CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 14572|Reply: 121

[Gempar Kebabom] Retis nampak tayang hidup mewah, pandai mengurut, baca isi hati dan kerja minta sponsor tak bayar hutang goodies masa kahwin dulu

  [Copy link]
Post time 6-6-2023 06:57 PM | Show all posts |Read mode
Edited by dudaberhias at 6-6-2023 09:33 PM

Kemain acikkkk pandai urut ni hidup kulu kilir lavish siap buat birthday anak tiap2 tahun mengalahkan orka tapi goodies bag pun tak mampu nak bayar katanya...
Birthday2 tu pun tak silap dia mintak sponsor jugak... so apa cer chuolssszzzzah sekalian?

Chuolsss rasa????

CC kaka @miss_perfect




Single Polls, Total 134 Users voted
5.97% (8)
1.49% (2)
12.69% (17)
23.13% (31)
11.94% (16)
44.78% (60)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2023 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Thank you kakdud buat benang/poll baru.
Harap2 Akak Nadya Za tu dapatlah duit dia balik. Berapa tahun punya hutang tu kalau zaman masa nikah. Anak pun dah besar-besar.
Dan harapnya retis tersebut pun muhasabah la diri. Tak payah la fikir orang nak tutup periuk nasi dia je sedangkan dia pun aniaya orang lain tak bayar hutang lapuk.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-6-2023 07:01 PM | Show all posts
kemain duk cuti2 ovesea tu tapi hutang tak bayor... apooooooooooooo???

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2023 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Agak2 la nk mengaku pandai baca isi hati org. Setahu I Allah je yg mampu baca isi hati manusia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-6-2023 07:05 PM | Show all posts
noor2 replied at 6-6-2023 07:02 PM
Agak2 la nk mengaku pandai baca isi hati org. Setahu I Allah je yg mampu baca isi hati manusia

khen... harap2 dia baca isi hati nadya za tu...mau kena hempuk puk puk katuk kat roh dia secara batin...



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-6-2023 07:07 PM | Show all posts
Edited by dudaberhias at 6-6-2023 07:08 PM

iols recap balik gaytohhh kalau acik2 semua dah terlupa pasal sponsor2 tuhhhhh





Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-6-2023 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 6-6-2023 07:05 PM
khen... harap2 dia baca isi hati nadya za tu...mau kena hempuk puk puk katuk kat roh dia secara ba ...

Artis2 melayu ni kak tengok masing2 up diri terpaling kaya..terpaling mewah hidup saling bersaing satu sama lain saling show off kat socmed...hakikatnya hidup sedeh..semua berhutang....
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2023 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ingat di sponsor ke? Artis kan..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2023 08:13 PM | Show all posts
Malu weiiii mana nk letak muka

Mesti skrg tgh kelam kabut wasap mintak no akaun kan

Adan uker
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2023 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg membising masa banjir hari tu, dia ke adiknya?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2023 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawan aku pernah sponsor kek birthday anak dia, sejak tu dia serik nk sponsor artis² lagi . Bukan dpt apa ..dpt penat je
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2023 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
masalahnya lavish ke hidupnya kakadud @dudaberhias
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2023 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 6-6-2023 08:13 PM
Malu weiiii mana nk letak muka

Mesti skrg tgh kelam kabut wasap mintak no akaun kan

Klau mntak byr xpe la . Tp i rasa pesen ni lg kita malukan dia, lg dia xkn byr. Mntk senyap2 xbyr, hebohkan pon lg xnk byr
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2023 08:45 PM | Show all posts
anony-mous replied at 6-6-2023 08:44 PM
Klau mntak byr xpe la . Tp i rasa pesen ni lg kita malukan dia, lg dia xkn byr. Mntk senyap2 xbyr, ...

Lg sial kalau disamannya org tu konon memalukan dia
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2023 08:48 PM | Show all posts
masalahnye kalau org biasa beli kau suruh bayar dulu siap2...
bila retis beli layan baek punyer bayar kendian pun takpe...
padanlah muka hadap sgt retis sangkak
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2023 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku kenal je org mcm ni, hutang keliling pinggang tapi pakai baju branded. Kereta taknak jenama tempatan. Selalunye org mcm ni dia suruh halalkan je hutang tu nnt kt akhirat lambat masuk syurga sbb kene tunggu si penghutang tu. Ko hutang dgn Allah, hutang puasa hutang solat pun wajib bayar fidyah, mcm hutang ko tu tinggi lagi darjatnya dari hutang dgn Allah. Mmg sakit ati ngan org mcm ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2023 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
pavlovachoc replied at 6-6-2023 08:31 PM
Kawan aku pernah sponsor kek birthday anak dia, sejak tu dia serik nk sponsor artis² lagi . Bukan d ...

Memang la,lain la kalau dia buat banner besar2 kek sponsered by :
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2023 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 6-6-2023 08:56 PM
Aku kenal je org mcm ni, hutang keliling pinggang tapi pakai baju branded. Kereta taknak jenama temp ...

Yer ada je yg suruh pemiutang halalkan hutang ratus ribu dia atas alasan bukan rezeki. Siap bagi ceramah pendek. Kat ig story asik post agama dakwah bagai. Post gambar sudut rumah yg nampak mewah padahal hutang merata tak bayar. Bajet macam keturunan hado hado. Sakit hati orang yg dia tak bayar hutang tengok. Dah la gemok macam oink oink. Semoga insaf. Ameenn.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2023 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah berhutang tu, bayar la
Benci betul org berhutang xsedar diri ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-6-2023 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 6-6-2023 08:33 PM
masalahnya lavish ke hidupnya kakadud @dudaberhias

Haha, takde la lavish kaka, cuma tengok gigih juga dia ke oversea bercuti sambil pakai handbag guanzhou gittuhhh... Baik la dia bayar hutang dulu dari gigih nak posing2 dengan guangjau guangjau tu... Yihhh...

Nanti nak try tanya acik ni boleh mengurut berpantang tak agittuh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 230695 Replies : 4175
Khai Bahar bawa BF g Sarawak
leftenanhensemKhai Bahar bawa BF g Sarawak
Views : 16017 Replies : 40
‘Renovate Rumah Boleh, Beli Tudung Tak Boleh’ – Disindir Netizen Di TikTok, Syamimia Respon ‘Wah Cantik Bahasa’
dio5774‘Renovate Rumah Boleh, Beli Tudung Tak
Views : 18535 Replies : 114
JOM test mata korang?
fahdramliJOM test mata korang?
Views : 32177 Replies : 172
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 50172 Replies : 87
Lagi kejam dari Ifan. Lelaki Gen Z kata perempuan 24 tahun ke atas sudah dikategorikan sebagai Andartu
mojarean_XLagi kejam dari Ifan. Lelaki Gen Z kata
Views : 12372 Replies : 2
HILANG kawan, sakit ke?
fahdramliHILANG kawan, sakit ke?
Views : 43935 Replies : 85
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28704 Replies : 92
Wan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan daripada hadir sidang Dewan Rakyat. Sejurus keputusan penggantungan, semua Ahli Parlimen blok pembangkang bangun membaca doa qunut nazillah
mojarean_XWan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan d
Views : 35641 Replies : 35
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92354 Replies : 1008

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 10:14 PM GMT+8 , Processed in 0.077652 second(s), 54 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list