Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
20866
View
97
Reply

MENCARI SUPPLIER YANG BOLEH PRE-ORDER/DROPSHIPPING

[Copy link]

Author: norish82       Show all posts   Read mode

Post time 24-2-2012 09:23 PM | Show all posts
JIKA BERMINAT MENJUAL IPAD UNTUK KANAK-KANAK..

EMAIL SAYA ashnitra@yahoo.com
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2012 12:36 AM | Show all posts
Post Last Edit by nmi82 at 25-2-2012 01:01

Kalau nak tahu lagi rahsia boleh berjaya dalam on9 buss ni cuba join seminars atau workshop berkaitan... mana tau boleh dpt manafaat and tips tips yg berguna http://www.extremecommerce.org/e ... ay-workshop-details
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2012 04:39 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2012 12:06 AM | Show all posts
jika berminat nk jd agent kami pun boleh..jemput ya...
http://www.facebook.com/CadarImpianku

atau terus ke blog kami http://rinieescorner.blogspot.com/
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2012 12:53 PM | Show all posts
kalau nak jual worldwide..aku sarankan drophips ni : www.aliexpress.com

boleh gak buat jual kat mesia...tapi kene bagitau customer estimated delivery 2 minggu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2012 11:40 AM | Show all posts
ada sesiapa di sini buat dropship pakaian kanak2, kain pasang, bj kurung siap dan tudung tak?

sy tgh mencari dropship agent. nak yg aktif dan fast feedback.

kalau ada email sy di nurrisha.collection@yahoo.com

https://www.facebook.com/NurrishaBabyKids

https://www.facebook.com/NurrishaCollection
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2012 12:15 PM | Show all posts
Ingin jadi dropship agent untuk pakaian heatpress

boleh layari http://tee-shirtshop.blogspot.com
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2012 10:51 AM | Show all posts
nak jadi agen/dropship untuk pure collagen

iris.eshop2011@gmail.com
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2012 08:07 PM | Show all posts
Post Last Edit by bemat at 2-4-2012 20:08

berminat nak jadi agen sarung bantal bercetak, cuba tgk FB ni
facebook.com/addinstud
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2012 09:55 PM | Show all posts
saya pun ada buat prog dropship.
produk:: tshirt kartun popular dan terkini utk kanak2..material 10 ...
songketkelantan Post at 15-10-2011 01:08



    check email, sy sgt berminat
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2012 11:10 AM | Show all posts
sapa2 nak buat dropship barang mekap boleh hubungi saya

http://runcitdanborong.blogspot.com
http://azzalynnbridal.blogspot.com

atau boleh call 012-2399629
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2012 10:39 PM | Show all posts
aku pun akan offer dropship..tapi produk tak tau lagi..hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2012 04:28 PM | Show all posts
/^ Post Last Edit by .*? at .*?

/sada tak yg bniaga bju bsaiz besar dari saiz s-3xl? saya bminat nak bisnes ni scara on9..kalo boleh nak bniaga pakaian kanak2,handbag,pakaian wanita plbagai saiz,kasut wanita dan lelaki,cloth diaper...


(posted by mobile)
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2012 06:33 PM | Show all posts
BORONG KRYOLAN 100% ORIGINAL DARI GERMANY

SIAPA YANG MINAT NK BORONG KRYOLAN 100% ORIGINAL DARI GERMANY, SILA EMAIL nlynnda@yahoo.co.uk

KRYOLAN YG AKAK JUAL CONFIRM 100% ORI DARI GERMANY YE...

LAWATI BLOG AKAK http://kryolanstokis.blogspot.com

KAK LYNNDA
012-2399629
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2012 02:05 PM | Show all posts
ada sesiapa di sini buat dropship pakaian kanak2, kain pasang, bj kurung siap dan tudung tak?

sy  ...
anmz76 Post at 20-3-2012 11:40


ya...sy pun mencari yg sama...
currently yg sy dpt harga yg dibuka utk agen pun dah tinggi...
klu kita markup wlu sikit je pun harga dah jd lebih2 melambung dari harga org2 lain jual...
mgkn yg bg ni bkn pemborong, so harga dia dpt pun dah tinggi...


klu ada yg mencari agen dropship utk baju kurung/jubah/baju kanak2 & lain2 yg berkaitan, boleh pm sy ye...tq
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2012 02:07 PM | Show all posts
oh, lupa plk...sy juga nak mencari agen dropship gak nanti...
tp kain2 cotton sy hanya akan sampai hjg bulan April ni....
once stok dah sampai, sy akan war2kan disini...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 09:44 AM | Show all posts
sila lawat http://nissaboutique.blogspot.com
service pantas..bayar hari ni.esok terus post barang..lusa bole dapat dah barang..more on baju dewasa dan baju baby..coming soon ada jamu dan barang kecantikan jugak..

Pada yang buat dropship..keuntungan sehingga 40% bagi setiap barang bergantung pada harga barangan
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2012 04:24 PM | Show all posts
Saya berminat untuk jadi agent / dropship untuk produk baby & kanak-kanak..

pls email me at wansyazlin@hotmail.com..

thank you
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081262s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list