadir sidang Dewan Rakyat. Sejurus keputusan penggantungan, semua Ahli Parlimen blok pembangkang bangun membaca doa qunut nazillah
mojarean_XWan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan d
Views : 35641 Replies : 35
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92354 Replies : 1008

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 10:03 PM GMT+8 , Processed in 0.066825 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list