Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
74598
View
280
Reply

Forte 2.0 vs Inspira 2.0

  [Copy link]

Author: koben19       Show all posts   Read mode

Post time 23-12-2010 01:04 PM | Show all posts
Jawapan kepada persoalan ini akan hanya jelas selepas 5 tahun atau 10 tahun dari skrg. Which car falls apart first after 5/10 years or 350,000km esp the engine and gearbox? Aku percaya engine and gearbox Mitsubishi jauh lebih tahan lama dan lasak dari Kia.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2010 05:42 PM | Show all posts
hahaha...motor suzuki??hahahahahahaha.....
dari amek suzuki..bek amek kawa ker..yamaha ker..
...
buddezle Post at 23-12-2010 09:31



hayabusa &gsxr...
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2010 05:44 PM | Show all posts
hayabusa jual pon xde reger...sama jer..bek R1...cbr ker..
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2010 12:21 AM | Show all posts
hayabusa jual pon xde reger...sama jer..bek R1...cbr ker..
buddezle Post at 23-12-2010 17:44


keh keh keh keh..
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2010 06:47 PM | Show all posts
Post Last Edit by metalique at 24-12-2010 18:53

Reply 63# buddezle

teringat plak aku mase kacau bdk2 swift lame depan istana kehakiman precint 3 putrajaya ni... kan byk traffic light... saje aku bunyikan muffler r3 aku yg x berape kuat ni, nak tgk respon bdk2 swift ni... skali terbakar da... kah3... dh la aku bwk bini aku yg tgh mengandung tu... gelak je aku nengok... siap mencicit2 lagi berbelas bijik swift tu.... ... baru kene provoke sket...



satu lagi sorang bdk baginda myvi yg cam x de plajaran area precint 15 tu.... siap bagi middle finger kat aku.... skali tgk kat cermin blakang ade unstoppable.... berdekah jah... mmg geng unstopbebal rupenye... :@




p/s : mak aku pun pakai korean car. atos.......
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2010 09:13 PM | Show all posts
pergh 350,000 km

teksi ke ape
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2010 09:46 PM | Show all posts
Wira aku dulu 13 tahun, 330,000km. Tahan dan mantap. Engine dan gearbox still cun. Wira=mistusbishi
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2010 08:41 PM | Show all posts
hakat nnti masuk one car ,,,,,kalu nak salin salin one car,,,,,muahhahahahahahaha lagi sonang kojo memodified ni dtg sekali jalan,,muahahhahahaha vote for inspirah,,,,,,,,,,forte??menatang hape tu?
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2010 08:43 PM | Show all posts
Reply 67# Bell


    yup.....terbaik dari ladang,,,,,vote for wira
wira lagi dicari berbanding forte
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2010 09:14 PM | Show all posts
Reply 51# DrG


    DrG...yg kuning tak nak tolak murah2 ker? kekekke
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2011 08:14 PM | Show all posts
menarik....



Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2011 09:55 PM | Show all posts
amik inspira la kalo dok kat malaysia ni...
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2011 08:35 AM | Show all posts
apa yg bestnya keta china nih??

pasai murah je ke??

ada jugak la org pakai keta suzuki ni. ...
Alt-F4 Post at 22-12-2010 21:54


pasal suzuki ni mungkin sedara tak tau.. ke negara luar waima di JEPUN sendiri... pengeluar terbesar K car ( compact car) adalah SUZUKI....dan bukannya daihatsu ke.. honda ka....... dan keta compact  mereka suzuki wagon R mencapai jualan tertinggi dlm sejarah di JEPUN...
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2011 08:41 AM | Show all posts
Reply  buddezle


    2nd choice myvi??.... ....
metalique Post at 22-12-2010 13:25


dlm hati dia ada taman Bro... auwwww
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2011 11:39 AM | Show all posts
amik inspira laa... all kia product is suck.....


org bodoh ajer beli kia nih, pakai laa keta tuh sampai mati...
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2011 02:59 PM | Show all posts
amik inspira laa... all kia product is suck.....


org bodoh ajer beli kia nih, pakai laa keta tu ...
totokreturn Post at 2-1-2011 11:39



   aku setujuuuuuuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2011 03:06 PM | Show all posts
Reply 75# totokreturn


    baik pakai kembara dari pakai sorento
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2011 06:04 PM | Show all posts
Reply  totokreturn


    baik pakai kembara dari pakai sorento
kucingTomey Post at 2-1-2011 15:06



   lebih bagus proton arena daripada sorento....
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2011 06:08 PM | Show all posts
aku setujuuuuuuuuuuu
honam Post at 2-1-2011 14:59



   yup betul tuh... keta korea kalu tanya pengguna setia mmg laa puji melangit sebab nak ramaikan geng kia, tapi keta yg cukup suck sekali.... dah laa harga macam besi buruk.. all the part mahal dan tak berbaloi dengan kualiti...
semua banyak part plastik dan paling lama boleh pakai 5 tahun jah plastik part dia, pastuh akan mereput sebab cuaca kat malaysia panas sangat dengan kualiti plastik part of kia car... kat negara sejuk cam korea ok la....
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2011 06:16 PM | Show all posts
cuba laa kita pikir bila pakai keta nih kita nak pakai sampai mati ker...?? paling lama pakai keta pun 6-7 tahun jerk... pastuh angkat keta baru yg lain....

jadi cuba laa pikir dalam2, logik kaa beli inspira harga 80k, 7 tahun nanti nak jual harga 15k hah???

kalu duit dah banyak sangat, baik bagi aku jah....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084256s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list