Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
74615
View
280
Reply

Forte 2.0 vs Inspira 2.0

  [Copy link]

Author: koben19       Show all posts   Read mode

Post time 13-1-2011 02:34 PM | Show all posts
cuba banding mivec 1.8 ngan forte 2.0..
mibek tak kesah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-1-2011 03:42 PM | Show all posts
forte masih di depan....

masih ramai yg kurang yakin dgn inspira ??
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2011 11:41 PM | Show all posts
oleh kerana aku dah penah terkena ngan KIA masa guna spectra...tobat aku takan guna kereta korea lagi,,,bayangkan aku kena topup 18k utk cover loan spectra tu masa trade-in..
member aku yg kebetulan masa tu beli WAJA dan trade in sekali kereta dia....boleh dapat untung lagi 3k,,,,,aku pulak rugi besar.......KOREAN CAR SUCKKK,,,,,,
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2011 12:11 PM | Show all posts
aku pilih inspira yg first badge la coz masih a lot of parts yg from mitsu.
the SA ckp, the second badge onwards would not be as good as the first badge.

hari ni nampak byk inspira on the road.
muka cam riak jek. pastu nampak lancer hatchback 2.4 lalu, ngange je la inspira tu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2011 03:21 PM | Show all posts
forte baru.6 speed gearbox.paddle shift.reverse camera.



Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2011 05:34 PM | Show all posts
forte baru smpi...yea...leh pg showroom
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2011 12:58 AM | Show all posts
Kalau pentingkan ciri kemewahan tapi harga murah, pilihlah forte.....kalau inginkan power , pilihlah lancer......... kalau inginkan keluasan dan kemewahan dan kuasa, pilihlah Alzat
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2011 10:55 AM | Show all posts
frust. sebab dah angkat forte first version.
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2011 06:20 PM | Show all posts
Inspira 1.8 Manual... gearbox dia ok... smooth..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2011 08:55 AM | Show all posts
forte baru.6 speed gearbox.paddle shift.reverse camera.
garukepala Post at 28-1-2011 15:21


stylo gak, screen reverse camera dok kat cermin pandang belakang tuh!
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2011 09:43 AM | Show all posts
member aku nak upgrade kereta tak lepas sebab kena topup 10k untuk citra dia, kedai pun banyak tak berani amik tinggi

So kalau nak beli korean cars, bersedialah pakai sampai CASH.

In other hand, INSPIRA sebenarnya ada clone Lancer jadi path upgrade amat banyak, skrg nih bodyparts lancer GT kat kedai potong pun dah banyak sold out. Demand pun tinggi, especially yg model 1.8MT tu
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2011 02:45 PM | Show all posts
Inspira 1.8 Manual... gearbox dia ok... smooth..
Senyum86 Post at 30-1-2011 18:20


Lancer GT 2.0 boleh cicir ngan Inspira 1.8 Manual woo. Sebab rim ringan dan manual trans.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2011 02:46 PM | Show all posts
Second hand Lancer 2007, berapa sekrang ya? Bulan2 ada RM8 rat?
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2011 04:41 PM | Show all posts
sekenhen lancer used car amik 60k aja tau untuk 08 pastu diorang jual balik 70-80k...so pi direct owner aja atau mudah.my

Kalau aku, beli lancer GT 2.0 sekenhen pastu standby rm10k untuk gearbox manual lancer GTS...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2011 05:26 PM | Show all posts
sekenhen lancer used car amik 60k aja tau untuk 08  pastu diorang jual balik 70-80k...so pi direct ...
bmw_e34 Post at 31-1-2011 16:41


Manual....Haha...penat dah pakai manual
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2011 05:26 PM | Show all posts
sekenhen lancer used car amik 60k aja tau untuk 08  pastu diorang jual balik 70-80k...so pi direct ...
bmw_e34 Post at 31-1-2011 16:41


kalau ada rm60K , pm aku
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2011 05:30 PM | Show all posts
Orang yang tak minat sangat kereta... beli forte saja... tapi sparepart fully import from korea... harga aku tak tau sangat
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2011 11:08 PM | Show all posts
bg aku beli ajo lancer gt dr inspira..haha nanti last2 lama2 org akan cr yg ori gak baru rare mcm mira-kancil.evo-wira
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2011 12:00 PM | Show all posts
bg aku beli ajo lancer gt dr inspira..haha nanti last2 lama2 org akan cr yg ori gak baru rare mcm mi ...
otomen_taro Post at 7-2-2011 23:08


betul tu, nanti org akan cakap  mcm ni, " Fuh...ini inspira ke ori lancer? inspira ke ori lancer? Fuh............Ori Lancer GT sialllllll..................Ori siuttttttttt.........".

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2011 12:08 PM | Show all posts
betul tu, nanti org akan cakap  mcm ni, " Fuh...ini inspira ke ori lancer? inspira ke ori lancer ...
penyo. Post at 8-2-2011 12:00



    aku sokong ori lancer..kalu angkat ori lanser intrest brapo skrg erk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081978s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list