CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 2321|Reply: 61

[Tempatan] Taylor Swift tambah konsert di Singapore. Syabas PN..

  [Copy link]
Post time 25-6-2023 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Berita gembira untuk Singapura apabila republik itu terus menjadi 'destinasi pilihan' untuk penyanyi antarabangsa menganjurkan konsert.

Terbaharu, Hab Sukan Singapura mengumumkan konsert jelajah The Eras Tour, Taylor Swift ditambah tiga hari lagi dari 7 hingga 9 Mac tahun depan.

Ini menjadikan persembahan penyanyi dan pemenang Grammy itu di Kota Singa kepada enam hari, menyamai konsert Coldplay yang dijadual berlangsung di Singapura pada Januari 2024.

Ikuti berita terkini di https://grid.astroawani.com/
#AWANInews

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2023 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Aik apa kena ngn PN? bukan la ni Madanon Celaka yg pegang kerajaan persekutuan ka?.. taylor ship bak kata nga cock ming tak mau buat konsert kat malaysia pon nk salahkan org lain gak..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-6-2023 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
ChildrenOfBodom replied at 25-6-2023 10:32 PM
Aik apa kena ngn PN? bukan la ni Madanon Celaka yg pegang kerajaan persekutuan ka?.. taylor ship bak ...

Ye lah. Kan PAS@pn tak nak concert2 artis yg sokong lgbt ni kat malaysia. So syabas & tahniah la kepada mereka ????????
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2023 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
spore bukan nak sgt konsert2 retis ni, tp dia nak duit dr tourism. seluruh asia tenggara akan dtg spore 6 hr berturut2, dtg belanja shopping hotel airlines transport restoren. tgh gawat economy dunia ni, mcm ni lah care nak tmbh pendapatan negara.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2023 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Apoo replied at 25-6-2023 10:39 PM
Ye lah. Kan PAS@pn tak nak concert2 artis yg sokong lgbt ni kat malaysia. So syabas & tahniah la k ...

Kebenaran retis luar buat konsert di Malaysia bawah bidang kuasa MOTAC dan
tertakluk kepada S.O.P negeri2.. bukan lobai PIS...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2023 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduh jelesnya!!!! I sgt menanti nantikan taylor. Bila start jual tiket?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 25-6-2023 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Apoo replied at 25-6-2023 10:39 PM
Ye lah. Kan PAS@pn tak nak concert2 artis yg sokong lgbt ni kat malaysia. So syabas & tahniah la k ...

Rasanya x ada kaitan dgn pas. Pas bkn kerajaan pon. Setakat suara pas yg berapa percent, rasanya suara dap lg kuat menyalak. Yg ni salah gomen la bodo xreti PR. Dari dlu bodo naikkan pelancong ke malaysia. Zmn atok la syok siap MJ dtg buat concert 2 hari
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2023 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 25-6-2023 10:51 PM
Rasanya x ada kaitan dgn pas. Pas bkn kerajaan pon. Setakat suara pas yg berapa percent, rasanya s ...

Masa tu syed jojo jd promoter bawak masuk mj.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2023 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 25-6-2023 10:53 PM
Masa tu syed jojo jd promoter bawak masuk mj.

Sapa tu? Tp hebat la boleh bawa masuk mj. Mj pon i salute x bongkak sggup singgah malaysia. Pas zmn tu lg kuat dari skrg
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2023 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 25-6-2023 11:03 PM
Sapa tu? Tp hebat la boleh bawa masuk mj. Mj pon i salute x bongkak sggup singgah malaysia. Pas zm ...

Tan sri jojo. Ala lupa nama penuh dia. Anak tun syed nasir. Hasben puan seri sharifah sabrina. Makcik pakcik ervinna. Mungkin juga mak pak menakan kaka dudaberhias.


Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2023 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 25-6-2023 10:51 PM
Rasanya x ada kaitan dgn pas. Pas bkn kerajaan pon. Setakat suara pas yg berapa percent, rasanya s ...

depa kan condong ke China...sapa jer retis dr sana..bawa la mai Msia....
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2023 11:30 PM | Show all posts
Skuau replied at 25-6-2023 04:22 PM
depa kan condong ke China...sapa jer retis dr sana..bawa la mai Msia....

Boleh lah pangil Frances Yip buat konsert kt sini.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-6-2023 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 25-6-2023 10:51 PM
Rasanya x ada kaitan dgn pas. Pas bkn kerajaan pon. Setakat suara pas yg berapa percent, rasanya s ...

Mcm mana Taylor Swift nak datang buat konsert kat malaysia lepas kes coldplay. Taylor Swift tu lagi kuat pro-lgbt nya. So better dia buat concert kat singapore. Tiada org yg nak pi serang social media dia mcm coldplay kena.

https://ohmedia.my/trending/coldplay-mohon-maaf-sayang-peminat-malaysia/
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2023 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 25-6-2023 10:51 PM
Rasanya x ada kaitan dgn pas. Pas bkn kerajaan pon. Setakat suara pas yg berapa percent, rasanya s ...

tulah..ruginya takleh nk pg tgok mj....iols tak berduit.lg.zaman tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2023 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Tajuk TT vodow yakmat.. tu la, kecik2 tak mkn ikan, bila besaq wat tajuk benang vodow namatey...

Mesia dari dolu2 ada peraturan utk penyanyi2 pompan.. itu belum masuk lagi kisah diva2 deme sblm nak mai.. sbb tu beyonce tak mai.. TT ni budak bbnu lahir tahun 2000 baper yach?
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2023 12:29 AM | Show all posts
betapa hauknya kerajaan madanon sampaikan artis pon taknak datang buat konsert
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 26-6-2023 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 26-6-2023 12:29 AM
betapa hauknya kerajaan madanon sampaikan artis pon taknak datang buat konsert

Alhamdulillah la penyanyi penyokong tegar lgbt ni tak datang. Kalau tidak, jenuh masuk melaka semua org. Demo nok isley ko nok tengok taylor swift..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2023 12:44 AM | Show all posts
Apoo replied at 26-6-2023 12:41 AM
Alhamdulillah la penyanyi penyokong tegar lgbt ni tak datang. Kalau tidak, jenuh masuk melaka semu ...

pelabur pon lari akibat kehaukan

Pelabur asing jual saham sembilan minggu berturut-turut

https://www.bharian.com.my/bisne ... nggu-berturut-turut
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2023 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahah ramai retis international buat concert kat SG…siap berhari hari pula tu dahsyat
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2023 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana-mana negara yang tak sokong LGBTQ+ memang akan jatuhlah nilai duitnya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 198320 Replies : 3588
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20136 Replies : 320
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 38596 Replies : 309
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 32779 Replies : 89
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 27176 Replies : 48
Wan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan daripada hadir sidang Dewan Rakyat. Sejurus keputusan penggantungan, semua Ahli Parlimen blok pembangkang bangun membaca doa qunut nazillah
mojarean_XWan Ahmad Fayhsal digantung enam bulan d
Views : 35163 Replies : 25
Takut kena tembak? Takut kena culik? Takut kena sepak? Tanya Kim Pan-gon Apa Dia Maksudkan Dengan Bahaya – TMJ
YgBenarTakut kena tembak? Takut kena culik? Tak
Views : 29325 Replies : 104
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92018 Replies : 834
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 84089 Replies : 3752
Tengku Bib & Tengku Chanela  Jamidah Bercerai??
Burong_HantukTengku Bib & Tengku Chanela Jamidah Ber
Views : 260648 Replies : 299

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 06:10 PM GMT+8 , Processed in 0.428002 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list