Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
20861
View
97
Reply

MENCARI SUPPLIER YANG BOLEH PRE-ORDER/DROPSHIPPING

[Copy link]

Author: norish82       Show all posts   Read mode

Post time 14-12-2010 06:28 PM | Show all posts
jom jadi agen dropship sye..bole online, offline pn bole..

produknye keychain sulaman benang..

untung bole mencecah 70% sbb keychain ni sye sndiri yg buat..

tanpa modal, tanpa simpan stock dan penghantaran brg pun sye sndiri yg uruskan..

kalo minat, sms sye k..0126732482 (syida) atau email kat ladies5235@yahoo.com
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2010 02:47 AM | Show all posts
apa maksud dropshipping? ada sapa2 boleh jelaskan?

thanks in advance!
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2010 03:49 AM | Show all posts
apa maksud dropshipping? ada sapa2 boleh jelaskan?

thanks in advance!
juliez Post at 15-12-2010 02:47



    dropshipping..makna nya saudara cari buyer..
    bila ada buyer..saudara order dari supplier dan supplier terus pos pada customer saudara..
     (cutomer bayar pada anda...anda bayar pada supplier then supplier pos pada customer anda...)

     pastikan supplier ada stok barang sebelum anda promote pada pelanggan anda
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2010 12:34 AM | Show all posts
Salam,

kalau branded kids wear nak tak? Cuba visit blog saya.. cari "AdaLuqmanwebstore"...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2010 12:52 PM | Show all posts
dropship tu ape?
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2010 12:53 PM | Show all posts
sudutgamat...pls refer to post 23
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2010 10:15 AM | Show all posts
Reply 26# wa'ah


    thks.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2010 07:38 PM | Show all posts
Salam..
Saya nak clearkan stok baju maxi dan mini dress...
Minimum 10 helai boleh campur2 mini dan maxi
Harga yg saya bagi boleh mark-up lagi 100-150% kalau jual retail (market price)
Nak  letgo sbb nak amik stok lain plak...
KAlau minat boleh pm atau email ke izzuddin2003@gmail.com atau sms ke 0196794079
saya boleh htr full katalog
Saya boleh bagi gambar skali
TQ


Contoh maxi dress


Contoh Mini dress
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2010 03:39 AM | Show all posts
ade tak yg nak dropship organizer bag?
sgt berminat la dgn barang tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2010 03:40 AM | Show all posts
ade tak yg nak dropship organizer bag?
sgt berminat la dgn barang tu
honey_dew_melon Post at 24-12-2010 03:39

erk! maksud saye..saye mencari supllier saye nak jadi agent je at least for the time being
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2010 02:08 PM | Show all posts
erk! maksud saye..saye mencari supllier saye nak jadi agent je  at least for the time being
honey_dew_melon Post at 24-12-2010 03:40


honey... nnt boleh check PM ek..
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2010 11:10 PM | Show all posts
honey... nnt boleh check PM ek..
cyra Post at 24-12-2010 14:08

baeekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 01:17 PM | Show all posts
herm...sy tgh brpk2 nk bisnes on9..mcm part time...leh trgkan x tnntg dropshipping almaklumla sy tgh wat research nie...
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 05:15 PM | Show all posts
pemborong corporate jacket dan corporate gift ada x
half Post at 6-12-2010 18:00


ada....emailkan details ke sales@eliteprestige.com.my
nnti saya adv marketing staff utk contact
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2010 03:38 PM | Show all posts
saya pun jual borong, baju muslimah UKHTI
min 10 lai
pm me
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2010 07:40 PM | Show all posts
Salam & hi,

Kalau sesapa minat nak jadi agen untuk jual Kotak Jam (Watch Case) ataupun Kotak Simpan Barang Kemas (Jewellery Box) bagi email atau PM kat saya yer..

Contoh gambar:
1) Kotak Jam Saiz 5


2) Kotak Jam Saiz 10


3) Jewellery Box


Saya ada banyak lagi design untuk dilihat. Nanti jangan lupa bagi saya email untuk saya bagi gambar nanti.

Terima Kasih
Mejarzero
(Ezuan - 013-3973973)
email:yezuan@gmail.com
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2010 08:28 PM | Show all posts
sy lak jual brg2 kecantikan dr thailand yg skrg byk org jual kat facebook..
kalau berminat leh contact sy ye..
ni blog sy utk wholesale price

http://leacutewardrobe.blogspot.com/
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2010 03:09 AM | Show all posts
herm...sy tgh brpk2 nk bisnes on9..mcm part time...leh trgkan x tnntg dropshipping almaklumla sy tgh ...
RUZANA Post at 28-12-2010 13:17


generally,dropshipping tu macam kita ni jadi org tengah la nak jual sesuatu barang tu..selalunye dropship ni menjadi pilihan for those yg xde modal nk mulakan bisnes so diorang akan cari supllier yg boleh buat dropshipping..tugas kita just tolong iklankan produk supllier tu kt fb/blog/web kita, kita amek order then our supllier akan tlg bungkuskan and post kan barang tu..so kite akan dapat la komisyen untuk barang yg kita promotekan tu...

p/s: hehehe otai2 correct me if m wrong saye budak baru belajar..
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2010 08:03 AM | Show all posts
Reply 38# honey_dew_melon


    Betulla tu apa yg Honey_dew_melon bgtau tu. Cuma nak add dr apa yg Honey bgtau tu, macam yang saya practicekan (tak sure kalau sume pun buat camni gak), kalau macam alamat pengirim tu (saya guna pos laju), saya akan letak nama agent dropship tu sebagai pengirim pasal customer hanya kenal agent tue jer dan lagi satu, taknaklah potong line agent punye customer tu nanti..lagipun,ni lebih kurang mcm business ethics laa...
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2010 08:09 AM | Show all posts
Reply 38# honey_dew_melon


    so kita just promote kat FB atau Blog jela yer xyah amik brg la ??..hermmm...bagus jugak,mcm sy modal xde kira boleh buat part time dgn cara mcm ne...so mcm ner nak carik supplier tue??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076894s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list