Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
20863
View
97
Reply

MENCARI SUPPLIER YANG BOLEH PRE-ORDER/DROPSHIPPING

[Copy link]

Author: norish82       Show all posts   Read mode

Post time 30-12-2010 08:13 AM | Show all posts
ramai yg offer dropship kat sini www.majalah.com > Classified > Program Dropship
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2010 08:15 AM | Show all posts
kategori apa erkkk
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2010 08:15 AM | Show all posts
Reply  honey_dew_melon


    Betulla tu apa yg Honey_dew_melon bgtau tu. Cuma nak add dr apa yg  ...
MejarZero Post at 30-12-2010 08:03



mmg patut mcm tu...end buyer tak kenal kita pun...yg dia tahu yg dia beli dr agen dropship kita tu...
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2010 08:17 AM | Show all posts
mcm menarik...just carik buyer....xyah nk bwk barag sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2010 06:08 PM | Show all posts
salam

LIST PERABOT JATI YG ADA:

1.2 UNIT MEJA MAKAN 8 SEATER =RM2500 1 UNIT
2.1 UNIT ALMARI HIAS=RM3000
3.1 UNIT RAK TV=RM600
4.1 UNIT JAM BESAR=RM1500
5.1 UNIT TEA TABLE OSHIN=RM800
6.2 UNIT AYAT AL QURAN=RM150
7.1        UNIT PERHIASAN SARANG BURUNG=RM200
8. 1 UNIT RAK BUKU =RM 400
9. UNIT TEMPAT MENJEMUR TUALA =RM150 1 UNIT
10. UNIT TEMPAT LETAK SURAT KHABAR=RM200


Ctc/call/sms  zarul 013 6694278


zarul74@gmail.com
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2010 07:59 PM | Show all posts
yup! sgt setuju dgn peach rose n mejarzero
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2010 10:44 PM | Show all posts
insyaALLAH saya akan buka DROP SHIP utk usahawan semua.. seperti baju muslimah, blouse, dan pakaian2 yang berkenaan dengan perempuan.. sepeti handbag dan lain lain
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 01:59 PM | Show all posts
Post Last Edit by sinar_inspirasi at 7-2-2011 14:00

alhamdulilla... saya telah melancarkan jualan secara DROPSHIP ... buat masa skrng ni buat secara semi auto dan separa manual.. alhamdulillah sambutan menggalakan..

dan group RAKAN NIAGA SINAR INSPIRASI tempat bertanya dan berbincang secara kerjasama..

tima kasih semua kerana memberi idea yang sangat bagus ini..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 03:20 PM | Show all posts
Sinar
nak Join aa
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 10:21 PM | Show all posts
salam tuan thread,

kami ada buat dropshipping untuk produk jubah & abaya keluaran kami sendiri, bawah 2 jenama
1- abaya -Jenama Maratussolehah
2- Jubah lelaki - jenama Waleed maratussolehah

jika berminat boleh emel kpd kami di maratussolehah@yahoo.com

info produk boleh lihat di facebook kami:
http://www.facebook.com/home.php ... hah/121638917856976

atau search "Abaya Maratussolehah" di facebook.

dropshipper TIDAK dikenakan sebarang yuran.
kami juga sediakan katalog online TANPA sebarang watermark

t.kasih
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2011 12:31 AM | Show all posts
Sinar
nak Join aa
tehbunga Post at 7-2-2011 15:20
bleh klik situ dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2011 09:00 AM | Show all posts
Saiz pulak ada tak yg besar besar punya. Biasalah kan org malaysia ni kebanyakan nya ramai yg plus size.
mz_1606 Post at 2-12-2010 13:50


kami ada jubah & abaya dari size S (ukurlilit dada 36") hingga 8L (dada 56")
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2011 09:44 AM | Show all posts
sape yg berminat nak jd drop shipping ejen produk belina, bole emel sayatajuk emel : DROP SHIPPING EJEN

saya akan perincikan syarat etc dlm emel

vanillaporridge@yahoo.com.sg
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2011 10:58 PM | Show all posts
Reply 52# maratussolehah

sy berminat ingin join dropship
boleh send detail cmne x?
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2011 11:39 PM | Show all posts
hati2 pilih dropshiper ni... pilih supplier yg ada 'nama', buat homework sikit, jgn main tangkap muat jer.. nnt sendiri yg susah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2011 12:13 PM | Show all posts
kalau sesiapa berminat untuk jual cloth diaper,saya ada buat dropship cloth diaper..blh pm saya yer atau email ke manja.hatiku@gmail.com
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2011 12:28 PM | Show all posts
berminat jadi agent utk t-shirt muslimah  just click here....http://www.facebook.com/groups/groupimtiyaaz/
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2011 01:02 PM | Show all posts
salam.. hi

sy ada offer dropshipping

boleh tgk kat web saya

www.ayudress.com
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2011 01:37 PM | Show all posts
Salam,

sesiapa yg nak membeli abaya exclusive dari Qatar, dgn harga borong, bolehlah

pm sy ye. Sy sedang adakan Clearance Sale. Abaya2 ini boleh dibeli dgn harga

RM200-RM250 sehelai, dan boleh dijual semula dgn harga pasaran RM300-RM500. Mmg

berbaloi2. Takde pembelian minima ye, beli sehelai pun boleh dpt dgn harga

borong. Abaya2 ini dijamin berkualiti dan selesa. Utk details boleh lawati [url=]

href="http://butikkunangkunang.blogspot.com/">http://butikkunangkunang.blogspot.com/[/url]








Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2011 01:22 PM | Show all posts
Sesiapa yang berminat untuk menjadi dealer atau agent dropship produk-produk di Gojez Houz terus ke FB GOJEZHOUZ. Keuntungan lumayan, tak perlu simpan stok dan tak perlu keluarkan modal.

in link ke FB GOJEZHOUZ

Antara barang yg ada ----->

Ampoule,Sabun gluta Collagen,pelbagai sabun,pelbagai mask,slimming produk.

~~**COCOA COLLAGEN BODY SCRUB**~~



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078846s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list