Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
60890
View
319
Reply

Amanah hartanah bumiputera

  [Copy link]

Author: aristotle85       Show all posts   Read mode

Post time 14-12-2010 08:49 AM | Show all posts
Sapa2 ada problem ngan mana2 cawangan Maybank berkenaan AHB sila bgtau ye... senaraikan nama maybank ...
queenhua Post at 13-12-2010 16:17


kalu report diorg bleh trus ambk action ke queen?
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 10:51 AM | Show all posts
Reply 76# auntie_girl


mebeng mmg byk cengkadakkk lerr..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 11:15 AM | Show all posts
maybank kuala lipis kasik salah info gitu
auntie_girl Post at 13-12-2010 16:37



bagi info yg salah satu hal la kan
ni belagak nk mampos
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 11:16 AM | Show all posts
Reply  auntie_girl


mebeng mmg byk cengkadakkk lerr..
airolnizam Post at 14-12-2010 10:51



khenn......
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 11:23 AM | Show all posts
Reply  auntie_girl


mebeng mmg byk cengkadakkk lerr..
airolnizam Post at 14-12-2010 10:51



    aku ni pengguna setia meben..sbb aku suka je m2u dia until la kes PL aku tu plus org kaunter pon cam haram jah kadang2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 11:45 AM | Show all posts
khenn......
yusrin Post at 14-12-2010 11:16 AM



tidak syak larrr lagikk...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 11:46 AM | Show all posts
aku ni pengguna setia meben..sbb aku suka je m2u dia until la kes PL aku tu plus or ...
auntie_girl Post at 14-12-2010 11:23 AM


betoll arr tue..
cm mmber aku..baru tanyer pasal nk buat ASB loan,
wahhh..siap dier suh sign kertass kosong..
dier kata nnt senang nk buat agreement..

sib baik larrr pndai mmber aku tu..
tak sign kertas ksong tue..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 02:05 PM | Show all posts
byk staff maybank skang nie dh mula rs mcm bgs sbb keje kt maybank...myb diorg igt nama maybank dh establish so diorg layan customer pn entah apa2, klu yg mcm kampung2 skit tue lg la mana yg smart tue bkn main lg...pastu diorg nie pkir "alah byk lagi org lain guna service maybank" & "setiap 10 rakyat malaysia paling kurang separuh atau 3/4 mesti guna service maybank"
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 02:15 PM | Show all posts
nmpk  menguntungkan.....still need more info...jgn terburu..nanti kena buru...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 02:44 PM | Show all posts
ok nk update
baru tadi org mebeng ptrj called.
mintak clarification
aku bagi..bla bla bla
pastu dia mintak maap
siap bagi special treatment kt aku...kalo nk buka ahb jumpa dia personally
ok aku maapkan....harap2 mebeng seme improve
dan kwn2 seme....pi la invest kt ahbnih
w/pun aku hmmmm.. buat masani takderle jwbnye
aku da invest kt lain dah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 03:30 PM | Show all posts
nmpk  menguntungkan.....still need more info...jgn terburu..nanti kena buru...
dek_nor Post at 14-12-2010 14:15


betul tue sokong dek nor...kt malaysia nie pelik skit, ckp syarikat untung berjuta2 pastu ekonomi semakin bekembang la tp bl declare dividen skit jer alasan entah apa2...cthnya mcm bank rakyat penah bc kt forum ke blog diorg ckp BR propose kt BNM dividen yg lg tinggi tp BNM x bg alasan die x igt tp mcm mengarut je alasan BNM tue sdgkn BR declare dpt keuntungan tertinggi dlm sejarah penubuhan BR tp deviden tetap sama...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 03:32 PM | Show all posts
ok nk update
baru tadi org mebeng ptrj called.
mintak clarification
aku bagi..bla bla bla
pastu  ...
yusrin Post at 14-12-2010 14:44


yg call tue manager maybank kt ctu ker?
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 04:01 PM | Show all posts
Post Last Edit by queenhua at 14-12-2010 16:04
kalu report diorg bleh trus ambk action ke queen?
lostnfaun Post at 14-12-2010 08:49


Maybank bukan buat keje free jadi agent AHB ni.. of course la boleh amek tindakan... atas alasan tidak menjalankan tugas yg baik untuk jadi agent. Kalo dah xleh buat/banyak songeh, nanti bg je kat bank lain...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 04:12 PM | Show all posts
yg call tue manager maybank kt ctu ker?
lostnfaun Post at 14-12-2010 15:32


position manager ke tidak tak pastila, sorry sbb aku tk tanyapun
tapi...aku pasti mesti besaule pgkt dier...bhg customer service, pompan...lembut je ckpnya
aperpun memaafkan org tu digalakkan
cuma idakle nk deal ngan mebeng lam aper2 hal pun.
aku ske rhb!
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 10:49 PM | Show all posts
Reply  auntie_girl
kekadang staf bank sendirik tak cukup pengetahuan lebih2 lagi produk baru..
silap2 kalau kiter tanye kat makcik cleaner atau pakcik security, diaorang lagi expert...
system_failure Post at 13-12-2010 01:39



    mickey rasa kes kita sama...
ptg td mickey pi maybank kat shah alam..
hajat dihati nak tanya pasal AHB la ni...
dia mcm taknak or tak tahu sgt pasal AHB ni...
mickey pun pelik..then mickey ada tanya dividen dia bg 2 kali setahun kan?
just nak tanya sbb baca dlm forum ni ada yg ckp bg 2x setahun..
pastu kakak tu mcm tak tahu je...
adus...hilang semangat terus...
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2010 10:29 AM | Show all posts
ish
pi la hntr frontliner pergi product training dulu sebelum nak launch to public
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2010 10:56 AM | Show all posts
AHB nie sma ke mcm Unit Trust...Mna yg lg bgus??
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2010 05:45 PM | Show all posts
Thanks untuk feedback untuk maybank yg ada kat sini... Maybank dah janji nak re-train staff dia untuk lebih memahami pasal AHB... harapnya pasni staff maybank dah tak blur dah...

so untuk sapa2 yg ada soalan berkenaan AHB ataupun komplen berkenaan maybank, silalah kemukakan ye... bgtau maybank branch mana sekali..
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2010 06:03 PM | Show all posts
maybank kt bukit jambul penang lg best kite nk tnya die tp just bg pamplet jer yg best siap ckp " apa2 cik refer kt pamplet tue ek kami cuma agen jer" hampeh jer customer service yg jaga nombor tue, trus down aku nk beli...last2 aku xjd nk beli pn...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2010 11:33 AM | Show all posts
tnya kt yg jg no, mmg la xtau pe2, tp wat2 tau, geram je..CIMB pn same, dlu aku tye psal CC, die sruh tgk kt banner kt cermin 2, klo xtau pe2, sruh la cust 2 p jmpe org yg lbih arif. pas2 bg borang, letak nama dia, nk collect extra la 2 (dipanggil pe ye, lpe lak).
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090359s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list