Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
87915
View
153
Reply

Antara Nurul Elfira Loy & Erin Malek

  [Copy link]

Author: samax       Show all posts   Read mode

Post time 12-9-2011 07:24 AM | Show all posts
iols pilih elfira
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2011 12:28 PM | Show all posts
elfira menarik lagi... manis ada...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2011 11:03 AM | Show all posts
suka elfira lagi...sweet je...

tu lagi sorang apa nama...yg dalam spa-Q jadi anak qistina tu...budak tu pon sebaya diorang ni jugak...yg kakak dia gosip ngan nabil dulu tu kan...
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2011 05:45 PM | Show all posts
dua2 x suka... elfira tu macam over jahhhh... nyampahsss
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2011 08:20 PM | Show all posts
Elfira lah...versatile.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2011 02:27 PM | Show all posts
dua2 berbakat besar..
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2011 01:02 AM | Show all posts
harus la Elfira{:4_184:} lebih terserlah kecantikannya...x caya tengok gamba ni


lakonan pon mantap
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2011 05:54 PM | Show all posts
cantik ke tu?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2012 11:24 PM | Show all posts
Tentulah Elfira Loy, mukanya tak akan jelak apabila dilihat lagi dan lagi, semakin terpandang wajah Elfira Loy semakin ayu dia menjadi dan siti suka sangat dengan lakonan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2012 03:22 PM | Show all posts
dua2 cantekk!! tapi lg suka elfira
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2012 07:28 PM | Show all posts
SAYA PILIH Eyka Farhana sebab lagi cantik dari diorang berdua..



Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2012 07:30 PM | Show all posts
tentang bulan tu erin malek bukan elfira
jaa139 Post at 17-1-2011 11:16



   Tentang bulan drama, elfira loy berlakon.
tentang bulan filem, erin malik berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2012 05:45 PM | Show all posts
Eyka Farhana muka cam nk dekat Elfira pun ade ek~suma sepesen je~
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2012 12:32 PM | Show all posts
duaaaaaaa -duaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2012 05:07 PM | Show all posts
sama cantik....
erin nampak makin matang
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2012 04:33 PM | Show all posts
elfira laaa best
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2012 01:14 PM | Show all posts
sebaya kan diorang nihhtaun depan nak amek spm gituu...
choolakaw Post at 14-12-2010 21:28



    spm ape umo 19?? skang dorang da 18 kan?
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2012 01:14 PM | Show all posts
aku suka erin!
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2012 03:09 PM | Show all posts
saya vote elfira..yeay..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2012 03:10 PM | Show all posts
btw,eyka farhana tu berlakon cerita apa?cantiknya die..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2012 09:19 PM | Show all posts
ieyka farhana ni yg blakon juvana tu kann...? cunn gak,tp ntah knape aku rs dia punye cun style artis indo

tetibe aku rs mcm ok lak both diorg neh pelapis aktress yg muke melayu xde mix2 bagai meletop sgt tapi belakon not badd gak la
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2012 09:40 PM | Show all posts
Reply 9# cik.panda


   haah
betol2..
sokonggggg
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2012 03:21 PM | Show all posts
Nurul Elfira Loy !!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2012 08:34 PM | Show all posts
siyes aku ckp aku tak suka tgk muka si elfira.. hehehe.. tak tau nape..
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2012 12:42 PM | Show all posts
vote for elfira!! harap2 elfira bace..hahahhaa !
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066633s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list